• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Squier Paranormal. Οι κιθάρες του Mr. Spock

Yannis Methenitis

Yameth

Jack of all trades
Staff member
Λύσεις
1
Πόντοι
3,578
Δεν ξέρω αν πήρατε είδηση τη σειρά που παρουσίασε η Fender στην περσινή ΝΑΜΜ (που δεν έγινε).?

Την ονόμασε Paranormal καθώς μάλλον παραπέμπει σε κατασκευές UFO με κουμπάκια 60'ς αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκιο, έχει και ενδιαφέροντα μοντέλα (όπως στη φωτό) που δεν θα πρωταγωνιστούσαν απαραίτητα στο Star Trek. 

Εχει αξία επίσης το ότι κυκλοφορούν μόνο απο την Squier και είναι διαθέσιμες στα καταστήματα ήδη.

FBbiF7dXEAkCSiN.jpeg

Έφτασαν τα τελευταία μοντέλα της κοσμικά δροσερής σειράς Paranormal: Από τα cult classics έως τις εντυπωσιακές καινοτομίες, δεν θα πιστέψετε τι βγάλαμε από τα θησαυροφυλάκια. Δείτε τη νέα Super-Sonic, Offset Telecaster και πολλά άλλα. bit.ly/2YBKSS0

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Προσωπικά μου αρέσει η λογική Lego μεταξύ μοντέλων της Fender και όσο και να επιμένει στα παραδοσιακά μοντέλα που οι περισσότεροι πάντα θα αγοράζουν, υπάρχει και αυτή η επιλογή που ίσως έχει κάποιο κοινό πέρα απο εμένα. Νομίζω υπάρχουν πολλές καλές εκδοχές ανάμειξης.

Ωραιο κ το κοκκινο! Κ η οφσετ ροζ που ουσιαστικα ειναι τελε με αλλο σχημα ωραια ειναι τωρα τη προσεξα

Υπαρχει σε natural και bb. Θα χτυπουσα πολυ άνετα ένα από τα δύο...

fender-squier-paranormal-offset-telecaster-electric-guitar-butterscotch-blonde-0377005550-1_12...jpg

fender-squier-paranormal-offset-telecaster-mn-nat-ilektriki-kithara-huge.jpg

ωραιες. Προτιμω λιγο παραπανω το ροζακι!! το περιεργο ειναι πως ο συνδυασμος οφσετ με τελε μπρατσο δε μου φαινεται καθολου παρανορμαλ αλλα ταιριαζει πολυ

Συμφωνώ. Απλά δεν ξέρω εάν κάθεται καλά στο χέρι. Εάν μπορούσα να τη δοκιμάσω, θα ψηνομουν πιο πολύ. Και ακόμη περισσότερο εάν είχε καμία πιο παράξενη διάταξη μαγνητών.

Αν και μ' αρέσει εμφανισιακά το offset, τον λίγο καιρό που σπατάλησα με fender jaguar, μου γλιστρούσε απο το μπούτι όταν έπαιζα καθιστός. Μόνο για ορθίους έλεγαν παλιά στα σινεμά όταν γέμιζε η αίθουσα και το ίδιο ισχύει και με τις offset.

Μόνο για ορθίους έλεγαν παλιά στα σινεμά όταν γέμιζε η αίθουσα και το ίδιο ισχύει και με τις offset.

Θα διαφωνήσω οριζοντίως, καθέτως και παραλληλογραμως :)

Οι offset είναι  by far οι πιο εργονομικες κιθαρες και για ορθιους και για... καθημενους :)

Τα πάντα είναι εκεί που ΑΚΡΙΒΩΣ πρέπει να είναι...και αυτο το...μπουτισιο γλίστρημα πρώτη φορά το ακούω  :)

.

Το μόνο τους μειονέκτημα είναι ότι απλά δεν ειναι telecaster  :)

Αν και μ' αρέσει εμφανισιακά το offset, τον λίγο καιρό που σπατάλησα με fender jaguar, μου γλιστρούσε απο το μπούτι όταν έπαιζα καθιστός.

Να πάρεις μια της προκοπής να δεις πόσο βολεύει.

TNAG-4-15-21-22511_2500x.jpg

Να πάρεις μια της προκοπής να δεις πόσο βολεύει.

Θυμάμαι να ήταν πολύ βολική στο καθιστό μια τέτοια που έπαιξα το '77.?

Ωραίο σχέδιο της Ovation Deacon που δεν προχώρησε. Την είχα ερωτευτεί.

Αλλά χωρίς πλάκα, βολικό. Κάθεται στο μπούτι, δεν γλιστράει.

1975_Ovation_Deacon_E5685.jpg

Νεκρανασταση, εχουμε (επισημα πλεον) νεα μοντελα στη σειρα Paranormal. Εχουμε lovechild μεταξυ Les Paul Special και Strat (απεταξαμην)

413098.jpg

...lovechild μεταξυ Telecaster Custom και Strat (απεταξαμην), 

3f0521854bdf1d10b7a9c4fdaeb3fac9afd4332d28715c8074

...τελε με widerange καλη μονο για ΡΟΟΥΚ

tele.jpg

...12χορδη Jazzmaster αμαν αμαν ΟΧΙ ΔΙΑΟΛΕ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ HEADSTOCK, THIS IS WHY WE CAN'T HAVE NICE THINGS ΑΠΛΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ

413105.jpg

και για τους μερακληδες ενδιαφερον short scale μπασακι με ...wide-rangish διπλους?

rascal-bass.webp

Επισης τωρα προσεξα οτι η Cabronita-style Thinline tele της σειρας που χαλβαδιαζαμε ομαδικα πριν 2 χρονια δεν εχει P90 αλλα Jazzmaster pickups, interesting...

Άντε πάλι... "παρέλαση ομορφιάς" λαίμαι. Συνεχίζει όμως να με ιντριγκάρει (αν και μετά από τόσα χρόνια και τόσα ανάλογα threads δεν θα έπρεπε), το πώς και το γιατί σας ασκούν γοητεία όργανα με στοιχεία "φσιτ μπόινγκ" ή με "μπουρδουκλωμένα" χαρακτηριστικά...

Βέβαια, άγνωσται αι βουλαί του μουσικού και φυσικά περί ορέξεως κολοκυθόπιτες ? 

Trending...

Νέα θέματα

Back