squier tele affinity & tonerider pickups

maze

Νέο μέλος
Πόντοι
16
ενα κλιπακι απο εμενα με τη squier και τους tonerider Vintage Plus Set .επειδη βρισκομαι σε σταδιο μετακομισης και το κλιπακι το εκανα πολυ προχειρα και βιαστικα (2 takes εκανα και διαλεξα το καλυτερο) ζητω συγνωμη για ορισμενα λαθακια ;)

υγ.δειτε το σε HQ εχει καλυτερο ηχο ;)

Με εφτιαξες  8)

υγ η φλοκατη πισω, ζωντανη ηταν και κουνιοταν?

delta66 είπε:
Με εφτιαξες  8)

υγ η φλοκατη πισω, ζωντανη ηταν και κουνιοταν?
thnx spyro.προσεχε τι λες γιατι δαγκωνει!!! ;D

YEAH!!!!!!!!! τα σπασε το κλιπ!

ειναι 01:30 κ η μεση μου ποναει απιστευτα αλλα με εκανες να σηκωθω!

το backing track το εχεις να μας δωσεις κ εμας λιγο....  ;D

Ωραίος και ωραία και η tele!

Με τον ENGL το ηχογράφησες ή direct με κανά POD?

βρε παδια ποιος το μετεφερε στα τεστ? ενα απλο κλιπακι εγραψα.να πω οτι ειχα κανει καποιο τεστ να παιξω με καθαρo ηχο,overdrive κλπ για να δουμε τι κανουν οι μαγνητες, θα μπορουσε να ηταν τεστ.εδω ακομα και οι χορδες που εχει η κιθαρα ειναι απο πριν κανα χρονο που την αγορασα :o

Να δω εγώ πότε θα παίξω έτσι.. :o

Ωραίος !! Με ανέβασε ;D

Σουπέρμπ! Ωραίο και το πάιξιμο και το κλιπάκι και ο ήχος απ'όσο μπορεί να κρίνει κανείς από το γιου τουμπ.

Επίσης αυτά τα σκυλιά φλοκάτες δείχνουν άκακα σαν αρνάκια μικρά, αλλά είναι λένε πολύ αιμοβόρικα. Μην τα υποτιμάτε!! ;D

Μπράβο ρε Maze. Πολύ καλός... Κι εσύ και ο ήχος σου...

Πολυ καλο...

μπραβο..

Η ζωντανη αποδειξη οτι ο καλος ηχος δεν κρυβεται σε ακριβα οργανα.......

Αν νιωθει ο παιχτης κανει θαυματα με το τιποτα....

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΑΑΧΧ!!! Στο 1:38 ο σκύλος γυρνάει και κοιτάει την κάμερα σα να λέει 'άρχισε πάλι ο παλαβός το 'ντρίγκι-ντράνγκα'! Είναι απίστευτος! Να του δώσεις τα χαιρετίσματά μου!  ;D ;D

Το κλιπάκι πολύ καλό, μου άρεσε ιδιαίτερα το φραζάρισμα σου. Ο ήχος σκοτώνει κυριολεκτικά! Congratulations!  :)

τελειο...μπραβο πολυ ωραιο παιξιμο!!!!!!τα σεβη μου

το backing track ειναι ευκολο να το εχουμε? ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα