Space Rock

Οχι, δεν ακουγα ποτε τα μανταρινια συστηματικα, αλλα οταν μπλεκεις μπλιμπλικια με κιθαρες σε τετοιο στυλ θα πεσεις πανω τους θες δε θες πιστευω.

Γκρουπαρα ειναι οι ατιμοι, πρεπει να μπουν και αυτοι στο προγραμμα. Βιος βραχυς ρε γαμωτο.

Οι επιρροες ειναι το Α και το Ω παντως, σε τελικη αναλυση τα ακουσματα ειναι το ιδιο σημαντικα με τη μελετη. "Παιρνε επιρροες" η ατακα που λεγαμε οταν βαζαμε να ακουσουμε ολοι μαζι κανα δισκο, και σε καθε συνεντευξη μεγαλου μουσικου αυτο αναφερει. Tangerine dream λοιπον στο αμεσο προγραμμα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Tangerine dream λοιπον στο αμεσο προγραμμα.
Καλυτερότερα Άλμπουμ (από διαφορετικές περιόδοι):

- Zeit

- Stratosfear

- Tangram

- Melrose

Καλα εν ετη 2023 να γραφεις κατι με τονικοτητα ? και μαλιστα ροκ κομματακι ? εστω και space ? και να περιμενεις να ειναι και δικο σου, ειναι σα να πηγαινεις σε μπ@@ρδελο στο μεταξουργειο και να περιμενεις η κοπελα που θα πας να ειναι παρθενα ?

Εχω ανεβασει πολλες φορες κομματακια. Οχι φυσικα για να πω κατι σε οποιονδηποτε, απλα ετσι για το χαβαλε, για την περσονα manosx.

Αν υποψιαστω παντως οτι εχεις σκυλιασει επειδη εβαλα μια αστεια φωτογραφια με το ψυγειο, τι να πω, καταντια.

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάποιον ιδιαίτερο λόγο ο οποιοσδήποτε, για να γράψει οτιδήποτε, καθώς και για να το ανεβάσει. Και φυσικά δεν χρειάζεται να "απολογηθεί" γι' αυτό.

Οποτε δεν ηταν το ψυγειο, ειναι απο το 2011 τα απωθημενα. Ενταξει τοτε καταλαβαινω, δεν τρεχει τιποτα. ?

Το πρώτο σου ποστ ήταν πολύ αυστηρή κριτική. Ενοχλητικά αυστηρή. Οκ, τη δέχομαι.

Η απάντηση Μάνου ήταν κόσμια, με αυτοσαρκαστική διάθεση, στην οποία σχεδόν συμφωνούσε μαζί σου.

Το ποστ σου, που ακολούθησε, ήταν πολύ εριστικό και δεν αφορούσε κριτική στο κομμάτι. Αφορούσε προσωπική επίθεση.

Εάν ο καθένας λέει ακριβώς ότι σκέφτεται, και ο καθένας εξαπολεί επίθεση σε κάποιον διότι 10 χρόνια πριν του έκανε κάτι, ή διότι απλά δεν τον χωνεύει, τότε αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό συνεχώς θα πυροδοτεί αντιδράσεις, και δεν θα ωφελήσει την εικόνα του φόρουμ. Είναι κάτι που θα μας πάει πίσω και όχι μπροστά.

Τα παραπάνω είναι η πρώτες σκέψεις που μου ηρθαν στο μυαλό, και τις κατέθεσα με κάθε σεβασμό.

Ενώ όταν κράζει "ο συνθέτης" τους άλλους που ανεβάζουν δεν τον πειράζει.

Αν πει κάποιος άλλος ότι δεν του άρεσε το δικό του, είναι εμπαθής, Μάλιστα.........

Ενώ όταν κράζει "ο συνθέτης" τους άλλους που ανεβάζουν δεν τον πειράζει.

Αν πει κάποιος άλλος ότι δεν του άρεσε το δικό του, είναι εμπαθής, Μάλιστα.........

Έχεις προφανώς χάσει επεισόδια.

?

Δεν στο λέω για να σε ψεξω, άλλωστε δεν είσαι υποχρεωμένος να γνωρίζεις το κάθε beef που οδηγεί σε cringe εδώ μέσα εδώ και σχεδόν δέκα χρόνια ?

Μ' άρεσε, ambient ατμόσφαιρα ανώτερου επιπέδου.

