Στα Windows 7 ακούω καλύτερο ήχο ..ειναι δυνατον?

...φαντάσου λοιπόν...ότι στα Mac, τα έχουμε όλα αυτά...χωρίς να κάνουμε τίποτις...

1-0 για μένα ;D

Το μόνο που χρειαζόμαστε καμμιά φορά είναι...

qtips.jpg

Τι; Απλές μπατονέτες; Δεν σας πουλάει ο Jobs Apple μπατονέτες, 3 ευρώ τη μία; Πώς χάσανε έτσι το niche; :D :D :D

marathon είπε:
...φαντάσου λοιπόν...ότι στα Mac, τα έχουμε όλα αυτά...χωρίς να κάνουμε τίποτις...

1-0 για μένα ;D

Το μόνο που χρειαζόμαστε καμμιά φορά είναι...

qtips.jpg
ναι αλλα φιλος το Sonar δεν τρεχει σε mac ...οποτε 1-1 για μενα.... ;D

παντως εξω απο την πλακα αυτες οι απλες ρυθμισεις (φυσικα μιλαμε για pc που ΔΕΝ  ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ στο internet αλλα ειναι αποκλειστικα  για μουσικη) κανουν διαφορα στο performance.

RayDTutto είπε:
Δεν σας πουλάει ο Jobs Apple μπατονέτες, 3 ευρώ τη μία
Είναι αλήθεια πως κάνουν τόσο...αλλά κρατάνε 4 γενιές Windows ;)

ναι αλλα φιλος το Sonar δεν τρεχει σε mac ...οποτε 1-1 για μενα.... ;D
Aλήθεια...έχεις δοκιμάσει το Garageband? ;D ;D

marathon είπε:
Είναι αλήθεια πως κάνουν τόσο...αλλά κρατάνε 4 γενιές Windows ;)

Aλήθεια...έχεις δοκιμάσει το Garageband? ;D ;D
Το δοκιμάσα και έπαθα την πλάκα μου.

Μου θυμίζει το one man band,που κυκλοφόρησε το 1999   ;D ;D

Superfunk είπε:
...

..αυτες οι απλες ρυθμισεις (φυσικα μιλαμε για pc που ΔΕΝ  ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ στο internet αλλα ειναι αποκλειστικα  για μουσικη) ..
Δηλαδή έχεις άλλο pc για μουσική και άλλο για internet? (Και άλλο για office  ;D ) Τελικά είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ αυτά τα PC  ;D

ffmakis είπε:
Το δοκιμάσα και έπαθα την πλάκα μου.
Kαλά...εύκολο να πάθεις τη πλάκα σου...αφού δεν ξέρεις να παίζεις...και βάζεις συνέχεια άλλους ;D ;D

harilatron είπε:
Δηλαδή έχεις άλλο pc για μουσική και άλλο για internet? (Και άλλο για office  ;D ) Τελικά είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ αυτά τα PC  ;D
αναγκαστικα εχω 2 γιατι στο ενα ειναι παρκαρισμενη μονιμα η γυναικα μου.. ;D

Superfunk είπε:
αναγκαστικα εχω 2 γιατι στο ενα ειναι παρκαρισμενη μονιμα η γυναικα μου.. ;D
Σε αυτό της μουσικής?...γιατί εσύ όλο στο Noiz γράφεις... ;D

Πάρτης...ένα Ipad!!!! :D

Εγώ έβαλα mac osx 10.6.5 και ακούω καλύτερα τις ΜΙΝΟΡΕ συγχορδίες. Οι ματζόρε ήταν ΘΕΪΚΕΣ ετσι κι αλλιώς.  :P

harilatron είπε:
Εγώ έβαλα mac osx 10.6.5
Kαι εγώ σε ένα μηχάνημα...το ήθελε το Starcraft...

Αν εχεις υπολογιστη που να "σηκωνει" windows 7 τοτε θα ειναι πολυ πιο γρηγορος κ αποδοτικος σε σχεση με τα XP. Γενικα τα 7 ειναι σχεδιασμενα καλυτερα για τους καινουριους επεξεργαστες κ μπορουν κ διαχειριζονται καλυτερα πολυπυρηνους κ 64bit επεξεργαστες. Εγω το πρωτο π παρατηρησα οταν εβαλα τα 7 ηταν οταν ανοιξα μια φωτο κ εκανα ζουμ κ το εκανε πολυ ομαλα κ χωρις crackαρισματα σε σχεση με τα XP που crackαρει οταν ζουμαρεις κ οταν μετακινεις την εικονα οταν ειναι ζουμαρισμενη.

jimskeet2002 είπε:
Αν εχεις υπολογιστη που να "σηκωνει" windows 7 τοτε θα ειναι πολυ πιο γρηγορος κ αποδοτικος σε σχεση με τα XP. Γενικα τα 7 ειναι σχεδιασμενα καλυτερα για τους καινουριους επεξεργαστες κ μπορουν κ διαχειριζονται καλυτερα πολυπυρηνους κ 64bit επεξεργαστες. Εγω το πρωτο π παρατηρησα οταν εβαλα τα 7 ηταν οταν ανοιξα μια φωτο κ εκανα ζουμ κ το εκανε πολυ ομαλα κ χωρις crackαρισματα σε σχεση με τα XP που crackαρει οταν ζουμαρεις κ οταν μετακινεις την εικονα οταν ειναι ζουμαρισμενη.
+1000

Ακριβώς όπως τα είπες. Εμφανής διαφορά σε ίδιο Project session σε cubase , στα xp μάσαγε το ivory, Μασαγανε διαφορα και το cpu παρόλα αυτά στο 50% αλλά στα win7 ολα τρέχουν άνετα και το νιώθεις και το cpu χαμηλότερα. Γενικά νομίζω ότι είναι σαφέστατα το καλύτερο λειτουργικό που βγήκε ποτέ από microsoft και σίγουρα δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το mac.

tugito είπε:
και σίγουρα δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το mac.
Mην τσιμπάτε ρε...πλάκα μεταξύ μας κάνουμε...Άλλωστε χαιρόμαστε που έχετε, και εσείς αυτό που έχουμε τόσα χρόνια ;D ;D

marathon είπε:
Mην τσιμπάτε ρε...πλάκα μεταξύ μας κάνουμε...Άλλωστε χαιρόμαστε που έχετε, και εσείς αυτό που έχουμε τόσα χρόνια ;D ;D
Είσαι απίστευτος  ;D

Jasemeister είπε:
Είσαι απίστευτος  ;D
...και καλός άνθρωπος :D...Δεν ετοιμάζεις καμμία Χριστουγεννιάτικη μπυροποσία τώρα? Όπου νάναι θα εμφανιστεί ο Dkall ;D ;D

Ακριβώς.  :)

Θέλουμε μπυροποσία #137: Ο Έλληνας και τα διόδια.  :D

[move]Κατέβασε τώρα δωρεάν για το PC σου, τα καλύτερα updates, τα πιο hot service packs, τους πιο in drivers και όλους τους καινούριους πολύχρωμους συνδετήρες για το MS OFFICE. [/move]

marathon είπε:
Άλλωστε χαιρόμαστε που έχετε, και εσείς αυτό που έχουμε τόσα χρόνια ;D ;D
I rest my case. 8)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back