Παιδιά κάνω ένα cover ενός απο τους αγαπημένους μου καλλητέχνες Malmsteen και το τραγούδι είναι το "Far Beyond The Sun"! Το ξέρω πως τα αρπίζματα δεν τα έχω ακόμη αλλα το δουλεύω! Χρησιμοποιώ την Squier Fender Strat kai Marshall JVM 410H. KeeP_RockinG
Αρκετά καλή προσπάθεια με εμφανείς αδυναμίες στα arpeggio και στα vibrato.
Θα σου πρότεινα να πας σε ένα μουσικομάγαζο και να πάρεις ένα βιβλίο με την παρτιτούρα και να βγάλεις τα arpeggios, ένα τη φορά με πολλές επαναλήψεις και ξεκινώντας από χαμηλές ταχύτητες, σιγά-σιγά θα φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Θέλεις δάσκαλο. Έχεις κάνει κακό ξεκίνημα με το χρόνο και με την καθαρότητα του παιξίματός σου. Αν συνεχίσεις έτσι, θα χτίσεις σε σαθρές βάσεις. Φιλικά
Θέλεις δάσκαλο. Έχεις κάνει κακό ξεκίνημα με το χρόνο και με την καθαρότητα του παιξίματός σου. Αν συνεχίσεις έτσι, θα χτίσεις σε σαθρές βάσεις. Φιλικά
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.