• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Squier Classic Vibe vs Fender Standard Telecaster

C.black

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Καλησπέρα συμφορουμήτες, δε βρήκα κάτι ανάλογο μέσα και είπα να ρωτήσω!!

Επειδή δοκίμασα μια classic vibe και έμεινα ικανοποιημένος όμως απ'την άλλη λέω είναι Squier και την Fender δεν είχα την τύχη να την δοκιμάσω!!Μπορεί κανείς να ρίξει λίγο φως στην υπόθεση, γιατί σκέφτομαι να πάρω τέλε και πιο πριν είχα epiphone γι αυτό έχω ενδοιασμούς για την Squier(λόγω του οτι η epiphone δε ήταν εντάξει)!!

Ευχαριστώ!!

25η Μαρτίου και περιμένεις απάντηση σε λιγότερο από μια ώρα? :P

forum είναι όχι τσατ....κάνε υπομονή....

Σε συγκριση με την Fender δεν ξερω τι λεει, παντως εγω μια classic vibe 60s strat που ειχα, μ αρεσε. Ωραιοι μαγνητες, ωραιος ηχος, ωραιο feeling στο μπρατσο.

Στα λεφτα των classic vibe ειναι δυσκολο να βρεις κατι καλυτερο πιστευω :)

C.black είπε:
...δε βρήκα κάτι ανάλογο μέσα και είπα να ρωτήσω!!
Ακριβώς κάτω από τις απαντήσεις θα βρείς αρκετα threads που αφορούν τη συγκεκριμένη κιθάρα.

η classic vibe μετράει άπειρα !

να την πάρεις χωρίς δεύτερη σκέψη ..κράτα τα ρέστα και πάρε κατι άλλο σε εξοπλισμό.

Είχα 2 βίνταζζζζζζζζ ;D Τέλε ,τώρα έχω μία ,καθότι την άλλη τη ρευστοποίησα  ;D και πήρα μια Σκουάιαρ τέλε  Αφίνιτι .

Μια χαρά είναι για τη δουλειά που τη θέλω ,πόσο μάλλον αυτή που λες εσύ που είναι και καλύτερη απ τη δικιά μου.

Εξαρτάται τι ψάχνει ο καθένας και τι περιμένει από ένα όργανο ,τι ενισχυτή έχει ,τι χρήση κάνει ? λάιβ ,ή σπιτικές εργασίες  ;D. Αυτά ποικίλουν .

Ο ειδικός Φενδερολόγος του ΝΟΙΖ  Superfunk έχει εξαντλήσει το θέμα ,ψάξε στο φόρουμ περί αγοράς Τελεκάστερ και θα δεις μια θεματάρα ΝΑΑΑΑΑΑΑ με το συμπάθειο ,όπου αναλύει λεπτομερώς τα τι και πως ,και για τη συγκεκριμένη που ρωτάς.

Ευχαριστώ πολύ!! κάτι ακόμα..αν θα άλλαζα μαγνήτες τι θα μπορούσα να βάλω για να μη χαλάσω και τον χαρακτήρα της??

C.black είπε:
...αν θα άλλαζα μαγνήτες τι θα μπορούσα να βάλω για να μη χαλάσω και τον χαρακτήρα της??
Δεν χρειάζεται αλλαγή μαγνητών (στη δική μου δεν άλλαξα) καθότι ο χαρακτήρας της είναι αυτός που πρέπει. ;) Μόλις θα την πάρεις στα χέρια σου και παίξεις (σε ενισχυτή)  θα καταλάβεις.

Αξίζει να το δείτε.Blind tests...λίγο λειψά βεβαια...

hττps://www.youtube.com/watch?v=YVligAj-hIQ

hττps://www.youtube.com/watch?v=QCEdT2d43jU

Ελπίζω να μην φορτώνω τσάμπα το θέμα.

