Stage fright

mustafank είπε:
Για την ιστορία, ακολούθησα τη συμβουλή του Terry και θα διοργανώσουμε μια ζωντανή ακρόαση για λίγους φίλους στο στούντιό μας, κάτι που μας βρίσκει όλους σύμφωνους.
Χμμμ... Το cunning plan μου πέτυχε αλλά μόνο κατά το 50%.

Καλά το οργάνωσες να παίξετε μπροστά σε κοινό «χαλαρά», αλλά θα ήταν καλύτερο να το κάνατε εκτός του studio σας.

Και θα σου πω το γιατί...

Εκεί υπάρχει το «κουκούλι»: Δεδομένος ήχος, θέσεις, οικείο περιβάλλον κλπ.

Μόλις βγείτε να παίξετε παρά έξω τίποτα από αυτά δεν θα υπάρχει.

Ο ήχος- ανάλογα με το μέρος- θα είναι terra incognita, άλλα θα ακούγονται- άλλα δεν θα ακούγονται κλπ...

Και εκεί θα γίνουν τα «δράματα»  :D

Για αυτό σου είπα, «παρτάκι» για να βγείτε από την «ασφάλεια» του studio, χωρίς όμως να παρά ανοιχτείτε στα «βαθιά».

Πάντως είναι μια αρχή.

Καλή επιτυχία στο πάρτι (και δεχόμεθα τις μπύρες και με courier)  ;D 

atreu73 είπε:
Για να ‘μαι  δίκαιος στη σύζυγο αρέσουν κάποια κομμάτια από Cat Stevens και κάποια από Pink Floyd αλλά μόνο στις μέρες που με συμπαθεί.
Μπορεί να φταίει ότι έχεις γράψει καμμιά δεκαπενταριά τραγούδια για την Άννα και κανένα για τη γυναίκα σου που τι λένε Μαρία (???)... Μυστήρια πλάσματα οι γυναίκες!  ;D ;D ;D ;D ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Χμμμ...

Καλή επιτυχία στο πάρτι (και δεχόμεθα τις μπύρες και με courier)  ;D 
Σε τέτοιες αντικοινωνικές δηλώσεις προβαίνεις άθλιε Πουρουπουπού και μετά ο κακεντρεχής  γεροαντιδήμαρχος του Ψινάκη με κατηγορεί πως θα σε κολλήσω αστάθεια και πως θα κάνουν φεστιβάλ τραγουδιού στο δήμο με αλκοολικό μπασίστα  ;D ;D ;D

Αααχ!Τι μου θύμισες!!

Πάνε 53 μέρες απο την πρώτη μου φόρα στο σανίδι.... σαν χθές είναι!! :P :P

Εχθές που είδα το θέμα είχα γράψει ένα καλύτερο κειμενάκι για το πως πήγε, που είχα ψύξη και δεν έστριβα... που ετρεμάν τα χέρια μου και τέτοια... η σύνδεση μου δεν μου επέτρεψε να το ποστάρω... καλύτερα τα έχουν πεί όλα οι άλλοι πολύ πιο όμορφα απο εμένα!

Να θυμάστε πάντα οτι το κάνετε για να περάσετε εσείς καλά και να κάνετε μια ομορφιά (κλεμμένο απο ΛεΠα)!

Όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα!

Nikolas είπε:
Μυστήρια πλάσματα οι γυναίκες!  ;D ;D ;D ;D ;D
+100000

Εμένα η δικία μου με ξαναερωτεύτηκε απο όταν ανέβηκα στο σανίδι... :P

Όχι μόνο γκρίνια δεν έχω για πρόβες και λαιβ (που ποτέ δεν είχα) αλλά με προτρέπει κιόλας!

Καλή αρχή!

samy paraga είπε:
Σε τέτοιες αντικοινωνικές δηλώσεις προβαίνεις άθλιε Πουρουπουπού και μετά ο κακεντρεχής  γεροαντιδήμαρχος του Ψινάκη με κατηγορεί πως θα σε κολλήσω αστάθεια σταθερότητα και πως θα κάνουν φεστιβάλ τραγουδιού στο δήμο με αλκοολικό αντί αλκοολικό μπασίστα  ;D ;D ;D
Τέτοιος τρισάθλιος μονοφαγάς είσαι...

Δεν χρησιμοποίησα τυχαία το «δεχόμεθα», σκέφτηκα και τα φιλαράκια μου  ;)

Αλλά έτσι είναι φίλος... Άμα δεν πας με την... σταθερότητα θες όλες τις μπύρες για πάρτη σου  ;D

πές του να δεί στο you tube "Iron Maiden:The early years" στο οποίο ολόκληρος Steve Harris δηλώνει πως σε κάποιο αρχικό live έπαιξε το intro τόσο λάθος που κανείς στη μπάντα δεν κατάλαβε πως άρχισε να παίζει το τραγούδι........

