- Πόντοι
- 1,058
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί σε προηγούμενο post,αλλά ο Φώταρος είναι ο αγαπημένος μου drummer!!
Εμένα πάλι με αρέσει αυτούνος : Μιχαήλ Κυριάκος ΔελάογλουTommy Lee.
Εχει το καλυτερο στουντιο,τα περισσοτερα λεφτα,τα ωραιοτερα μωρα και βαραει πιο δυνατα απο ολους!
Σαφώς και μνεία πρέπει να γίνει καθότι είναι μία κατηγορία μόνος του. Μεγάλος ντράμερ.Child Of Story είπε:Μνεία πρέπει να γίνει και στον Κώστα Αναστασιάδη.
Child Of Story είπε:
Ποιος είναι αυτός ο αχαρτογράφητος ρε Γιώργο; Πρόσεχε τι λες, θα μας πάρουν με τις πέτρες! ;DJohnny.T είπε:Χαρης Κουνουπας Τελος!!!Και δεν θελω ου ,και ποιος ειναι αυτος.Ασε που του χρωσταω και κατι λεφτα και δεν μας περνει για πολυ προλογο.Χαρης Κουνουπας .Ξεστραβωθειτε επιτελους.αχαχαχχαχαχαχαχχαχα
Yeap.Haris είπε:Για το θέμα, μια και αναστήθηκε, τα τελευταία χρόνια έχουν εμφανιστεί πολλοί, πολύ καλοί έως τι-παίζει-ρε-ο-άνθρωπας, Έλληνες ντράμερς, γεγονός ιδιαίτερα ευχάριστο.
Και λογικό βέβαια καθότι η παιδεία στη "μοντέρνα" μουσική (ξέρετε αυτά τα ...σέικ) έχει αναβαθμιστεί ιδιαίτερα.
ο δημητρης εχει περασει απο αμερικη και berklee, οποτε ματια και αυτια... εχουν δει και ακουσει αρκεταΕγώ θα αναφέρω και τον Δημήτρη Αντωνιάδη - είδα έναν πάρα πολύ καλό, δυνατό και ευέλικτο ντράμερ