Sounding like Wolf Hoffmann (Accept) 1982+ by haryy

Χάρης Γερουλάκης

haryy

Ενεργό μέλος
Πόντοι
198
Αν υπάρχει κάποια μπάντα που να διεκδικεί τον τίτλο του "απόλυτου metal ήχου των 80΄s" είναι σίγουρα οι Γερμανοί Accept που μαζί με Scorpions μας πήγαιναν τα κεφάλια περά-δώθε στα metal club της εποχής.
Η εδώ προσπάθεια είναι να μείνω στο πνεύμα του κομματιού αλλά να πάω τον ήχο σε λίγο πιο "Metal Heart" έκδοση και θα μου πεις γιατί δεν δοκίμαζες κατευθείαν ένα κομμάτι από εκεί; Η απάντηση είναι γιατί μου αρέσει αυτό το κομμάτι λίγο περισσότερο και ήθελα να το ακούσω με τον πιο modern ήχο γιατί ο original είναι λίγο "καμμένος" κατά τη γνώμη μου.
Μετά από 4 μέρες προσπάθεια όπου δεν καθόταν τπτ από τα προτεινόμενα setup, δοκίμασα να κατεβάσω τον (free!!) single rectifier της BrainWorx που παρεμπιπτόντως (και δώστε ΒΑΣΗ εδώ) έχει μαζί του 63 cab-mic setups που είναι απίστευτα + ότι μπορείς να έχεις ανεξάρτητα τις καμπίνες, τον pre ή τον power amp του !! Κατεβάστε το Asap όποιος δεν το ξέρει (αν δεν είμαι ο τελευταίος που το έμαθε, χαχα). Anyway αυτό μου "έκατσε" πιο καλά από ότι άπειρο δοκίμασα, οπότε..
Ελπίζω να σας αρέσει και ..stay heavy!
All tracks by haryy

accept1982.jpg

Attachments

• gt amp and cab.jpg
    gt amp and cab.jpg
    146.8 KB · Εμφανίσεις: 0
Ορίστε! Απόδειξη πως δεν χρειάζεσαι εφτάχορδη και down tuning στα τάρταρα για να ακουστεί heavy. Το είδος του gain, πόσο βάζεις, eq κτλ. καθορίζουν επίσης.

Και στο αυτί μου κάτω από Ντο2, το πολύ, με gain δεν μου ακούγεται καλά. Δηλαδή και εφτάχορδη σε Σι1 να είχα μάλλον θα κούρδιζα ένα ημιτόνιο πάνω.

Ναι, δεν είναι κάτι ακατόρθωτο όπως λες, εξαρτάται από διάφορα πράγματα. Όπως και το gauge που εδώ είναι 11άρι στις 3 μπασες.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back