- Πόντοι
- 48
dimsonic είπε:1. δεν υπάρχει τραγουδιστής
2. δεν υπάρχει live
3. δεν υπάρχει double lock floyd
;D
Και αν υπαρξει;;;; ;D ;D ;D
dimsonic είπε:1. δεν υπάρχει τραγουδιστής
2. δεν υπάρχει live
3. δεν υπάρχει double lock floyd
;D
θα πάω με άλλη κιθάραHolystone είπε:Και αν υπαρξει;;;; ;D ;D ;D
Δεν νομιζω να το ειχα δει το θεμαleon7pap είπε:Πολυ ωραια δουλεια!Το ειχα κανει και εγω παλιοτερα με την δικη μου squier affinity του 95 και ειχα ανοιξει θεμα εδω.Αν θες ριξε μια ματια.
https://www.noiz.gr/index.php?topic=199380.20
Δεν της πειραξα καθολου το relic που ειχε. Ετσι ηταν οταν την πηρα. Ολο αυτο το ειχε. Δεν ξερω αν εγινε σκοπημα ή αν εγινε απο αμετρητα live!!!Αν αλλαζα κατι απο ολη τη διαδικασια τοτε και αν σου προτεινα και εσενα κατι να κανεις διαφορετικα αυτο θα ηταν ο αποχρωματισμος.Με τριψιμο ειναι βασανο οσο καλο τριβειο και να χεις.Ισως προτιμοτερη να ειναι η λυση heatgun-σπατουλα.
Σε ευχαριστω πολυ για το θαρρος που μου δινεις, αλλα παρολο τον κοπο και τον χρονο και το διαβασμα, θελει και "θρασσος" να το ξανακανω :Ευγε και παλι και σχετικα με το "σκουληκι" ...δυστυχως ΙΣΧΥΕΙ!Συντομα σε βλεπω να πηγαινεις για αλλα!!! ☺
Respect!!!! 8)dimsonic είπε:θα πάω με άλλη κιθάρα
δεν νομίζω να παίξω ποτέ ζωντανά με κάτι άλλο εκτός από τέλε... (ή την παλιά μου τελε)
Δεν εχω ιδεα... Μαλλον επειδη δεν τα ξερω...τα φοβαμαι...manosx είπε:Τα locking tuners πάντως που έχω συναντήσει δεν έχουν σχέση με το floyd που πρέπει πρώτα να βάλεις allen κλπ. Είναι σαν τα κανονικά, κουρδίζεις κατευθείαν, απλά η χορδή μπαίνει πιο εύκολα και δε φέρνει πολλές βόλτες, οπότε κρατάει καλύτερα.
η στρατο είναι λατρεμένη κιθάρα, να μην παρεξηγιόμαστε, και ήταν η πρώτη μου, για 4-5 χρόνια.Holystone είπε:Respect!!!! 8)
Ειχα τελε, και την πουλησα...
- 'Til next time (που τελικα δεν πηρα που λεγα πριν λιγο καιρο εδω μεσα...)
Δεν ειναι μονο η Ιθακη, αλλα και ο Δρομος προς την Ιθακη 8)BillTrantos είπε:Πάρα πολύ ωραία δουλειά, μου άρεσε και η περιγραφή και οι εικόνες! Τόσο που μπριζώθηκα για λίγο να κάνω κάτι αντίστοιχο με μία Strat και μία Les Paul, να συμπληρώνουν την Tokai μου και να μη με νοιάζει να τις κοπανήσω πουθενά στα πέρα δώθε. Μετά θυμήθηκα ότι είμαι παντελώς κουλός, οπότε το άφησα! ;D ;D
Εχει και τα λαθακια της.Πώς είναι σε αίσθηση η κιθάρα, παίζει;
Δεν μπορω να την βαλω καπου συγκεκριμενα. Ειναι απλα μια Squier, με Dunlop 6105 jumbo ταστα, με Wilkinson μαγνητες, με tusq nut, gotoh κλειδια, μονωμενη ηλεκτρικα, με περασμενο λογοτυπο Fender, και πολυ χρονο και κοπο.Σε τι κατηγορία τιμής θα την έβαζες αν δεν ήξερες τι υπάρχει από πίσω;
Καλη Χρονιά σε όλους!Καλως ηρθες Νικο.
Πολύ ενδιαφερουσα η τεχνοτροπια... Μακαρι να ειχαμε και φωτο για το αποτελεσμα