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Τέτοιος τρισάθλιος μονοφαγάς είσαι...

Δεν χρησιμοποίησα τυχαία το «δεχόμεθα», σκέφτηκα και τα φιλαράκια μου  ;)
Άστα 7 και πιάσε κείνα, μοναχοφάη, χρησιμοποιείς πληθυντικό ευγενίας, ίσα για να μας δείξεις πως είσαι αριστοκράτης-τεχνοκράτης-μουζικάντης κλπ κλπ, σε αντίθεση με ημάς τους απλούς και αμόλυντους λαικούνενες τροβαδούρενες.

Ντροπής δλδ λαίμαι ελιτιστή περφεξιονίστα, είμεθα πανκ, Σαντινίστα λαίμαι, θα καείς εις τη κόλαση,ρεβιζιόνα κλαρωτή λαίμαι

@ Mustafank et al

Ωραίο νήμα, το φτχαριστεμαι. Φρέσκο, δροσερό, με χιούμορ, (λαιμαι τωρα), και... to the point.  

Τα 2 posts του Terry τέλεια  - συμπυκνωμένη σοφία - θα τα κάνω stick.

Πέρα απο ολα, πες στον κιθαρίστα σας να θυμάται: Το ταξίδι της έκθεσης στο κοινό ΑΞΙΖΕΙ το αναπόφευκτο μαρτύριο του άγχους των πρώτων παραστάσεων. Take the ride. Θα το φχαριστηθειτε.

Κατα τα λοιπά... οτι είπε ο audiokostas: "είμαστε, δεν είμαστε, τίποτε δεν είμαστε, βρε" ...

Μα τι λέω?

Εδιτ

Nikolas είπε:
Μπορεί να φταίει ότι έχεις γράψει καμμιά δεκαπενταριά τραγούδια για την Άννα και κανένα για τη γυναίκα σου που τι λένε Μαρία (???)... Μυστήρια πλάσματα οι γυναίκες!  ;D ;D ;D ;D ;D
Μαρία B.? δες αριστερά στην οθόνη  ;)

Ξανά εδιτ... Φτου σου, πήδηξα σελίδα στο διάβασμα...

Καταλαβαίνεις λοιπόν τώρα,γιατί δεν μου αξίζει κανένα ακροατήριο, πλην αρκούδων, αγριογούρουνων και ζαρκαδιών ε? ;D ;D ;D ;D

Μόνο μη με πάρουν πρέφα τπτ οικολόγοι και με πάνε μέσα για κακοποίηση άγριας πανίδας  ;D ;D ;D
;D ;D ;D

;D ;D ;D

;D ;D ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Dinosp είπε:
Ωραίο νήμα, το φτχαριστεμαι. Φρέσκο, δροσερό, με χιούμορ, (λαιμαι τωρα), και... to the point.  

Τα 2 posts του Terry τέλεια  - συμπυκνωμένη σοφία - θα τα κάνω stick.

Είσαι γκέι ρε  ;D

Πέρα απο ολα, πες στον κιθαρίστα σας να θυμάται: Το ταξίδι της έκθεσης στο κοινό ΑΞΙΖΕΙ το αναπόφευκτο μαρτύριο του άγχους των πρώτων παραστάσεων. Take the ride. Θα το φχαριστηθειτε.

Και σαδομαζοχιστής λαίμαι

Κατα τα λοιπά... οτι είπε ο audiokostas: "είμαστε, δεν είμαστε, τίποτε δεν είμαστε, βρε" ...

Μα τι λέω?

Είπαι τέτοια φιλοσοφί ο βλούζμαν? 8)
Πουρουπουπού πάρε θέση ως προς τον υποψήφιο συνάδελφο λαίμαι τώρα

samy paraga είπε:
Πουρουπουπού πάρε θέση ως προς τον υποψήφιο συνάδελφο λαίμαι τώρα
Samy, μη μου κολας... Θα σου στείλω τον Χρυσογελο...

ΟΧΙ στο κυνήγι των αγριογούρουνων με 13αρες

Dinosp είπε:
Samy, μη μου κολας... Θα σου στείλω τον Χρυσογελο...

ΟΧΙ στο κυνήγι των αγριογούρουνων με 13αρες

Με αρέσει μπρε άντρα που θες να παίξεις και βάζο ;D ;D ;D ;D

Έπιασες μια φορά στη ζωή σου αντρίδικη μπουθάρα με 13άρες και χ@στηκες...................Ουυυυυυυυυυυυυυυ χορδοσφίχτη του κανα-πέος  ;D ;D ;D

Λες να το παθα απο τις 13αρες???

