Σπουδαίοι Ελληνες ντραμερ;

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί σε προηγούμενο post,αλλά ο Φώταρος είναι ο αγαπημένος μου drummer!!

Tommy Lee.

Εχει το καλυτερο στουντιο,τα περισσοτερα λεφτα,τα ωραιοτερα μωρα και βαραει πιο δυνατα απο ολους!
Εμένα πάλι με αρέσει αυτούνος  :    Μιχαήλ Κυριάκος Δελάογλου

http://www.youtube.com/watch?v=GlecTBevmzc

Σαν πολλοί δεν έχουν κάνει metal καριέρα ;

Εκτός απο αυτους που ειχα πει παραπάνω να συμπληρωσω και τον Αλέκο Σπανίδη.Επίσεις ψάξτε για τον συντοπίτη μου πιτσιρικα νίκο βαφίδη.Σε λίγα χρόνια θα με θυμηθείτε.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Μνεία πρέπει να γίνει και στον Κώστα Αναστασιάδη.

Child Of Story είπε:
Μνεία πρέπει να γίνει και στον Κώστα Αναστασιάδη.
Σαφώς και μνεία πρέπει να γίνει καθότι είναι μία κατηγορία μόνος του. Μεγάλος ντράμερ.

Από την άλλη όμως, η sui generis προσωπικότητά του, δεν κάνει την συνεργασία μαζί του και το πιο εύκολο πράγμα....... όπως έχω ακούσει.

Χαρης Κουνουπας Τελος!!!Και δεν θελω ου ,και ποιος ειναι αυτος.Ασε που του χρωσταω και κατι λεφτα και δεν μας περνει για πολυ προλογο.Χαρης Κουνουπας .Ξεστραβωθειτε επιτελους.αχαχαχχαχαχαχαχχαχα

Προσωπικά το συγκεκριμένο βίντεο με την συνέντευξη του Κώστα Αναστασιάδη το συστήνω για παρακολούθηση άσχετα αν είμαστε ντράμμερς ή όχι... Το είδα σήμερα. Δεν το βαρέθηκα ούτε στιγμή.

Γενικά θεωρώ ότι η Ελλάδα με την κομβική γεωγραφική θέση και πολυποίκιλλη πολιτιστική κληρονομιά που έχει, έχει το προσόν να βγάζει -και βγάζει- μέγιστους μουσικούς.

Ποιον να αφήσεις απ'έξω;

Άλλος ένας που μου έρχεται στο μυαλό είναι ο Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος και το εκπληκτικό παίξιμό του στο πρώτο άλμπουμ των Purple Overdose: Exit #4 (1988)   (μιας και από εκεί τον "γνώρισα")

@ Audiokostas: Πάντως ο συνονόματός σου Κώστας Αναστασιάδης φαίνεται ευγενέστατος και πολύ προσιτός άνθρωπος!

@SF: H απορία σου είναι απορία πολλών!

Το βίντεο με τον Κώστα Αναστασιάδη με έβγαλε εδώ, σε έναν εξαιρετικό ντράμμερ (Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης) που τώρα γνωρίζω και έχω ενθουσιαστεί!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Johnny.T είπε:
Χαρης Κουνουπας Τελος!!!Και δεν θελω ου ,και ποιος ειναι αυτος.Ασε που του χρωσταω και κατι λεφτα και δεν μας περνει για πολυ προλογο.Χαρης Κουνουπας .Ξεστραβωθειτε επιτελους.αχαχαχχαχαχαχαχχαχα
Ποιος είναι αυτός ο αχαρτογράφητος ρε Γιώργο; Πρόσεχε τι λες, θα μας πάρουν με τις πέτρες! ;D

Για το θέμα, μια και αναστήθηκε, τα τελευταία χρόνια έχουν εμφανιστεί πολλοί, πολύ καλοί έως τι-παίζει-ρε-ο-άνθρωπας, Έλληνες ντράμερς, γεγονός ιδιαίτερα ευχάριστο.

Και λογικό βέβαια καθότι η παιδεία στη "μοντέρνα" μουσική (ξέρετε αυτά τα ...σέικ) έχει αναβαθμιστεί ιδιαίτερα.

Haris είπε:
Για το θέμα, μια και αναστήθηκε, τα τελευταία χρόνια έχουν εμφανιστεί πολλοί, πολύ καλοί έως τι-παίζει-ρε-ο-άνθρωπας, Έλληνες ντράμερς, γεγονός ιδιαίτερα ευχάριστο.

Και λογικό βέβαια καθότι η παιδεία στη "μοντέρνα" μουσική (ξέρετε αυτά τα ...σέικ) έχει αναβαθμιστεί ιδιαίτερα.
Yeap.

Εγώ θα αναφέρω και τον Δημήτρη Αντωνιάδη, αν και θα ανασηκώσετε το φρύδι καθότι πρόκειται για νέο session μουσικό που κατά βάση ηχογραφεί αλλά και παίζει επαγγελματικά στον χώρο της λαϊκοπόπ φίρμας (που είναι και ο μοναδικός χώρος εν Ελλάδι που μπορεί να λαδώσει το άντερο του μουσικού).

Τον άκουσα από κοντά όταν με βοήθησε (αφιλοκερδώς χωρίς να γνωριζόμαστε) σε όλα τα jam που οργάνωσα σε στούντιο για τα τεστ των μπασοκαμπινών και είδα έναν πάρα πολύ καλό, δυνατό και ευέλικτο ντράμερ (που στο κουρμπέτι τους αν δεν είσαι, δεν επιβιώνεις κιόλας).

Θα παίξει και μεθαύριο στο event John Lord Tribute πριν πάει καπάκι στο Fever για να παίξει μέχρι πρωίας με Οικονομόπουλο και Βανδή. Και πάντα με χαμόγελο και αστεία.

Εγώ θα αναφέρω και τον Δημήτρη Αντωνιάδη - είδα έναν πάρα πολύ καλό, δυνατό και ευέλικτο ντράμερ
ο δημητρης εχει περασει απο αμερικη και berklee, οποτε ματια και αυτια... εχουν δει και ακουσει αρκετα  ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back