Squier Chris Aiken Precision Bass

Τέρρυ Μαυρίδης

Terry RoscoeBeck5

Fenderολάτρης
Staff member
Πόντοι
2,598
Μπορεί να είναι basswood- που δεν με τρελαίνει, αλλά «περνάει».

Μπορεί να είναι Precision- που δεν τρελαίνομαι, αλλά είναι classic.

Μπορεί να είναι Squier- που δεν πετάω την σκούφια μου, αλλά το μη χείρον βέλτιστο.

Όμως...

Για κάποια αιτία το βρίσκω πολύ όμορφο...

Μάλλον το... Ολυμπιακών διαστάσεων λευκό, με το pickgurd χιονάτη και το maple μπράτσο, μου ασκούν γοητεία...

Τα Block Inlays του δίνουν έναν άλλο χαρακτήρα...

Το volume σκέτο, έχει άποψη...

Η τιμή του... τιμή δεν έχει... (299 ευρώ).

Αν παίζει έστω και κατά το ήμισυ όπως δείχνει... τότε thumps up.   

Chris_Aiken_Precision_Bass.jpg

ΒΛέπω να κλείνει η 11άδα... Άντε λεβέντη μου, με το καλό...  ;) ;) ;D ;D

Πολυ ομορφο....ως την αρχη του μπρατσου. 8) Αν ηταν ολο λευκο θα ηταν πανεμορφο.

ΠοZεράδικο είναι...Nice!  ;D

dvat είπε:
ΒΛέπω να κλείνει η 11άδα... Άντε λεβέντη μου, με το καλό...  ;) ;) ;D ;D
Μην προβαίνετε σε αυθαίρετα συμπεράσματα κ. συνάδερφε.  :D

Είπα ότι απλά μου αρέσει- αισθητικώς  ;)

Δεν θα πήγαινα για (ακόμη ένα) Precision- έχω ένα, (ηλικιωμένο) και καλό  8)  

Πάντως, ομολογώ ότι το εν λόγο τράβηξε την προσοχή μου καθώς το θεωρώ good looking.  :) (ιδιαίτερα σε σχέση με κάτι... τέρατα που έχει βγάλει η 7ενδερ τα τελευταία χρόνια, αυτό είναι θεά)  ;D  

Ρε Τέρρυ... Πέραν του ότι είναι σαν... είδος υγιεινής... τα blocks ολοκληρώνουν το ταμπλώ γιατί μου θυμίζουν τα επιβοηθητικά εκείνα τετράγωνα συνεχόμενα χαρτάκια που βρίσκουμε σε κάθε τουαλέτα... :D :D :D (στην έκαψα την εικόνα; εντάξει;)

Τώρα που το ξαναβλέπω, δεν είναι και άσχημο.. Δεν θα με χάλαγε να έριχνες ένα Drag Him To The Roof με την πάρτυ του..  :P :P

Στο νεγκατίφ του ακριβώς θα ήταν πολύ ωραίο μπάσο όμως  ;D

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σπαστικό από τα δεκάδες "μοντέλα" των Precision.

Στο πιο απλό μπάσο του κόσμου αλλάζουν μια βίδα ή ένα κλειδί ή ένα pickguard και ξαφνικά γίνεται Kolopetinitsa Signature Extra Ultra Special Selected Paraligo Custom Extremely Low Reserve High Cholesterol Edition.

Από την άλλη έχω την ευτυχία αυτή την εποχή να παίζω με ένα P-Bass του 74 με Labella Jamerson Flats.  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Τι θέλουν και του αλλάζουν την Παναγίτσα; Η συνταγή είναι απλή και όταν πετυχαίνει είναι ασυναγώνιστη.

Δεν κοιτάζουν λοιπόν να πετυχαίνουν την συνταγή από το να κάνουν μαρκετομπούρδες;

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
RayDTutto είπε:
Ρε Τέρρυ... Πέραν του ότι είναι σαν... είδος υγιεινής... τα blocks ολοκληρώνουν το ταμπλώ γιατί μου θυμίζουν τα επιβοηθητικά εκείνα τετράγωνα συνεχόμενα χαρτάκια που βρίσκουμε σε κάθε τουαλέτα... :D :D :D (στην έκαψα την εικόνα; εντάξει;)
;D ;D ;D ;D

Πω πω... πάει το τορπίλισες βρε Ray. Εμένα από την άλλη μου αρέσει που δείχνει αγνό και... άσπιλο  :D

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτες πάντως  ;) Άμα δεν σου αρέσει σεβαστό.

