Spin Doctors

• Thread starter Thread starter LK
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 2K
Χριστόδουλος Καλλιανίδης

LK

Μαγκούφης.
Staff member
Πόντοι
1,788
Για να μαθαίνουν οι νέοι.

Μια εξαιρετική νεοϋορκέζικη μπάντα, με ένα καταπληκτικό lp το "Pocket Full of Kryptonite" (1991).

Μαθαίνω ότι έβγαλαν και νέο δίσκο ύστερα από πολλά χρόνια , το "If the River Was Whiskey".

http://www.youtube.com/watch?v=MtFEgnSnBG8

Και η νέα δουλειά.

Και μιας και γιομίσαμε κιθαρίστες, ο Eric Schenkman είναι ένας κορυφαίος από δαύτους.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Το Kryptonite ήταν (και είναι) ένας από τους πολύ αγαπημένους μου δίσκους για αρκετούς λόγους. Ήταν rock, ήταν pop, ήταν blues, είχε groove, είχε σλαπ, είχε overdive, είχε και μακρυνάρια ροκοσόλα, είχε και τα χιτάκια τραλαλά και όλα δένανε σαμχάου με έναν τρόπο καλόγουστο πολύ .

Η καινούρια δουλειά (την οποία πήρα είδηση προ διμήνου κατά τύχη) έχει μερικά διαμαντάκια  αλλά δεν θα την έλεγα triumphant comeback. Και νομίζω ότι έχουν την αυτογνωσία να μην επιδιώκουν κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον δείχνουν ευτυχείς (στις μικρές/ζεστές σκηνές που παίζουν) και αυτό είναι τελικά που μετράει.

audiokostas είπε:
Τουλάχιστον δείχνουν ευτυχείς (στις μικρές/ζεστές σκηνές που παίζουν) και αυτό είναι τελικά που μετράει.
Κάτι τέτοιο εισέπραξα και εγώ.

Δεν ήταν δίσκος για come back, και δεν νομίζω να μπορούν να το κάνουν σε κάθε περίπτωση.

Το μερίδιό τους στην "πρωτοπορία" ήταν  το Pocket Full of Kryptonite.

το two princes από τα αγαπημένα μου κομμάτια  ,ίσως το αγαπημένο πάντα μου φτιάχνει την διάθεση  . Ο τραγουδιστής αν δεν κάνω λάθος είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας και δεν μπορούσε να τραγουδήσει για πολλά χρόνια και γιαυτό και " εξαφανίστηκαν "από την σκηνή.

Το Kryptonite ήταν (και είναι) ένας από τους πολύ αγαπημένους μου δίσκους για αρκετούς λόγους.
ενας εκ των οποιων ηταν και ο ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ηχος του ΤΑΜΠΟΥΡΟΥ (χαλαρα μεσα στους 10 καλυτερους ever)

Superfunk είπε:
ενας εκ των οποιων ηταν και ο ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ηχος του ΤΑΜΠΟΥΡΟΥ (χαλαρα μεσα στους 10 καλυτερους ever)
Δεν είναι μόνο ο ήχος, είναι ο παίκτης. Ο τυπάς είναι Ν-Τ-Ρ-Α-Μ-Ε-Ρ (με κεφαλαία ως είδατε). ;)

Superfunk είπε:
Συμφωνώ. Το ταμπούρο τους ήταν σχεδόν ιστορικό...

Και ναι είναι ο παίκτης αλλά και ο μάγκας ο engineer που έπιασε τον ήχο...

Είχα πολύ καιρό να τους ακούσω...με την ευκαιρία ξανακούω τώρα το πρώτο τους.

Δεν ξέρω τι είναι για τον καθένα το καινούργιο τους, για μένα είναι απο τα καλύτερα μπλουζ άλμπουμς που άκουσα τελευταία...το κατάπια  ;D - ευχαριστώ δικαστά μου  ;) !

ez είπε:
για μένα είναι απο τα καλύτερα μπλουζ άλμπουμς που άκουσα τελευταία
Θα συμφωνήσω. Αυτό που μου αρέσει είναι ότι οι τύποι 20+ χρόνια μετά είναι τραγικά κουλ και παίζουν σαφέστατο ;D μπλουζ αλλά χωρίς να κλείνουν και εντελώς την πόρτα στο ποπ/ροκ παρελθόν τους. Το 'χουν.

Για την ιστορία (τη δική μου), το Two Princess έχει χορευτεί απείρως υπό επήρεια ποτών που δεν είχε σημασία τι περιείχαν και με παρέα διάφορες θερινές και χειμερινές αιθεριότατες υπάρξεις που εδώ που τα λέμε όταν είσαι εκεί γύρω στα 17 όλες αιθέριες είναι.

Jazzjoker είπε:
Για την ιστορία (τη δική μου), το Two Princess έχει χορευτεί απείρως υπό επήρεια ποτών που δεν είχε σημασία τι περιείχαν και με παρέα διάφορες θερινές και χειμερινές αιθεριότατες υπάρξεις που εδώ που τα λέμε όταν είσαι εκεί γύρω στα 17 όλες αιθέριες είναι.
Αν τα έγραφα εγώ, ίδια θα ήταν τα λόγια μου εκτός από την ρημάδα την ηλικία μαμώτο! ;)

Θα απαντήσω στον Μr Ζάικο, και νομίζω ότι θα καλύψω και τον Κώστα (αν δεν, ας μας πει αυτός τα δικά του αύριο  ;D).

Και το λέω γιατί πάνω κάτω το ίδιο είπαμε.

Don't get us wrong λοιπόν.

Το καινούριο album, αν το δούμε ως blues album, και σπέρνει και θερίζει.

Απλά δεν είναι το album που θα έκανε το come back τους, για μια ακόμα παγκόσμια επιτυχία, όπως το "pocket"...αυτό (και λόγω μουσικού είδους και λόγω χρονικής στιγμής);D

LK είπε:
Απλά δεν είναι το album που θα έκανε το come back τους, για μια ακόμα παγκόσμια επιτυχία, όπως το "pocket"...αυτό (και λόγω μουσικού είδους και λόγω χρονικής στιγμής);D
Εγώ συμφωνώ.

Απλά οι Spin Doctors έγιναν Blues Doctors. :D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back