Αφου ειπε ο SF να γραφω πιο συχνακις ? εκανα ενα κομματι φλασμπακ τυροπιτακια απο το διαστημα. Νταξει ξερω γω, ξερω γω ενταξει, space rock my ass, ναχαμε να λεγαμε και ναχαμε να πουμε, ειναι παιχνιδι για αρχοντους οχι για λινατσες, τι να μας πει και ο κυριος αυγολεμονος.  ?

ManosX SpaceRock.mp3
Ρε λαμόγιο! Σε τσάκωσα! Η εισαγωγή είναι από δω! ?

Όπως έχω ΞΑΝΑΠΕΙ, οι επιρροές μας ακούγονται. Και ΔΕΝ είναι κακό...ίσα ίσα...

Καλα ναι, δεν τη γλυτωνεις, ειπαμε, τονικη μουσικη το 2023 χωρις να πεσεις στα ιδια δε γινεται. Ειδικα βεβαια αν τηρεις τους αρχαιους και αποδεκτους κανονες.

Ας πουμε, τι εχουμε εδω; Εχουμε ενα αλμα προς τα πανω, και μετα βηματικη κινηση προς τα κατω. Αυτο ειναι η προτεινόμενη καμπυλη απο εποχη Παλεστρινα. Αν παρατηρησεις μαλιστα ειμαι τελειως νερντουλας γιατι κανω αλμα οκταβας, σαν καλο παιδι που ειμαι, ενω ο Γιαννακης Μιχαλακης ειναι πιο μαγκας, κανει 7η και στα @@του, εγω θα το σκεφτομουν πολυ, θα επρεπε να το "ακουσω μεσα μου" πρωτα για να το κανω, πηγαινω by the book.

Ποσο μαλιστα οταν μιλαμε για αλμα οκταβας στην τονικη, και μετα διαβατικα στην 5η. Πιο by the book κλισε δε γινεται, αποκλειεται υπαρχουν λιγοτερες απο 2000 δισκογραφημενες επιτυχιες με αυτην την κινηση. Σε επιπεδο υποσυνειδητου βεβαια σιγουρα θα επαιξε ρολο και ο Γιαννακης Μιχαλακης για να μου βγει ετσι,  αλλωστε ειμαι fan, γιατι να το κρυψουμε αλλωστε. Σε συνειδητο επιπεδο παντως, αυτη η κινηση, δηλαδη αλμα οκταβας στην τονικη και βηματικη κατιουσα κινηση στην πεμπτη, εχει σαν ιδεατο προτυπο αυτο.

Τα εχουν πει αυτοι ηδη ολα, υποσημειωσεις με μολυβι ειμαστε που θα σβησουμε γρηγορα, το μελανι στερεψε εδω και εκατονταδες χρονια.

3 hours ago, manosx said:

Καλα ναι, δεν τη γλυτωνεις, ειπαμε, τονικη μουσικη το 2023 χωρις να πεσεις στα ιδια δε γινεται. Ειδικα βεβαια αν τηρεις τους αρχαιους και αποδεκτους κανονες.

Ας πουμε, τι εχουμε εδω; Εχουμε ενα αλμα προς τα πανω, και μετα βηματικη κινηση προς τα κατω. Αυτο ειναι η προτεινόμενη καμπυλη απο εποχη Παλεστρινα. Αν παρατηρησεις μαλιστα ειμαι τελειως νερντουλας γιατι κανω αλμα οκταβας, σαν καλο παιδι που ειμαι, ενω ο Γιαννακης Μιχαλακης ειναι πιο μαγκας, κανει 7η και στα @@του, εγω θα το σκεφτομουν πολυ, θα επρεπε να το "ακουσω μεσα μου" πρωτα για να το κανω, πηγαινω by the book.

Ποσο μαλιστα οταν μιλαμε για αλμα οκταβας στην τονικη, και μετα διαβατικα στην 5η. Πιο by the book κλισε δε γινεται, αποκλειεται υπαρχουν λιγοτερες απο 2000 δισκογραφημενες επιτυχιες με αυτην την κινηση. Σε επιπεδο υποσυνειδητου βεβαια σιγουρα θα επαιξε ρολο και ο Γιαννακης Μιχαλακης για να μου βγει ετσι,  αλλωστε ειμαι fan, γιατι να το κρυψουμε αλλωστε. Σε συνειδητο επιπεδο παντως, αυτη η κινηση, δηλαδη αλμα οκταβας στην τονικη και βηματικη κατιουσα κινηση στην πεμπτη, εχει σαν ιδεατο προτυπο αυτο.

? ήθελα κι εγώ να κάνω τον έξυπνο...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back