ΥΓ: Κωστάκη μας, που το τσίμπησες το παλαιοκούτσουρο; Οι... κακές παρέες;  ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
ΥΓ: Κωστάκη μας, που το τσίμπησες το παλαιοκούτσουρο; Οι... κακές παρέες;  ;D
male31-male-smiley-whistle-smiley-emoticon-000073-large.gif

Απορία.

Πως είναι δυνατόν το μπράτσο του να είναι λιγότερο παχύ στο πρώτο τάστο (στο 12ο είναι ίδια) σε σχέση με άλλο MIJ P-Bass που έχω (μετρήσεις με παχύμετρο) αλλά να δίνει με την πρώτη και χωρίς αμφισβήτηση την αίσθηση του χοντρότερου; Μάλλον το σχήμα ......

Καταπληκτικό μπράτσο. Το δε nut του είναι 41mm (!?!)

Πολύ ωραίο μπασάκι!

Είμαι λάτρης του άσπρου χρώματος και μου αρέσει πάρει πολύ το maple μπράτσο.  8)

Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι τα block inlays. :)

geodimitri είπε:
Πολύ ωραίο μπασάκι!

Είμαι λάτρης του άσπρου χρώματος και μου αρέσει πάρει πολύ το maple μπράτσο.  8)

Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι τα block inlays. :)
Τα block είναι ωραία με binding και σκούρο (ή σκούρο rosewood ή έβενο) .

Αμα δε το Jazz είναι full black (και το pickguard) τότε block/inlays και pickup guards είναι ποίημα.

Και δεν το λέω μόνο γω αλλά όλοι που έχουν καλό γούστο.  ;D

audiokostas είπε:
Τα block είναι ωραία με binding και σκούρο (ή σκούρο rosewood ή έβενο) .

Αμα δε το Jazz είναι full black (και το pickguard) τότε block/inlays και pickup guards είναι ποίημα.

Και δεν το λέω μόνο γω αλλά όλοι που έχουν καλό γούστο.  ;D
Δηλαδή τι εννοείς φίλος...ότι δεν έχω γούστο!!!  ;D ;D ;D

Γιάμι!

Εγώ βέβαια έχω φάει έρωτα με clasic vibe 50's σε lake placid blue και με τον μοδέρνο φένδερ ιαγουάρο...τον φθηνότερο...με koto βόδι  ;D ;D

Εμένα με αρέσει..... ;D  Ειδικά τα άσπρα μπλόκια...

Με χαλάει η έλλειψη tone και η σκοτωμένη μύγα στο headstock.

Κατά τα άλλα η squier τελευταία θυμίζει τις 2.999 παραλλαγές του FIAT 500...

Ένα για τον καθένα... ;D ;D

Vac είπε:
Εμένα με αρέσει..... ;D  Ειδικά τα άσπρα μπλόκια...

Με χαλάει η έλλειψη tone και η σκοτωμένη μύγα στο headstock.

Κατά τα άλλα η squier τελευταία θυμίζει τις 2.999 παραλλαγές του FIAT 500...

Ένα για τον καθένα... ;D ;D
Και εμένα με αρέσει αυτό το μπουρδούκλωμα των στιλ (ή αν θες η Jazz Bass πινελιά).

Η μύγα πάντως δεν με πείραξε  ;D

Πάντως καλά τα λες και εσύ, καλύτερα και ο Κώστας- αυτό το πουρουπουπού κάθε εβδομάδα και μοντέλο (με τις απειροελάχιστες παραλλαγές) είναι (από ένα σημείο) κουραστικό και ανούσιο.

ΥΓ: Α και να μην ξεχνιόμαστε. Αυτό όποιος το πάρει με την μια αλλάζει μαγνήτες  ;) ;D

Τέλος πάντων για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά η squier έπιασε τον παλμό της κρίσης διαθέτοντας οικονομικά και ανεκτά σε επίπεδο κατασκευής όργανα για όλους αυτούς που πιθανότατα δεν έχουν να διαθέσουν 700+ για αγορά fender από MIM και πάνω, πόσο μάλλον τα USA. Από αυτή την άποψη το θεωρώ τουλάχιστον ευέλικτο και έξυπνο......και στην περίπτωση που οργιάζει με μικρές παραλλαγές δίνει στον καταναλωτή και αυτή την μικρή διαφοροποίηση που ψάχνει έστω και αν αυτή αποτυπώνεται σε φθηνό signature model.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back