Σούπερ Δημήτριος

Mash the Sandwich

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Καλησπέρα, μιας και μπήκα στο φόρουμ μετά από χρόνια, ευκαιρία είναι να κάνω και ένα ΠΡΟΜΟΣΙΟ για την νέα μας ταινία.

Θα αποφύγω τα πολλά copy paste, άλλωστε μπορείτε να τα διαβάσετε και στα λινκς που θα παραθέσω.

Πρόκειται για ένα καλλιτεχνικό υπερθέαμα που στόχο του έχει να καθηλώσει την μάνα κάθε θεατή ενώ συνάμα αποτελεί ένα σατιρικό έργο - ράπισμα στα πισινά του νεοελληνικού Θεσσαλονικιώτικου lifestyle.

Η ταινία λέγεται "ΣΟΥΠΕΡ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ" και θα πρεμιερίσει στο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Super_Demetrios_Premiere_gr_web.png

Trailer:

(δεν κατάφερα να το κάνω embeded)

info:

http://www.otinanaiproductions.gr

http://www.facebook.com/super.demetrios

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μάλιστα... μάλιστα... διέκρινα στο trailer ότι οι δημιουργοί εστιάζουν σε ορισμένα «ενδιαφέροντα» στοχεία της γενικότερης « κουλτούρας» της Θεσσαλονίκης...  ;)

Άξιοι παιδιά... και προσοχή μην σας αφορίσει ο... δεν λέμε ονόματα  ;D ;D ;D

Παίζει και ο Τάσος γκιουζέπας??

Καλή επιτυχία!  Αληθεύει ότι κάποια πλάνα γυρίστηκαν Αθήνα!?  :P :P

Μου θυμίζει σε vibe τον Υάκινθο Σέκερη στο '' Ο ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΩΝ ΝΙΝJA!!" -true story

Η επιτυχια ειναι σιγουρη.

Fan  8) 8) 8)

ΥΓ Εδω εχω ανεβασει την παλια θρυλικη ταινια  των OtiNaNai, "James Δοντ - Επιχειρησις Ρωσομπλιετ", για οποιον θελει να παρει γευση.  :)

delta66 είπε:
Η επιτυχια ειναι σιγουρη.

Fan  8) 8) 8)

ΥΓ Εδω εχω ανεβασει την παλια θρυλικη ταινια  των OtiNaNai, "James Δοντ - Επιχειρησις Ρωσομπλιετ", για οποιον θελει να παρει γευση.  :)
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...  ;D ;D ;D ;D Έχω πέσει κάτω... οι τύποι είναι OTiNaNai και είναι super  ;D

Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια ελπίζουμε να σας δούμε στην πρεμιέρα αν και βέβαια αυτό ισχύει περισσότερο για τις ΧΡΗΣΤΡΙΕΣ του φόρουμ

argytar είσαι φίλος του Τάσου; Τα περισσότερα πλάνα γυρίστηκαν στη Σιβηρία.

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ΘΕΟΙ!!!!!!!!!!!

Mash the Sandwich είπε:
Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια ελπίζουμε να σας δούμε στην πρεμιέρα αν και βέβαια αυτό ισχύει περισσότερο για τις ΧΡΗΣΤΡΙΕΣ του φόρουμ
Μπά καρντάσι , μην ποντάρεις σε αυτές….σαν το Χαριλάου θα είναι μετά…..άδειος ο σινεμάς…… ;D ;D ;D ;D

Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια ελπίζουμε να σας δούμε στην πρεμιέρα αν και βέβαια αυτό ισχύει περισσότερο για τις ΧΡΗΣΤΡΙΕΣ

του φόρουμ

Για ποιά απο τις 2 μιλάς?  ;D

To sound track είναι ουάου. Τις σκηνές μονομαχίας θα τις εγκρίνει και ο Μορικόνε    ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back