Sour times:moonchild-gkou (cover)

gkou

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Γειά σας παιδιά! Τη συγκεκριμένη διασκευή στο κομμάτι "Sour times" των Portishead δουλέψαμε το καλοκαίρι με τον moonchild στο μουσικό μέρος και στη μείξη ,κι εμένα στα φωνητικά, και σας την παρουσιάζουμε.

gkou_-_sour_times.mp3

Attachments

Ωραία επιλογή ήχων, πολύ ωραία τα φωνητικά! Ισορροπημένο mix!

Άψογο! Μπράβο!!

Γεωργία είναι πολύ καλό. Μπράβο σας. Το μόνο αρνητικό που βρίσκω και αυτό είναι μάλλον θέμα μίξης, είναι ότι η φωνή ακούγεται σα να τραγούδησες πάνω σε backing track. Σα να ήταν τελειωμένη η μίξη της μουσικής δηλαδή και να μπήκε και μια φωνή από πάνω.

Δεν ξέρω, μήπως ήθελε κανά delay, κανά βάθος παραπάνω;

Α και κόβεται απότομα στο τέλος. Επίτηδες είναι αυτό;

nexarulhu σε ευχαριστώ πολύ!

Σπύρο, θέλαμε να βγει όσο το δυνατόν πιο φυσικό, γι' αυτό δε το φορτώσαμε με πολλά εφέ. Αυτό με το απότομο κόψιμο που λες θα το κοιτάξουμε. Σε ευχαριστούμε πολύ για τις παρατηρήσεις :)

Ένα από τα κομμάτια που λατρεύω από έναν δίσκο που λατρεύω. Μου άρεσε πάααρα πολύ η φωνή σου gkou... Τώρα όσον αφορά το υπόλοιπο κομμάτι , ίσως έχω εθιστεί τόσο πολύ στο original που μου φάνηκε λίγο άδειο :)

Πάρα πολύ όμορφη επανεκτέλεση. Μπράβο σας παιδιά, για άλλη μια φορά!  :D

Μία μικρήηηη παρατηρησούλα μόνο (καθότι αγαπώ Beth Gibbons): Λίιιγο συναίσθημα παραπάνω...  ;)

πολύ ωραια φωνη........ και το υφος.

ισως ηθελε να βγάλεις σε μερικά σημεια λιγο περισσότερο προσωπικο στυλ (σιγουρα έχεις, γιατι κάπου "μαζευόσουνα" ;))

InLoveWithMyGuitar, σε ευχαριστούμε πολύ για τα σχόλια! :)

dmilo, έχεις δίκιο για το συναίσθημα, κι εγώ τώρα που το ακούω το διαπιστώνω ότι μπορούσα και καλύτερα!

gdevelek , σε ευχαριστώ πολύ! :)

yannis37, όντως μαζευόμουνα κάπου-κάπου ;)

hadgi, σε ευχαριστούμε και καλώς όρισες !

Άψογο…….και μου άρεσε πιο πολύ από το original.

[

quote]Το μόνο αρνητικό που βρίσκω και αυτό είναι μάλλον θέμα μίξης, είναι ότι η φωνή ακούγεται σα να τραγούδησες πάνω σε backing track

φίλε Jazzjoker εμένα μου  άρεσε πολύ αυτό το επιτηδευμένο lo-fi, το οποίο πιστεύω ότι πάει γάντι σε αυτού του είδους τη μουσική.

Πολύ ωραίος και ο ήχος της κιθάρας. ΜΠΡΑΒΟ!!!

Gkou, θα σου πρότεινα να δεις και το Roads από Portishead. Επίσης στη φωνή σου θα ταίριαζαν (κατά τη γνώμη μου) οι:

• Elizabeth Fraser (είτε Cocteau Twins είτε Massive Attack)
  • Dido

dmilo είπε:
Gkou, θα σου πρότεινα να δεις και το Roads από Portishead. Επίσης στη φωνή σου θα ταίριαζαν (κατά τη γνώμη μου) οι:

• Elizabeth Fraser (είτε Cocteau Twins είτε Massive Attack)
  • Dido
συμφωνώ για τη δεύτερη, διαφωνώ για την πρώτη

της έχω εξάλλου προτείνει ένα τραγούδι της Fraser και δεν της φάνηκε καλή ιδέα, και είχε δίκιο, δεν βγαίνει εύκολα αυτή η φωνάρα

Ωραιότατο. Ίσως με λίγες πρόβες παραπάνω να ήταν πιο άρτιο εκφραστικά. Σαν μεγάλος οπαδός της Gibbons, το ευχαριστήθηκα πολύ. :)

LK, spewfy, σας ευχαριστούμε πολύ! :)

dmilo, η Dido είναι από τις φωνές που θαυμάζω πολύ, ίσως φτιάξουμε κάτι δικό της στο μέλλον ;)

kostri, χαίρομαι πολύ που το ευχαριστήθηκες! Όσο για τις πρόβες, φάγαμε όλο το καλοκαίρι σχεδόν και δεν το έλεγα καλύτερα, δυστυχώς :-\

gkou είπε:
Όσο για τις πρόβες, φάγαμε όλο το καλοκαίρι σχεδόν και δεν το έλεγα καλύτερα, δυστυχώς :-\
Τότε ίσως με λίγη δουλειά σε επίπεδο φωνητικών ασκήσεων/εκπαίδευσης. Συνήθως, όσο πιο “σίγουροι” είμαστε τόσο πιο ελεύθερη αφήνουμε την έκφρασή μας. Εννοείται πως αυτά τα λέω για να γίνει η ερμηνεία σου ακόμα καλύτερη. Όπως είπα μου άρεσε πολύ το κομμάτι.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back