Τι λες? Εισαι Έλληνας, δηλαδη οταν ησουν μαθητής ήσουν τσογλανι που εκανε κοπανες, οταν ησουν φοιτητης επινες φραπεδες και εκανες καταληψεις, μετα στη δουλεια αραζες όλη μερα και δεν εκοβες αποδειξεις και οταν γερασεις θα γραφεις σε φορουμς για την καταντια των Ελληνων φοιτητωνnoe13 είπε:Δεχομαι και καταλαβαινω το χιουμορ σου αλλα ξεφευγεις...προσωπικα μου εφυγε ο πατος!!!
...με κλεμμένο WiFi από το γείτονα. Αμέ πώς! ;Dneeq είπε:Τι λες? Εισαι Έλληνας, δηλαδη οταν ησουν μαθητής ήσουν τσογλανι που εκανε κοπανες, οταν ησουν φοιτητης επινες φραπεδες και εκανες καταληψεις, μετα στη δουλεια αραζες όλη μερα και δεν εκοβες αποδειξεις και οταν γερασεις θα γραφεις σε φορουμς για την καταντια των Ελληνων φοιτητων![]()
ε πανω κατω ετσι δεν ειναι? ;D ;Dneeq είπε:Τι λες? Εισαι Έλληνας, δηλαδη οταν ησουν μαθητής ήσουν τσογλανι που εκανε κοπανες, οταν ησουν φοιτητης επινες φραπεδες και εκανες καταληψεις αρα μετα πηρες προαγωγη στο κομμα, μετα στη δουλεια που σε διορισε το κομμα αραζες όλη μερα ενω στην αλλη σου δουλεια που εκανες κατα τη διαρκεια της...δουλειας στο δημοσιο δεν εκοβες αποδειξεις και οταν γερασεις θα γραφεις σε φορουμς αν μαθεις βεβαια να χρησιμοποιεις κομπιουτερ μια και οσα χρονια "δουλευες" στο δημοσιο με αυτα ασχολουνταν οι εκτακτοι για την καταντια των Ελληνων φοιτητων![]()
αφου λοιπον οι περισσοτεροι ειναι καλοι γιατι δεν πλακωνουν στο ξυλο τα καλοπαιδα που εχουν τις σχολες υπο καταληψη το μισο χρονο μπας και ανοιξει καμμια σχολη? ???Λανθασμένη άποψη περι του συνόλου των ελλήνων φοιτητών. Οχι πως δεν υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις.
Γιατί φοβούνται μη φάνε ξύλο. Μη μου πεις πως πιστεύεις ότι οι καταληψίες είναι συζητήσημοι;Superfunk είπε:αφου λοιπον οι περισσοτεροι ειναι καλοι γιατι δεν πλακωνουν στο ξυλο τα καλοπαιδα που εχουν τις σχολες υπο καταληψη το μισο χρονο μπας και ανοιξει καμμια σχολη? ???
γιατι ανεχονται την αθλιοτητα και την βρωμα και δυσωδια που υπαρχει στις σχολες?
ουτε σε σταβλο δεν εχω δει τετοια βρωμα.....
Σωστο αυτο που λες (οχι για το ξυλο), ειναι υποθεση ολης της ακαδημαικης κοινοτητας η καλη λειτουργια του πανεπιστημιου (σε ολες της τις πλευρες - και της καθαριοτητας).Superfunk είπε:αφου λοιπον οι περισσοτεροι ειναι καλοι γιατι δεν πλακωνουν στο ξυλο τα καλοπαιδα που εχουν τις σχολες υπο καταληψη το μισο χρονο μπας και ανοιξει καμμια σχολη? ???
γιατι ανεχονται την αθλιοτητα και την βρωμα και δυσωδια που υπαρχει στις σχολες?
Αχ αυτα τα κακα παιδια... Τη βρηκες την ριζα του κακου.Superfunk είπε:αφου λοιπον οι περισσοτεροι ειναι καλοι γιατι δεν πλακωνουν στο ξυλο τα καλοπαιδα που εχουν τις σχολες υπο καταληψη το μισο χρονο μπας και ανοιξει καμμια σχολη? ???
Γιατί οι τραμπούκοι είναι πάντα πολύ πιο αποφασισμένοι και ενωμένοι.Superfunk είπε:αφου λοιπον οι περισσοτεροι ειναι καλοι γιατι δεν πλακωνουν στο ξυλο τα καλοπαιδα που εχουν τις σχολες υπο καταληψη το μισο χρονο μπας και ανοιξει καμμια σχολη? ???
Ε καλα, περαν του πραγματικα εντονου προβληματος που υπαρχει τωρα λογω του απληρωτου προσωπικου, απο οσο καιρο θυμαμαι τον εαυτο μου το ΑΠΘ τουλαχιστον δεν ηταν ουδεποτε παραδειγμα καθαριοτητας, ποσο μαλλον του πως θα επρεπε να ειναι oι χωροι ενος πανεπιστημιου που σεβεται τον εαυτο του. Δε ξερω αν θεωρουνται "νορμαλ" οι ξεσκισμενες αφισες παντου, τα tags/συνθηματα σε καθε τοιχο, τα "τραπεζακια" παρατημενα στους διαδρομους και οι γοπες στο πατωμα. Τα τελευταια πεντε χρονια δεν εχω περασει το φουαγιε της ΣΘΕ χωρις να με πιασει μια μινι καταθλιψη για την καταντια του χωρου, και δεν ειμαι καν φοιτητης εκει...astraxan19 είπε:Οσο για την βρωμα ευθυνονται κυριως οσοι εχουν απολυσει και εχουν απληρωτες, τις ηδη ελαχιστες, καθαριστριες εδω και μηνες.
