Σουρτινες(muffler rings)

ironmm

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Kαλησπερα παιδια...Σκεφτομαι αυτες τις μερες να αγορασω σουρτινες για να χαμηλωσω τον ηχο της drums...Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι οτι οταν τις αγοραζω χρειαζεται να αγορασεις και κατι αλλου(αυτοκολλητο)και επισης σε ποιο δερμα του τυμπανου το βαζεις στο πανω η στο κατω?

Στο πάνω μόνο .. Τώρα όσο για αυτοκόλλητα δεν νομίζω ότι τα χρειάζεσαι πλέον ..

Γεια σου φιλε μου. Δεν χρειαζεσαι τιποτα επιπλεον. προσεξε μονο να παρεις διαστασεις που ταιριαζουν στα τυμπανα σου. Δηλαδη αν τα toms σου ειναι 10'' 12'' 14'' να παρεις τα αντιστοιχα.

ρε παιδία, δεν είμαι ντράμερ αλλα.... σουρτίνα δεν είναι αυτή η "σούστα" που έχει απο κάτω το snare?

ή μήπως κάνω λάθος ???

ReCoC είπε:
ρε παιδία, δεν είμαι ντράμερ αλλα.... σουρτίνα δεν είναι αυτή η "σούστα" που έχει απο κάτω το snare?

ή μήπως κάνω λάθος ???
Οχι! Αυτό λέγεται χορδιέρα! ;)

Eυχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σας...

Η σουρτινα αν δεν κανω λαθος μειωνει τον ηχο?

Εκτός απο χορδιέρα λέγεται και "σορτίνα". Και είναι οι μεταλικές "χορδές" κάτω απο το snare. Αλλά αφού ο φίλος είπε πως θέλει να μειώσει τονήχο πιστεύω πως όλοι καταλάβαμε τι θέλει.    ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ti?????Μονο μην μου πεις ηλεκτρονικη γιατι θα αυτοκτονησω...Ειμαι fan της ακουστικης...

Τα βάζεις στο πάνω δέρμα και δεν χρειάζεσαι τίποτε άλλο απλά αυτά μειώνουν κάπως τις αρμονικές μη φανταστείς οτι θα έχεις σοβαρό αποτέλεσμα στη φασαρία.

Αν θές να χαμηλώσεις την ένταση τότε πρέπει να πάς στα ring control που τα τοποθετείς στο εσωτερικό του τυμπάνου.

Τι τα θέλετε? Αφήστε τα τύμπανα να αναπνέουν όπως πρέπει και για το σκοπό που φτιάχτηκαν(resonance my friend)!

P.S. Για φτηνή λύση ρίξε στα πάνω δέρματα λίγη μονωτική ταινία και έισαι οκ.

chembeast είπε:
Τι τα θέλετε? Αφήστε τα τύμπανα να αναπνέουν όπως πρέπει και για το σκοπό που φτιάχτηκαν(resonance my friend)!
Ανάλογα το τύμπανο... Όσο πέφτει η τιμή τόσο θες να τα ''πνίξεις''....

Ανάλογα το τύμπανο... Όσο πέφτει η τιμή τόσο θες να τα ''πνίξεις''....
Δεν έχεις άδικο .. Θυμάμαι τα παλιά δικά μου . Όσο τα φίμωνα τόσο μου άρεσαν περισσότερο . :) :) :)

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
2
Εμφανίσεις
1K

Απαντήσεις

Trending...

Back