Άσε ρε φίλος. Το αυτοκόλλητο στην ταστιέρα έγραφε Λα#.Mike G είπε:Aoυυυυυυυυυυυιιιιιιιιιιι! Σι μπεμόλ! Βλάσφημε ;D
ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ;DRayDTutto είπε:Άσε ρε φίλος. Το αυτοκόλλητο στην ταστιέρα έγραφε Λα#.
Εχω δοκιμάσει τα παραπάνω εκατοντάδες φορές... Πετυχαίνουν ΠΑΝΤΑblue είπε:σφίγγω τα δόντια και ανεβαίνω
εκλογικεύσεις και βαθιές φιλοσοφίες ανήκουν στο υποκειμενο, αλλά μέσες άκρες (νομίζω οτι) ισχύουν:
-η αποτυχία είναι πάντα στο πρόγραμμα
-τι είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί?
-κανείς δεν ασχολείται
Αρκούδες, λύκοι, αιγοπρόβατα, σκιουράκια και πουλιά, το κοινό σου εκεί που θα πας να κατοικήσεις! ;D ;D ;D Τυχερέ, το καλύτερο κοινό! 8) Είμαι σίγουρος ότι θα τους αρέσει η μουσική σου :-X ;D φαντάζομαι κατάλαβες ότι κάνω πλάκα......samy paraga είπε:Έχω να παίξω ζωντανά σε κοινό 22 χρόνια,πλέον θα είμαι εκλεκτικός, το κοινό είναι απαίδευτο, δεν τους αξίζει να δουν ζωντανά ένα τόσο σπουδαίο καλλιτέχνη σα κι εμένα
Κάπως έτσι και εγώ. Πριν καμιά 30αρα χρόνια (μπρρρρρ), σε ένα σχολείο- όχι το δικό μου, αλλά κοντά του.samy paraga είπε:Πάνε 34 χρόνια απ τη πρώτη συναυλία και μάλιστα μπροστά σε καμιά χιλιάδα κόσμο, σε κάποιο σχολείο-΄οχι πάντως το δικό μου.
Το δικό μου κοινό ασχολείται. Φωνάζει συνεχώς: Μπαμπάααααααααα σταμάτα.Dinosp είπε:Εχω δοκιμάσει τα παραπάνω εκατοντάδες φορές... Πετυχαίνουν ΠΑΝΤΑ
Το καλο βέβαια με μένα ειναι οτι το κοινό μου ειναι πάντα το ίδιο...
Ο Πητ, ο γάτος
Ο οποίος, οντως, δεν ασχολείται
Πόσο σε καταλαβαίνω...atreu73 είπε:Το δικό μου κοινό ασχολείται. Φωνάζει συνεχώς: Μπαμπάααααααααα σταμάτα.
Απλά να ξέρεις οτι με το που διαβάσει το βιβλίο μετά δεν υπάρχει επιστροφή..ετοιμαστείτε να ακούτε τουλάχιστον 5' solo ανά τραγούδι..audiokostas είπε:Αν ο κιθαρίστας δεν είναι έτοιμος, κάντου δώρο ένα σετ cd "How to boost your ego in 3 weeks" κι άστον στην κλάψα του.
Μουσικά εξόριστοι από το ίδιο μας το αίμα.pipityri είπε:Πόσο σε καταλαβαίνω...
Αφού δεν ακούει Celine Dion (κάθε μέρα, μα κάθε μέρα :-[), σαν την δικιά μου, καλά είσαι.....Για να ‘μαι δίκαιος στη σύζυγο αρέσουν κάποια κομμάτια από Cat Stevens και κάποια από Pink Floyd
Καταλαβαίνεις λοιπόν τώρα,γιατί δεν μου αξίζει κανένα ακροατήριο, πλην αρκούδων, αγριογούρουνων και ζαρκαδιών ε? ;D ;D ;D ;Dcigaret13 είπε:Αφού δεν ακούει Celine Dion (κάθε μέρα, μα κάθε μέρα :-[), σαν την δικιά μου, καλά είσαι.....
Δηλαδή τι...έξι, άντε εφτά μέρες τον χρόνο..atreu73 είπε:Μουσικά εξόριστοι από το ίδιο μας το αίμα.
Για να ‘μαι δίκαιος στη σύζυγο αρέσουν κάποια κομμάτια από Cat Stevens και κάποια από Pink Floyd αλλά μόνο στις μέρες που με συμπαθεί.
Είσαι ήρωας, είσαι ένας survivor. Εγώ, το ομολογώ...μόλις προχθές χόρευα Μπιγιονσέ με τη μικρή. Ολ δε σινγκλ λέηντις. Ναι, ναι...υπάρχει και βίντεο.Αφού δεν ακούει Celine Dion (κάθε μέρα, μα κάθε μέρα :-[), σαν την δικιά μου, καλά είσαι.....
Σε θυμάμαι, man.droneblack είπε:mustafank αν θυμασαι ειχαμε μιλησει στο τηλ...
Ποσταρισες ποτε και που, για να ερθουμε;
Να υποθέσουμε ότι θα το ανεβάσεις, να σε θαυμάσουμε; ;DΕγώ, το ομολογώ...μόλις προχθές χόρευα Μπιγιονσέ με τη μικρή. Ολ δε σινγκλ λέηντις. Ναι, ναι...υπάρχει και βίντεο
Είσαι κακός. Πάω τώρα, με τραβάει να παίξουμε μπάρμπι... ;Dcigaret13 είπε:Να υποθέσουμε ότι θα το ανεβάσεις, να σε θαυμάσουμε; ;D
.aaaaaaaand rolling! 8)pipityri είπε:Είσαι κακός. Πάω τώρα, με τραβάει να παίξουμε μπάρμπι... ;D
Η δικιά μου ακούει πολύ Bloodhound Gand και ειδικά "αυτό με το γαιδουράκι".pipityri είπε:...μόλις προχθές χόρευα Μπιγιονσέ με τη μικρή. Ολ δε σινγκλ λέηντις. Ναι, ναι...υπάρχει και βίντεο.![]()