Μα το ευτελιζω γιατι ακριβως δεν λειτουργει (βεβαια αυτη η συλλογιστικη μπορει να ειναι δυσνοητη σε ενα...κακο παιδι σαν και εσενα...)Αχ αυτα τα κακα παιδια... Τη βρηκες την ριζα του κακου. Αρχικα ευτελιζεις το Ελληνικο Πανεπιστημιο (οχι αδικα σε ορισμενες περιπτωσεις) και εν συνεχεια κοπτεσαι οταν δεν λειτουργει?
Ισα ισα με ενοχλει το δευτερο δηλ. οι...καλοι φοιτητες που δεν πετανε με τις κλωτσιες εξω απο το παν/μιο τα φασιστοειδη καλοπαιδα που μας εχουν κατσικωθει εδω και 35 χρονια και εχουν καταστρεψει τα παν/μιαΟταν δεν ανεχεσαι κατι, ή αντιδράς ή το βουλωνεις. Στην πρωτη περιπτωση εχεις μια πιθανοτητα να καταφερεις κατι, στην δευτερη η κατηφόρα δεν θα 'χει τελος. Βλεπω οτι σε ενοχλουν οσοι επιλέγουν το πρωτο.
Ενω πριν αστραφτανε απο ..καθαριοτητα....και δεν ειχαν 3456 αφισες την μια κολλημενη πανω απο την αλλη..και δεν κινδυνευες να παθεις τετανο με το που ακουμπαγες εδρανο.... ;DΟσο για την βρωμα ευθυνονται κυριως οσοι εχουν απολυσει και εχουν απληρωτες, τις ηδη ελαχιστες, καθαριστριες εδω και μηνες.
Ποιον αυτον που γυρναγε κωμωδιες στα 60s?Καλο είναι για την ενημερωση σου να μην εμπιστευεσαι τον Πρετεντερη.
Δεν σε ρωτησα γιατι το ευτελιζεις, αυτο το καταλαβαινω. Σου επισημανα οτι αντιφασκεις οταν αφοριζεις κατι και ταυτοχρονα νοιαζεσαι για τη μη ευρυθμη λειτουργια του. Τοσο δυσκολο σου ειναι σαν συλληψη?Superfunk είπε:Μα το ευτελιζω γιατι ακριβως δεν λειτουργει (βεβαια αυτη η συλλογιστικη μπορει να ειναι δυσνοητη σε ενα...κακο παιδι σαν και εσενα...)
Δε χρειαζονται αιματα, περιθωριοποιηση μπορει να γινει και μεσω γενικης συνελευσης.Ισα ισα με ενοχλει το δευτερο δηλ. οι...καλοι φοιτητες που δεν πετανε με τις κλωτσιες εξω απο το παν/μιο τα φασιστοειδη καλοπαιδα που μας εχουν κατσικωθει εδω και 35 χρονια και εχουν καταστρεψει τα παν/μια
γιατι θα μου λειψουν κατι καϊναρια σαν και του λογου σου που αλλα διαβαζουν και αλλα καταλαβαινουν και με ποιον θα γελαω μετα? ;DΕχω παρατηρησει οτι σε παρα πολλα θρεντ μειωνεις συνεχως την Ελλαδα και τους Ελληνες?Εσυ αν δε κανω λαθος ζεις κυριως Ελλαδα...γιατι δεν 'την κανεις' να σωθεις?
Ενω τωρα εσυ δεν υπερβαλεις καθολου ας πουμε.noe13 είπε:Εχεις βρεθει ποτε σε συζητηση με 2 ανθρωπους που εχουν τελειωσει την ιδια επιστημη,εναν απο την Ελλαδα και εναν απο το Εξωτερικο?Εγω ειμαι χημικος και θα σου πω οτι στον τομεα μου ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ!!!ΠΑιρνω πτυχιο με 63 μαθηματα κ παιρνουν πτυχια με 30 το πολυ.
Μαλιστα...θα μπορουσες να μου το υποδειξεις ωστε να το συζητησουμε,απο το να ριχνεις τοσο πολυ το επιπεδο της συζητησης.Πουθενα δεν σου εχω κανει προσωπικο χαρακτηρισμο!Superfunk είπε:γιατι θα μου λειψουν κατι καϊναρια σαν και του λογου σου που αλλα διαβαζουν και αλλα καταλαβαινουν και με ποιον θα γελαω μετα? ;D
οχι γιατι εχω βαρεθει τους συμπατριωτες μου που τους δειχνεις το φεγγαρι και αυτοι κοιτανε το δακτυλο....οποιος καταλαβαινει καταλαβαινει...δεν θα αρχισω να παραδιδω και ιδιαιτερα...Μαλιστα...θα μπορουσες να μου το υποδειξεις ωστε να το συζητησουμε,απο το να ριχνεις τοσο πολυ το επιπεδο της συζητησης.Πουθενα δεν σου εχω κανει προσωπικο χαρακτηρισμο!