Πήγα στο γιατρό σήμερα

Μου είπε: κύριε δεν πάτε καλα...

Ο παλμός σας παει...

Ric-ckeΝ-ba-ker, Ric-ckeΝ-ba-ker, Ric-ckeΝ-ba-ker, jaaaaaaaaz, jaaaaaaz,

Ric-ckeΝ-ba-ker, Ric-ckeΝ-ba-ker, Ric-ckeΝ-ba-ker, jaaaaaaaaz, jaaaaaaz,...

Αγόρι μου, κατι ξέρει ο Leo, που τις στέλνει με ενιαρες...

Αλλα τι να μας πεις και συ, που εχεις όνειρο να μαγευσεις κοινό απο 200 χιλιάδες αρκούδες...

Στοχω ξαναπεί... Το 2030 θα με παρακαλάς...

Dinosp είπε:
@ Mustafank et al

;D ;D ;D

απ'όλα έχει το χαρέμι του Μουσταφά, λαίμαι....

Λες να το παθα απο τις 13αρες???

γι'αυτό και εγώ προτιμώ τις 12ρες...το λέει και ο σοφός του χωριού, (0:43 και μετά)

mustafank είπε:
;D ;D ;D

απ'όλα έχει το χαρέμι του Μουσταφά, λαίμαι....

γι'αυτό και εγώ προτιμώ τις 12ρες...το λέει και ο σοφός του χωριού, (0:43 και μετά)

Blond 12 years old girls...  ;D ;D ;D

I can live with that up to times 4

... Δεν κοιμήθηκες ακόμα, αγάπη μου... Μπα, δεν κάνω τίποτε... Στο noiz χαζεύω...

blue monk είπε:
... εκτως και αν παιζεται πανκ
κοντά  έπεσες...  :P

λέμε ότι παίζουμε garage (αν και απέχουμε ακόμα από το ύφος)

https://app.box.com/s/nz0db6y5qmq1njk0cvqo

btw, τώρα, που ξαναδιαβάζω το θέμα, βρίσκω σωστές τις παρατηρήσεις σου περί σκηνικής παρουσίας, αν και δεν είναι κάτι, που δεν πιστεύω να μας απασχολήσει στην πρώτη μας εμφάνιση (κακώς, θα μου πεις, αλλά έχουμε άλλα, για να μας αγχώνουν προς στιγμήν, όπως πχ ο ήχος μας σε εντάσεις live).

mustafank είπε:
btw, τώρα, που ξαναδιαβάζω το θέμα, βρίσκω σωστές τις παρατηρήσεις σου περί σκηνικής παρουσίας, αν και δεν είναι κάτι, που δεν πιστεύω να μας απασχολήσει στην πρώτη μας εμφάνιση (κακώς, θα μου πεις, αλλά έχουμε άλλα, για να μας αγχώνουν προς στιγμήν, όπως πχ ο ήχος μας σε εντάσεις live).
Να μας πεις πότε παίζετε και πού,να έρθουμε να σας δούμε τρελέ! ;)

BillTrantos είπε:
Να μας πεις πότε παίζετε και πού,να έρθουμε να σας δούμε τρελέ! ;)
ακόμα, δεν υπάρχει κάτι στα σκαριά, αλλά, αν σοβαρευτούμε, μας βλέπω σε κανά μπιτσόμπαρο της Χαλκιδικής, για το καλοκαίρι..οψόμεθα!  :)

mustafank είπε:
ακόμα, δεν υπάρχει κάτι στα σκαριά, αλλά, αν σοβαρευτούμε, μας βλέπω σε κανά μπιτσόμπαρο της Χαλκιδικής, για το καλοκαίρι..οψόμεθα!  :)
Αααα ωραία,σαν τη Χαλκιδική δεν έχει!!Θα πάρω το κορίτσι και θα έρθουμε άμα είμαστε ακόμα στην Αθήνα!! ;)

Σκηνές απ τη πρώτη εμφάνιση και τη δεύτερη σε κλειστό χώρο. Το κοινό στη 1η δεν φαίνεται ολόκληρο, υπήρχαν κερκίδες και δεξά-αριστερά.

P5120178.JPG

P5120180.JPG

P5120181.JPG

P5120182.JPG

samy paraga είπε:
Σκηνές απ τη πρώτη εμφάνιση και τη δεύτερη σε κλειστό χώρο. Το κοινό στη 1η δεν φαίνεται ολόκληρο, υπήρχαν κερκίδες και δεξά-αριστερά.
:)

Ωραίος!

thanx, που τα μοιράζεσαι μαζί μας!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back