Space Rock

manosx

Soli Deo Gloria
Λύσεις
1
Πόντοι
1,518
  Αφου ειπε ο SF να γραφω πιο συχνακις ? εκανα ενα κομματι φλασμπακ τυροπιτακια απο το διαστημα. Νταξει ξερω γω, ξερω γω ενταξει, space rock my ass, ναχαμε να λεγαμε και ναχαμε να πουμε, ειναι παιχνιδι για αρχοντους οχι για λινατσες, τι να μας πει και ο κυριος αυγολεμονος.  ?

ManosX SpaceRock.mp3

Attachments

Πριν λίγο ξεκίνησα να γράφω ένα κομμάτι με ηλεκτρονικούς ήχους και λίγη κιθάρα.

Μόλις άκουσα το δικό σου, έκλεισα το daw.... Απελπίστηκα, λεμε!

Είναι εντυπωσιακό. Συγχαρητήρια!

Καλό το τυροπιτάκι, κουρού μου έκανε! Πολλή ακτινοβολία από το στεπσικουενσεροπουλάκι, μοχθηρές κιθάρες. Εχθρικός σύμπας, πόλεμος κιρήνη ναουμ, παγγαλαξιακός σαματάς.?

Είναι space. Είναι ροκ. Έχει το ηρωικό ιντερλούδιο με τη λυρική δισολία. Έχει το χαλαρωτικό outro ωσαν orbital cam που πανάρει anti-radial λίγο πάνω από τον ορίζοντα. Δηλαδή τι άλλο να ζητήσεις; Ντροπής πράματα!?

Ωραία δουλεμένο και μοιρασμένο, λειτουργική ενορχήστρωση. Μπράβο manosx.?

Σίγουρα είσαι άρχοντας Μάνο, έχει δίκιο ο SF, να γράφεις πιο συχνά!

Πάρα πολύ ωραίοι ήχοι και πολύ καλά μιξαρισμένοι. Θα μας πεις με τι έγραψες;

Thanks guys!

Bill trantos χαιρομαι που σου αρεσε. Τιποτα ιδιαιτερο για τους ηχους, οι κιθαρες απο την tonelab, και οι ηχοι ειναι καστομιες ? απο vst όπως το OBXD και το modulair. Απλα θελει πολλα layers, αν προσπαθησεις με ενα μονο preset δεν βγαινει ευκολα η κινητικοτητα, θελει σαν πιτσα, ζυμη καποιο soft pad, σαλτσα ενα filter sweep, και απο πανω τα πεπερονια και οι χαλαπενος με κανα fm η wavetable ?

Να είστε καλά παίδες.

Πολύ ωραία σύνθεση, ακόμα καλύτερη παραγωγή, μείξη και μαστερινγκ. Ο ήχος είναι γεμάτος, οι χαμηλές συχνότητες ακούγονται υπέροχα, όλα πολύ ισορροπημένα. Μπράβο!

Καταπληκτικό! Φοβερά επαγγελματικό, ειδικά η εισαγωγή όλα τα λεφτά. Από την μέση και μετά κάνει μια μικρή κοιλιά αλλά νομίζω είναι ασήμαντο πταίσμα στο γενικό σύνολο.

πραγματικά το ευχαριστήθηκα ακουστικά και το θαύμασα ενορχηστρωτικά, τεχνικά, είναι πραγματικά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ.  Γέμισε το σαλόνι με την υπέροχη ατμόσφαιρά του και το ζέστανε ακόμα περισσότερο, το εσωτερικό θερμόμετρο έδειξε 2 βαθμούς παραπάνω ενώ το a/c σταμάτησε να δουλεύει κατά την αναπαραγωγή? Λόγω δε της ατμοσφαιρικότητάς του, το άκουσα και με ακουστικά βλέποντας από το παράθυρο την κακοκαιρία και ήταν ότι πρέπει, τη βρήκα άσχημα.

Μάνο μου μπράβο πραγματικά που είχες την έμπνευση να το φτιάξεις και κυρίως να το μοιραστείς μαζί μας, υποκλίνομαι για άλλη μια φορά στο ταλέντο σου, την τεχνική σου, σε όλον σου το μουσικόν ρε παιδί μου πως το λένε?

Εύγε!!!!!❤️???‍♂️

Με εταξίδεψεν!!!!!!!!?

δεν θυμάμαι ειλικρινά αν έχω ξανακούσει κάτι δικό σου αλλά ήδη ψάχνω...?

Πρώτο σχόλιο: στην εισαγωγή έγινε το όνειρο πραγματικότητα, ο Dave Gilmour συνεργάστηκε με τον Jean Michel Jarre. 

Δεύτερο σχόλιο: συνεχής ροή χωρίς όμως να ξέρεις τι έρχεται μετά. Οι εκπλήξεις στην πρώτη ακρόαση ήταν πολλές αλλά στρωτές μέσα σε έναν κοινό καμβά. 

Τρίτο σχόλιο: Ωραίοι ήχοι, ειδικά κάτι OBX strings κλπ........

Τέταρτο σχόλιο: sample & hold, διαστημικά πράγματα, δηλαδή το κομμάτι ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΦΩΝΗΤΙΚΑ (από τον R2D2... ) 

Μπράβο μπράβο, μετά το Single περιμένω και το LP. Δηλώνω fan.

? R2D2 χαχα ελιωσα?

Παντως ο C-3PO το θυμαμαι χαρακτηριστικα, ασημενιο ποδαρι ΔΕΝ ειχε, Το φαινομενο του Μαντελα φιλοι μου, η γκλιτσα του Ματριξ ?

Επιτέλους... Το έβλεπα από το Σάββατο, αλλά μια με τη δουλεία, μια με τα... κοσμογονικά γεγονότα, μια το ένα, μια το άλλο, τώρα αξιώθηκα να το ακούσω. 

Μετά βέβαια το ξανά άκουσα (over and over) ? 

Περιμένω το part II ?

Είσαι Tangerine Dream (περιόδου Optical Race) οπαδικό σύνδρομο, ναι;

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back