• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

squier mij 1993

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΜΑΣΚΟΣ

ShinKazama80

Νέο μέλος
Πόντοι
3
Καλημέρα σε όλους!Είμαι νέο μέλος στο φόρουμ,αλλά όχι στην ηλικία,ομώς διαβάζω συχνά πυκνά τα άρθρα σας.Θα με ενδιέφεραι η γνώση και η γνώμη σας για τις squier mij 1993 και αν η απόκτηση μιας τέτοιας κιθάρας είναι μια καλή αγορά.Ευχαριστώ!

Για να έχει κάποιος ακριβή άποψη για μία συγκεκριμένη χρονιά θα πρέπει να έχει παίξει με τουλάχιστον 100 τέτοιες κιθάρες. Κάτι τέτοιο νομίζω είναι αδύνατο στα Ελληνικά δεδομένα, εκτός αν είχαμε κάποιον που να έκανε Quality Control στην Ιαπωνία εκείνη την περίοδο.

Αν μπορείς δοκίμασε εκτενώς την κιθάρα και βγάλε τα συμπεράσματά σου μόνος σου. Αν αυτό δε γίνεται τότε παίρνεις γουρούνι στο σακί ό,τι και να σου πούμε εδώ. Μπορεί να σου βγει, μπορεί και όχι.

Απολύτως  κατανοητό αυτό που γράφεις!Αν το γενικεύσουμε για τις squier mij των 90's?

MaS είπε:
Απολύτως  κατανοητό αυτό που γράφεις!Αν το γενικεύσουμε για τις squier mij των 90's?
Μέτρια πράγματα,οι τωρινές ΜΙΜ και Squier CV είναι καλύτερες.

Πιστεύω σε αυτά τα χρήματα μπορείς να βρεις Fender Stratocaster Standard Made in Mexico. Δεν έχω παίξει τις Squier των 90s, αλλά έμεινα εντυπωσιασμένος από τις Μεξικάνες Fender, πολύ τίμιες για τα λεφτά τους.

Trending...

Νέα θέματα

Back