Squier 51 με GFS μαγνήτες

Πολύ - πολύ ωραίο το εγχείρημα Λιάκο! άκουσα το κλιπάκι και ήταν μιά χαρά χαρούλα! Από ήχο για squierάκι πλέον καμία σχέση που λένε! Ειλικρινά ακούγεται απλά περίφημα! :wink: :roll: :wink:

Ηλία, τα συγχαρητήρια μου και από μένα για τις μετατροπές! Να την πώ την αμαρτία μου παιδάκια, μου άρεσε ακόμα και ο neck με τα "αντρικά" polepieces...

Μιά απορία μόνο: όπως βλέπω σε αυτήν την φωτό οι χορδές δεν "πέφτουν" καλά πάνω στα polepieces του Ρ90. Αυτό σου δημιούργησε κανένα προβληματάκι έντασης στις "έξω" χορδές σε σχέση με τις "μέσα";

Μιά απορία μόνο: όπως βλέπω σε αυτήν την φωτό οι χορδές δεν "πέφτουν" καλά πάνω στα polepieces του Ρ90. Αυτό σου δημιούργησε κανένα προβληματάκι έντασης στις "έξω" χορδές σε σχέση με τις "μέσα";
Τελικά οι photos που έβγαλα είναι χάλια...

Οι πόλοι είναι πολύ καλά κεντραρισμένοι, αλλά για μία φορά ακόμη, δε φαίνεται καλά από τη photo... :roll: :roll: :oops: :oops:

Όπως και να έχει, οι πόλοι είναι τόσο μεγάλοι, που η χορδή ακόμη και να έπεφτε λίγο έκκεντρα, δε θα πείραζε ;)

Καλά σίγουρα, απλά στην φωτό οι πόλοι φαίνονται να έχουν τσακωθεί άγρια με τις χορδές! ;)

Τι έγινε ρε παιδια??????

900$ έφτασε η τιμή της Squier 51???

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πολύ - πολύ ωραίο το εγχείρημα Λιάκο! άκουσα το κλιπάκι και ήταν μιά χαρά χαρούλα! Από ήχο για squierάκι πλέον καμία σχέση που λένε! Ειλικρινά ακούγεται απλά περίφημα! :wink: :roll: :wink:
+1

μεγειες ηλια!γιατι το ειπες αυτο για την τιμη;

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back