Stage fright

Mike G είπε:
Aoυυυυυυυυυυυιιιιιιιιιιι! Σι μπεμόλ! Βλάσφημε  ;D
Άσε ρε φίλος. Το αυτοκόλλητο στην ταστιέρα έγραφε Λα#.

Καλά το τραγικό που είχαμε πάθει ως μπαντα. Γενικά κουρδίσαμε 1 τόνο κάτω για ευκολία στον τραγουδιστή. Ε, ήρθε η ώρα να πούμε το you give love a bad name το οποίο είναι σε ντο μινόρε κανονικά (οπότε σε μας ενα τόνο κάτω μας έβγαινε σε σιb μινόρε). Ξεκινάει με το α καπελα αρχικό ρεφραίν... και βλέπουμε έναν πληκτρά να φωνάζει: ΝΤΟ!! ΝΤΟ!!

Και μπαμ μπάσο κιθάρα πλήκτρα αλλάζουμε τόνο. Ούτε γάτα ούτε ζημιά αλλά άπειρο γέλιο!  ;D

Ηθικό δίδαγμα: άμα κάνεις λάθη μετά να γελάς με αυτά, και άμα υπάρχουν καλά παιδιά και μουσικοί στην μπάντα θα σε καλύψουν ή τουλάχιστον δε θα αφήσουν το λάθος να φανεί (όσο μπορούν)  ;D

blue είπε:
σφίγγω τα δόντια και ανεβαίνω :)

εκλογικεύσεις και βαθιές φιλοσοφίες ανήκουν στο υποκειμενο, αλλά μέσες άκρες (νομίζω οτι) ισχύουν:

-η αποτυχία είναι πάντα στο πρόγραμμα

-τι είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί?

-κανείς δεν ασχολείται
Εχω δοκιμάσει τα παραπάνω εκατοντάδες φορές... Πετυχαίνουν ΠΑΝΤΑ

Το καλο βέβαια με μένα ειναι οτι το κοινό μου ειναι πάντα το ίδιο...

Ο Πητ, ο γάτος

Ο οποίος, οντως, δεν ασχολείται

Πάνε 34 χρόνια απ τη πρώτη συναυλία και μάλιστα μπροστά σε καμιά χιλιάδα κόσμο, σε κάποιο σχολείο-΄οχι πάντως το δικό μου.

Δεν θυμάμαι τπτ απ το άγχος που σίγουρα είχαμε, αλλά απ τις φωτογραφίες που βλέπω σήμερα, πρέπει να είχαμε διασκεδάσει αφάνταστα κι ας είχαμε κάνει και λάθη...............κανείς δεν τα κατάλαβε  ;D ;D ;D

Έχω να παίξω ζωντανά σε κοινό 22 χρόνια,πλέον θα είμαι εκλεκτικός, το κοινό είναι απαίδευτο, δεν τους αξίζει να δουν ζωντανά ένα τόσο σπουδαίο καλλιτέχνη σα κι εμένα, όσοι θέλουν θα απολαμβάνουν τη δισκοθήκη μου λαίμαι.

Έχω δίσκους από αλπακά, ασήμι, βινύλιο, επάργυρο και επίχρυσο. Ας αρκεστούν σε αυτούς.

Ευχαριστώ.

samy paraga είπε:
Έχω να παίξω ζωντανά σε κοινό 22 χρόνια,πλέον θα είμαι εκλεκτικός, το κοινό είναι απαίδευτο, δεν τους αξίζει να δουν ζωντανά ένα τόσο σπουδαίο καλλιτέχνη σα κι εμένα
 Αρκούδες, λύκοι, αιγοπρόβατα, σκιουράκια και πουλιά, το κοινό σου εκεί που θα πας να κατοικήσεις! ;D ;D ;D   Τυχερέ, το καλύτερο κοινό! 8)  Είμαι σίγουρος ότι θα τους αρέσει η μουσική σου :-X ;D    φαντάζομαι κατάλαβες ότι κάνω πλάκα......

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
samy paraga είπε:
Πάνε 34 χρόνια απ τη πρώτη συναυλία και μάλιστα μπροστά σε καμιά χιλιάδα κόσμο, σε κάποιο σχολείο-΄οχι πάντως το δικό μου.
Κάπως έτσι και εγώ. Πριν καμιά 30αρα χρόνια (μπρρρρρ), σε ένα σχολείο- όχι το δικό μου, αλλά κοντά του.

Χιλιάδα δεν ήταν, αλλά είχε μπόλικους. Ανεβήκαμε και γιούρια στα παλιούρια  8)

Αν και δεν θυμάμαι και πολλά, δεν πρέπει να ήταν live αλλά... αναδάσωση*  ;D

* Με τόση... πρασινίλα που θα έπεσε.

Dinosp είπε:
Εχω δοκιμάσει τα παραπάνω εκατοντάδες φορές... Πετυχαίνουν ΠΑΝΤΑ

Το καλο βέβαια με μένα ειναι οτι το κοινό μου ειναι πάντα το ίδιο...

