Σπαστικό πρόβλημα με ήχο και εικόνα

nathanlyk

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:

>:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Όταν ακούω μουσική μέσω media player - winamp - και οτιδήποτε άλλο, ο ήχος παραμορφώνεται τη στιγμή που ανοίγω ένα παράθυρο ή κάνω κάποια κίνηση στο Pc. Ακόμα και όταν έχω μεγιστοποιημένο το media player και παίζει το visualization, ακούω πακ πακ, και πολλές ένα τρελό και σπαστικό θόρυβο όπου χάνεται τελείως ο ήχος. Το ίδιο μου συμβαίνει και με Reason. Είναι laptop με κάρτα m-audio fast track usb. Τι φταίει; Και αν ξέρετε,  πως γίνεται να εμπλέκεται ο ήχος και τα γραφικά με τέτοιο τρόπο;

Φίλε μου μπορεί να είναι πρόβλημα μνήμης ή για να το θέσω καλύτερα ίσως κάποιος ιός σου "τρώει" πολλούς πόρους από το σύστημα. Ψάξε το pc με ένα anti-virus και βασικά ξανακάνε εγκατάσταση τους drivers της κάρτας ήχου.

εγώ το πάθαινα με το winamp όταν γινόταν της πόπης στο msn ή όταν άνοιγα photoshop

νομίζω είναι καθαρά θέμα μνήμης

laptop me m-audio usb fast track είχα και εγώ και δεν είχα πρόβλημα. καλό θα έιναι την κάρτα ήχου του λάπτοπ σου να την έχεις απενεργοποιήσει. όπως είπαν και οι φίλοι τέτοιους θορύβους κάνει όταν έχει πρόβλημα με πόρους... τι μνήμη έχεις? τι επεξεργαστή? και τι λειτουργικό... δοκίμασε αν υπάρχουν νέοι drivers από internet.. προσωπικά σε ένα dual core από τους πρωτους με 1Gb μνήμη δεν είχα καθόλου θορύβους...

Επισης παιζει κατα λαθος να εχεις απενεργοποιησει το hardware accelaration, οποτε θα τα κανει ολα ο επεξεργαστης, που γονατιζει και ακους αυτα που ακους... Απο μνημη παντως δε το κοβω, γιατι και εγω αμα εχω καργα γεματη τη ram, απλα κανει περρισοτερη ωρα να αλλαξει το κομματι...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Έχω τους τελευταίους drivers και δεν παίζει να είναι από μνήμη το θέμα.

LAPTOP - WINDOWS VISTA HOME PREMIUM

INTER CORE 2 DUO T5450 1.66Ghz

2046 RAM

NVIDIA GEFORCE 8400M G

FAST TRACK USB

ψάξε για ιό

και να φανταστώ ότι έχεις περασμένο τον driver για τα vista έτσι;

Έψαξα για ιό και spies αλλά δεν βρήκα κάτι. Ενοείται ότι έχω drivers για vista..

Καλησπερα.Τσεκαρε το latency της καρτας σου.Αν το εχεις ρυθμισει σε πολυ χαμηλα επιπεδα τοτε σιγουρα θα εχεις κρακς.Να θυμασαι χαμηλα επιπεδα latency οταν γραφεις και υψηλα οταν μειξαρεις η ακους μουσικη.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back