Ωραία φαίνεται αλλά σαν μειονέκτημα υπερβολικά μεγάλη για αυτά που φιλοξενεί. Και ίσως το midi control περιπλέκει αχρείαστα την κατάσταση, εκτός κι αν σκέπτεσαι πολύ μεγάλες επεκτάσεις στο μέλλον (που θα απαιτούν μάλιστα πολύ γρήγορο switching με το πάτημα ενός κουμπιού). Τι τροφοδοτικό έχει?
Δε λεω ωραιο και εντυπωσιακο το αποτελεσμα but not my cup of tea οπως λεμε και στο χωριο μου... Ουσιαστικα προκειται για ενα εργαλειο και ολες αυτες οι φωταψιες του στυλ ''χριστουγεννιατικο δεντρο'' δε συναδουν με αυτη τη λογικη.
Κατα δευτερον, προτιμω pedalboards τυπου pedaltrain με κενα ωστε να ''κρυβεις'' αναμεσα τους τα καλωδια.
το polytune ειναι φοβερο εργαλειο τουλαχιστον εμενα με εχει βολεψει τρομερα.Ρε συ το p90 ετυχε να ειναι εκει απο τις μετακινισεις οχι δν το βαζω τοσο τερμα
σαν πατζουρι ειναι...... σορρυ αλλα δεν μου παει να πω ψεματα - ειμαι του ποιο λυτου στυλ - δλδ ας κανει την δουλεια του και ας ειναι και κοντρα πλακε (οπως ειναι η δικια μου δλδ ) αλλα σαν σκεψη ειναι καλη - δεν ειχα ξανακουσει για trailertrash και οντως μοιαζει και μπραβο σε αυτον που το εφερε σε περας αυτη την κατασκευη αλλα (δεν ξερω για σας μιλάω για μενα) θα με κουραζε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ να παιζω σε σκοτηνη σκηνη και να κοιταζω κατω και να με βαραει το νεον μεσ τα ματια
παρ'ολα αυτα ΜΠΡΑΒΟ για σκεψη και ΜΠΡΑΒΟ για ολοκληρωση
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.