soundcraft 12 channels ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΞΟΔΟΥ ΗΧΟΥ

Δεν ειναι αυτο που ζητω γαμοτο

αν έχω καταλάβει καλά και τελικά αυτό που θέλεις είναι να βρεις λύση στην χρήση αποκλειστικά των fader της κονσόλας που διαθέτεις μέσω usb, λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω αλλά μάλλον έχεις κάνει λάθος επιλογή hardware σε σχέση με αυτή σου την επιθυμία...

αν έχω καταλάβει καλά και τελικά αυτό που θέλεις είναι να βρεις λύση στην χρήση αποκλειστικά των fader της κονσόλας που διαθέτεις μέσω usb, λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω αλλά μάλλον έχεις κάνει λάθος επιλογή hardware σε σχέση με αυτή σου την επιθυμία...
Μαλλον εχεις δικιο.

κύριε Νίκο, εγώ έχω την Tascam Model 12. Έχει το ίδιο πρόβλημα;

Και έχεις βρει λυση;

Ρωτώ τον εμπειρότερο npap για το αν η συσκευή που έχω, έχει το ίδιο πρόβλημα.
Αν το έχει, προτιμώ να το ξέρω.
Αν δεν το έχει, ξέρετε και εσείς προς τα που πρέπει να πάτε.

Πολυ περιεργο παντως, να εχει υποτιθεται επιλογη για το master out κλπ και να μη δουλευει.

Απο περιεργεια, αν την επιλεξεις στο προγραμμα ΜΟΝΟ ως εισοδο και ΟΧΙ ως εξοδο, κανει τα ιδια;

Ρωτώ τον εμπειρότερο npap για το αν η συσκευή που έχω, έχει το ίδιο πρόβλημα.
Αν το έχει, προτιμώ να το ξέρω.
Αν δεν το έχει, ξέρετε και εσείς προς τα που πρέπει να πάτε.
Δεν είναι πρόβλημα ούτε της δικιάς σου, ούτε της soundcraft

Μέσω USB, οι συγκεκριμένες γράφουν post gain, pre-fade, pre-EQ

Και η TASCAM εχει επιλογη να στελνεις το main mix στο PC, ουτε αυτη δουλευει;

Δεν το γνωρίζω... διότι μέχρι σήμερα δεν την έχω συνδέσει ποτέ με υπολογιστή.
Σύντομα όμως θα χρειαστεί να το κάνω, οπότε ρώτησα αυτό που ρώτησα, εφ 'όσον η συζήτηση το χώραγε.

Πηγαίνοντας ένα βήμα πιο πέρα, τι θα έπρεπε να αγοράσει ο OP για να κάνει αυτό που λέει;
Είναι ένα ερώτημα.

email to bon studio athens

Δεν το γνωρίζω... διότι μέχρι σήμερα δεν την έχω συνδέσει ποτέ με υπολογιστή.
Σύντομα όμως θα χρειαστεί να το κάνω, οπότε ρώτησα αυτό που ρώτησα, εφ 'όσον η συζήτηση το χώραγε.

Υποτιθεται οτι το κανει, στελνει ΚΑΙ το main mix σε ξεχωριστα καναλια, αλλα θα δειξει.

Κάντε μια από τις επιλογές που έδωσε ο @npap

Aν θέλετε να γράφετε/στέλνετε stream στο pc σας post-fade/eq/gain, από USB, δικάναλα ή πολυκάναλα χρειάζεστε ΠΣΗΦΙΑΚΟ mixer/audio interface.

Αυτά που έχετε είναι αναλογικά που γράφουν δικάναλα το main mix ή πολυκάναλα αν το υποστηρίζουν μέσω USB με το audio interface τους, το κάνουν pre-fade/eq/gain.

Αυτο δε θελουν να κανουν; :unsure:

Αυτό που θέλουν να κάνουν από αυτά που διάβασα και κατάλαβα είναι να το γράψουν post-fade/gain/eq στον υπολογιστή τους μέσω usb. To σήμα στις δικές τους, μέσω του usb interface που διαθέτουν γράφεται RAW, δηλαδή pre-fade/gain/eq.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back