Stoner Jackass είπε:
Αξίζει να το δείτε.Blind tests...λίγο λειψά βεβαια...

hττps://www.youtube.com/watch?v=YVligAj-hIQ

hττps://www.youtube.com/watch?v=QCEdT2d43jU

Ελπίζω να μην φορτώνω τσάμπα το θέμα.
Τους έχω δει ;) ευχαριστώ για την απάντηση!!

Καλησπερα φιλε, δεν ξερω αν αγορασες τελικα την CV 50, (αν την αγορασες ηδη ξερεις οτι για τα λεφτα που εδωσες μονο που δεν τους εκλεψες ;),

αν δεν την εχεις παρει ακομα μπορω να σου βρω μερικους λογους ακομα για αγορα:

(αλλιως, μονο το αρθρο του superfunk, ειναι αρκετο για να δεις το φως!!! γιατι εγω το ειδα)

1. μιλαμε για κιθαρα ανωτερης ποιοτητας για κινεζικη, και αν δεν ηξερες καθολου την τιμη της (περιπου 330 ευρω) θα πιστευες ανετα οτι κανει σιγουρα τα διπλασια!! )

2. Εν μεσω κρισης, καθε ευρω μετραει. Αρα αν εσυ μπορεις να πας για αγορα (και ποιος δεν θελει να μπορει) ειναι η καλυτερη σχεση τιμης - ποιοτητας με λιγα λεφτα

3. Εχω μια Fernandes Monterey Elite, με seymour duncan και το συστημα sustainer, πολυ καλη κατασκευη, αλλα εγω προτιμαω στα live μου να παιζω με την Squier και πιστεψε με δεν με κρεμασε ποτε!!!

4. Ακομα και σε διαγωνισμους που εχω παει να παιξω (και ξερεις, εκει δεν παιζει να πας με κακο οργανο, και να μην σε αφησει να παιξεις) την squier πηρα.

5. Οσοι δεν την ξερουν και την πιασουν και παιξουν δεν το πιστευουν ποσο κανει

6. Οσον αφορα στην ποιοτητα κατασκευης, απλα να σου πω τον πόνο μου, οτι στο μηνα πανω που την πηρα φευγει με τα μουτρα απο την βαση της (δεν την αφησα καλα), σκαει στα πλακακια, πεταγονται εξω ολα σχεδον τα κλειδια, και οταν παω να μαζεψω τα πιθανα κομματια της, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!! Βαζω ξανα τα κλειδια, κουρδιζω ολα ΟΚ. Μονο ενα ελαχιστο στιγματακι απο την μπασσα Ε χορδη στην ταστιερα. Ουτε σπασιμο στο ενωμα, ουτε ραγισμα στο φινιρισμα, ουτε τιποτα

Μιλαμε για πολυ δεμενο οργανακι!!!

7. Απο ήχο...πολύ καλός (οκ, δεν εχει το νευρο μιας αυθεντικης american κτλ, αλλά μονο αν τυχει να την συγκρινεις, και με αυστηρο αυτι θα καταλαβεις διαφορα)

8. Και να μου χαλαγε, ξανα την ιδια Squier Classic Vibe 50s θα επαιρνα!

ΥΓ (όσοι διαβαζετε το μηνυμα αυτο και δεν την εχετε αποκτησει ακομα, τρεχατε γιατι θα το παρουν ειδηση στην Κινα οτι ο κοσμος εδω δεν αγοραζει τα ακριβα μοντελα και θα τις αποσυρει!!!)

Φιλικα, απο καρδιας, συκωτιου, πνευμονων, σπληνός και γενικοτερων προάστειων και γειτόνων οργάνων!!!  ;D

+1 και από εμένα για την cv, τελικά δεν έχει χυθεί τόσο μελάνι άδικα για την πάρτη της, φοβερά καλή δουλειά από  το κινέζικο εργοστάσιο, φοβερό μπράτσο – μαγνήτες! έχει δίκιο ο superfank  ;)

Trending...

Νέα θέματα

Back