Ο Πητ, ο γάτος

Ο οποίος, οντως, δεν ασχολείται
Το δικό μου κοινό ασχολείται. Φωνάζει συνεχώς: Μπαμπάααααααααα σταμάτα.

atreu73 είπε:
Το δικό μου κοινό ασχολείται. Φωνάζει συνεχώς: Μπαμπάααααααααα σταμάτα.
Πόσο σε καταλαβαίνω...

audiokostas είπε:
Αν ο κιθαρίστας δεν είναι έτοιμος, κάντου δώρο ένα σετ cd "How to boost your ego in 3 weeks" κι άστον στην κλάψα του.
Απλά να ξέρεις οτι με το που διαβάσει το βιβλίο μετά δεν υπάρχει επιστροφή..ετοιμαστείτε να ακούτε τουλάχιστον 5' solo ανά τραγούδι..

Hint: για να σταματήσει να σολάρει κιθαρίστας ΔΕΝ πρέπει να του πεις να σταματήσει να παίζει, πρέπει να του αμφισβητήσεις τον εξοπλισμό του.

Μόνο τότε σταματάει (για λίγο) ή για να σου αποδείξει οτι κάνεις λάθος ή μέχρι να πάρει το επόμενο εφφέ και να ξεκινήσει πάλι.

Πίστεψέ με σε αυτό, και εγώ τέτοιος είμαι  ;D ;D

pipityri είπε:
Πόσο σε καταλαβαίνω...
Μουσικά εξόριστοι από το ίδιο μας το αίμα.

Για να ‘μαι  δίκαιος στη σύζυγο αρέσουν κάποια κομμάτια από Cat Stevens και κάποια από Pink Floyd αλλά μόνο στις μέρες που με συμπαθεί.

Για να ‘μαι  δίκαιος στη σύζυγο αρέσουν κάποια κομμάτια από Cat Stevens και κάποια από Pink Floyd
  Αφού δεν ακούει Celine Dion (κάθε μέρα, μα κάθε μέρα  :-[), σαν την δικιά μου, καλά είσαι.....

cigaret13 είπε:
  Αφού δεν ακούει Celine Dion (κάθε μέρα, μα κάθε μέρα  :-[), σαν την δικιά μου, καλά είσαι.....
Καταλαβαίνεις λοιπόν τώρα,γιατί δεν μου αξίζει κανένα ακροατήριο, πλην αρκούδων, αγριογούρουνων και ζαρκαδιών ε? ;D ;D ;D ;D

Μόνο μη με πάρουν πρέφα τπτ οικολόγοι και με πάνε μέσα για κακοποίηση άγριας πανίδας  ;D ;D ;D

atreu73 είπε:
Μουσικά εξόριστοι από το ίδιο μας το αίμα.

Για να ‘μαι  δίκαιος στη σύζυγο αρέσουν κάποια κομμάτια από Cat Stevens και κάποια από Pink Floyd αλλά μόνο στις μέρες που με συμπαθεί.
Δηλαδή τι...έξι, άντε εφτά μέρες τον χρόνο..

Αφού δεν ακούει Celine Dion (κάθε μέρα, μα κάθε μέρα  :-[), σαν την δικιά μου, καλά είσαι.....
Είσαι ήρωας, είσαι ένας survivor. Εγώ, το ομολογώ...μόλις προχθές χόρευα Μπιγιονσέ με τη μικρή. Ολ δε σινγκλ λέηντις. Ναι, ναι...υπάρχει και βίντεο. :)

droneblack είπε:
mustafank αν θυμασαι ειχαμε μιλησει στο τηλ...

Ποσταρισες ποτε και που, για να ερθουμε;
Σε θυμάμαι, man.  :) Έλπίζω, τώρα, να είναι όλα μπόμπα!

Δεν υπάρχει κάποιο live, μέχρι στιγμής, γιατί ακυρώσαμε, λόγω αυτού του θέματος, αλλά, μόλις (και αν) έχω κάτι, θα το ποστάρω και εδώ.

Για την ιστορία, ακολούθησα τη συμβουλή του Terry και θα διοργανώσουμε μια ζωντανή ακρόαση για λίγους φίλους στο στούντιό μας, κάτι που μας βρίσκει όλους σύμφωνους.

Ευχαριστώ και πάλι!

:) :) :)

Εγώ, το ομολογώ...μόλις προχθές χόρευα Μπιγιονσέ με τη μικρή. Ολ δε σινγκλ λέηντις. Ναι, ναι...υπάρχει και βίντεο
  Να υποθέσουμε ότι θα το ανεβάσεις, να σε θαυμάσουμε; ;D

cigaret13 είπε:
  Να υποθέσουμε ότι θα το ανεβάσεις, να σε θαυμάσουμε; ;D
Είσαι κακός. Πάω τώρα, με τραβάει να παίξουμε μπάρμπι... ;D

pipityri είπε:
...μόλις προχθές χόρευα Μπιγιονσέ με τη μικρή. Ολ δε σινγκλ λέηντις. Ναι, ναι...υπάρχει και βίντεο. :)
Η δικιά μου ακούει πολύ Bloodhound Gand και ειδικά "αυτό με το γαιδουράκι".

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back