Spock's Beard new album

pericles είπε:
Ενταξει Κωστα Το ειδα !!!Μεγας ο ΑLAN !!!
Και οχι μονο  ;)

Καταπληκτικη συνεντευξη

Αυτο το θρεντ ειναι απο τα ισως λιγα μεσα στο φορουμ που ΟΝΤΩΣ σε "μορφωνουν"  ;)

Συγχαρητηρια Κωστα  :)

Waterfall-K είπε:
133 τυχεροι απο διαφορες χωρες, και ενας μονο Ελληνας (μαντεψτε ποιος...)
Εσένα λέει waterfall? Αν ναι, σε ποιο σημείο;  :P

Ωραίο άλμπουμ. Έχει εξάρσεις όμορφες και μελωδίες λυρικότατες.

Το ειπαμε ηδη:

neeq είπε:
ο 3:55 ;D
που σημαινει στο 3:55, το δωδεκατο ονομα. 8)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Νεο official βιντεο απο το τελευταιο τους αλμπουμ. Το πιο radio-friendly/Pop κομματι του αλμπουμ, εγω δεν θα το εβαζα καν στο αλμπουμ γιατι ειναι εντελως ασχετο και με το αλμπουμ αλλα και με το 99% της μουσικης που γραφουν. Μαλλον θα σκεφτηκαν να ανεβασουν αυτο το κομματι μπας και ψαρεψουν κανα πιτσιρικα. :P

Θα'θελα βεβαια να δω τη φατσα του πιτσιρικα οταν αγορασει το αλμπουμ και το ακουσει.

Στην καλυτερη, θα παθει πλακα (και θα αρχισει να ακουει Spock's Beard και Prog Rock).

Στην χειροτερη, θα παθει πλακα (...σκετο ;D)

Δεν ειναι καθολου ασχημο το κομματι βεβαια, αλλα δεν ειναι και κατι το αντιπροσωπευτικο της μουσικης της (ισως) μεγαλυτερης Prog Rock μπαντας της εποχης μας.

Πολύ filler το κομμάτι. Εντελώς αδιάφορα τέτοιου είδους βιντεοκλιπ. Δεν κατάλαβα ποτέ το λόγο ύπαρξής του. Κρίμα, γιατί το άλμπουμ έχει απίστευτες εξάρσεις και σημεία που σηκώνεσαι με φόρα απ' τον καναπέ σου μη ξέροντας από πού σού ήρθε...  :P

Προσωπικά περίμενα το καινούργιο αυτό άλμπουμ πολύ χειρότερο και εξεπλάγην σφόδρα απ' την ωραία δουλειά.

Waterfall-K είπε:
αλλα δεν ειναι και κατι το αντιπροσωπευτικο της μουσικης της (ισως) μεγαλυτερης Prog Rock μπαντας της εποχης μας.
Μαζί με τους Transatlantic.

dionisissab είπε:
Προσωπικά περίμενα το καινούργιο αυτό άλμπουμ πολύ χειρότερο και εξεπλάγην σφόδρα απ' την ωραία δουλειά.
Γιατι περιμενες κατι τετοιο? Η προτελευταια τους δουλεια (Χ) ηταν δισκαρα.

Μαζί με τους Transatlantic.
Κι αυτοι, και οι Flower Kings, και οι Tangent, και και και...Ειναι μια ωραια παρεα που γραφουν δισκαρες και ενιοτε αλλαζουν μελη μεταξυ τους, για να μη βαριουνται. ;D

Eγώ που σήμερα άκουσα το Beware of darkness (και έπαθα πλάκα βέβαια) είμαι πολύ πίσω; :D

Μονο 9 αλμπουμς πισω. :P Αλλα μικρο το κακο, θα τα ακουσεις μαζεμενα φανταζομαι οπως κι ο Περικλης. ;D

Waterfall-K είπε:
Μονο 9 αλμπουμς πισω. :P Αλλα μικρο το κακο, θα τα ακουσεις μαζεμενα φανταζομαι οπως κι ο Περικλης. ;D
Όχι βρε μη μας τη λες έτσι. Έχω πάνω από 10 αλλά τ' ακούω ανακατωμένα. :D

Α sorry, ετσι που το εγραψες νομιζα οτι σημερα πρωτη φορα ακουσες το συγκεκριμενο αλμπουμ. :P

Σήμερα το άκουσα 1η φορά. Το έχω πάρει όμως πριν 5 ή 6 χρόνια. ::)

Έχω πάνω από 700 LP και 150 CD που δεν τα 'χω (ακόμη) ακούσει.  ???

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back