Σπουδαίοι Ελληνες ντραμερ;

λοιπον μετα απο 40 χρονια στο κουρμπετι θα πω τον φιλο μου Χριστο Αλεξοπουλο που παιζει τα παντα και το ενοω. απο σκυλαδικο μεχρι David Weckl και απο jazz JΑΖΖ οχι ταχαμου ταχαμου μεχρι Tower of Power, Chick Core, Latin και αλλα πολλα παρα πολλα.

ολα τα ιδοι prima vista διαβασμα και περιζητητος επαγγελματιας.

thirty five είπε:
ολα τα ιδοι prima vista διαβασμα και περιζητητος επαγγελματιας.
Πες μου ότι αυτό το έγραψες για πλάκα...  :o :D

Ζαχαρίας Πινακουλάκης

Φοβερός ντράμμερ και μουσικός γενικότερα, εξαιρετικός δάσκαλος για όλους τους μουσικούς (όχι μόνο ντράμμερς) και υπέροχος άνθρωπος.

Έχει παίξει με πάρα πολλούς Έλληνες μουσικούς της jazz σκηνής κυριώς και έπαιζε και 10 χρόνια στην αμερική με τους εκεί μουσικούς.

Νομίζω πως έπαιζε και της δεκαετία του 80 στου Παπακωνσταντίνου...

Νικος Μητσογλου, γιατι με εμαθε να παιζω καλο μπασο. 8)

Χαιρετισμους.

Νικος και Μιχαλης Καπηλιδης, Αλεξ "δρακος" Κτιστακης, Νικος Σιδηροκαστριτης, Πανος Τολιος, Αλεξης Αποστολακης

παιδια απλα πληροφοριακα ελληνες drummer περα απο τον κολλια (οσον αφορα την ταχυτητα τουλαχιστον) ειναι ενα ακομα παλικαρι ο οποιος επαιζε στους nightrage και επισης υπαρχουν και στην Ελλαδα πιστευω καποια παιδια που πραγματικα ξεφευγουν απλα δυστυχως αυτου του ειδους η μουσικη δεν ειναι και τοσο ευκολοακουστη  :P

Τωρα για τα ονοματα που χουν αναφερθει (τουλαχιστον για οσα γνωριζω εγω) δεν νομιζω να χρειαζονται λογια.

Το θέμα είναι να μη κλαίτε όλοι μαζί. Δε θέλω να χαρακτιρίσω τις επιλογές σας παιδιά, αλλά αν το κάνω μάλλον θα φάω σουτ από το forum. Καλό είναι να μιλάμε όταν ξέρουμε! Όσοι ξέρουν, ξέρουν ότι αυτή τη στιγμή ζουν μόνο δύο μεγάλοι drummer στην Ελλάδα.

Μιλάω για τους:

1. Νίκο Σιδηροκαστρίτη

2. Σωτήρη Ντούβα

...

Καλή συνέχεια! 8)

Οι δικοί μου αγαπημένοι drummers είναι ο Νίκος Βαργιαμίδης, ο Αλέκος Σπανίδης οι Αφοί Τολιοι ,  ο Αποστολάκης και ο Βασίλης Κουτής. (βλ Σαλονίκη φάση)  ξεχνάω πιθανώς αρκετούς αλλά αυτοί είναι οι  πρώτοι που μου έρχονται στο μυαλο!

kguitar είπε:
Αλεξ "δρακος" Κτιστακης
Ένας δράκος υπάρχει στην Ελλάδα. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.  :P ;D

Tommy Lee.

Εχει το καλυτερο στουντιο,τα περισσοτερα λεφτα,τα ωραιοτερα μωρα και βαραει πιο δυνατα απο ολους!

What's not to like? ;D

Superfunk είπε:
Tommy Lee.

Εχει το καλυτερο στουντιο,τα περισσοτερα λεφτα,τα ωραιοτερα μωρα και βαραει πιο δυνατα απο ολους!

What's not to like? ;D
  ... και παίζει και κρεμασμένος ανάποδα! ;D

Melodic drummer είπε:
Για αλλη μια φορα ειχε δικο ο SF

Αυτα ειναι ! Straightαδικο απλο παιξιμο - Εφε - και 360 μοιρες περιστροφη. Αντε γεια fusionaδες με τα inverted paradiddles τα ratamacues τα dragadiddles και τα λοιπα

Melodic drummer είπε:
Εμ βέβαια... τα πιθήκια κρέμονται όπως να ναι :P

Πρόταση... Ο SuperFunk να μετονομαστεί σε SuperSpam :P

Πρόταση... Ο SuperFunk να μετονομαστεί σε SuperSpam
Γιατι?

Επειδη απο τους Ελληνες ντραμμερ μου αρεσει πιο πολυ απο ολους ο Tommy Lee?

Εμ βέβαια... τα πιθήκια κρέμονται όπως να ναι
ε,καλα δεν ειναι και πιθηκι....δεν ξερω και.... πολλους αλλους  Ελληνες ντραμμερ που να παιζουν καλυτερα απο αυτον... ;)

Superfunk είπε:
ε,καλα δεν ειναι και πιθηκι....δεν ξερω και.... πολλους αλλους  Ελληνες ντραμμερ που να παιζουν καλυτερα απο αυτον... ;)
Ούτε καν ........................... ο ντράμμερ σου ;  :o :o

(Και εγώ που στοιχημάτισα από την αρχή του thread ότι αυτόν θα έλεγες)

Ειπα "οχι και πολλους"...αρα υπαρχουν 2-3 που παιζουν αν οχι ...καλυτερα.. ;D ,τουλαχιστον σε αυτο το επιπεδο... ;D

Βεβαια ο Τομμυ εχει ενα ακομα ΤΕΡΑΣΤΙΟ συν που μονο και μονο αυτο τον κανει ανωτερο απο ΟΛΟΥΣ τους Ελληνες ντραμμερ: ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..

Μουαχαχαχαχαχαχα..... ;D

Παντως οι αγαπημενοι μου Ελληνες ντραμμερ ειναι ο....δικος μου (Γιαννης Βεναρδης εχει παιξει με Γενια του Χαους,Deus X Machina,Emir Kosturicha & Λευκη Συμφωνια εκτος των αλλων ),ο Τολιος (οχι των Τρυπων ,ο αλλος),ο αδερφος του Μπαντουκ (Α.Αποστολακης) , ο Καπιλιδης (οχι ο πατερας,ο υιος),ο Περδικης ο Ακης (τρομερο μετρημα) , ο Β.Βεκιος (τουλαχιστον σε αυτα με τις ΜΤ) & φυσικα ο Μουζακης.

Καλα...για αλλους λογους σ αρεσει ο Τομμυ...αλλα τελοσπαντων...

, ο Β.Βεκιος (τουλαχιστον σε αυτα με τις ΜΤ)
Και τώρα 30+ χρόνια μετά τις ταξιαρχίες, καλά παίζει.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back