Χάρη δυστηχώς δεν μπορώ να μην συνφωνήσω με τον γείτονα μου ,αν και τα έχουμε πει και κατ'ιδιαν.Οντως ακούγονται σαν να σέρνονται ,σαν να μην έχετε όρεξη,όχι λάθος σαν παίξιμο αλλά ανευρα.Σορύ φίλε δυστηχως είσαι καταδικασμένος να γινεις διασημος μαζί μου και όχι με τους fingers .χαχαχαχα τι να κάνουμε για αυτο αρχισε να συνηθίζεις τα καψαλισμένα μου τραγουδάκια και κόμενα τα σχόλια για αισιοδοξίες κτλ.cigaret13 είπε:Με όλο το θάρρος, τον θαυμασμό και τον σεβασμό, προς το πρόσωπό σου;D, μήπως, λέω μήπως λείπουν κάποιες "δυναμικές" από τους μουσικούς και τραγουδιστές. Μου ακούστηκαν λίγο "flat" τα τραγούδια, σαν να παίζατε χωρίς όρεξη... Όλα αυτά, βεβαια, στα απαίδευτα αυτιά μου. Ίσως όμως να φταίει και η ηχογράφηση, ή κάποιος άλλος παράγοντας. Με εκτίμηση, Φώτης ....Δεν ανάφερα την απαγορευμένη λέξη...
Μπορεί σαν Δάχτυλο να μην γίνει τόσο γνωστός αλλά θα καταγραφεί σαν αγαπητό Κουρέλι στην ιστορία της ροκ.Johnny.T είπε:είσαι καταδικασμένος να γινεις διασημος μαζί μου και όχι με τους fingers.
Τηευ ςερε τηε μαιν αψτ, υοθ σιλλυ... ;Daudiokostas είπε:...και ο ήχος της ντραμς ήταν καλά.
Και kudos στον τομαροκρούστη όταν καταφέρνει κάτι τέτοιο εκεί. ;D
Φώτη, θα έπρεπε να αλλάξουμε ρεπερτόριο και να αρχίσουμε τα μανιοκαταθλιπτικά για κατεστραμμένους, εθισμένους στα ληγμένα Gatorade... ;Dcigaret13 είπε:SOUL FINGERS με τον Johnny στην κιθάρα να ακούσω και τι στον κόσμο.....
Έεελα... Δεν το περίμενα από σένα! ;Dη παρουσια της αλλης τραγουδιστριας γενικως
Ε τι νόημα έχει να παίζεις βαρύτονο αν δεν μπορείς να πιάσεις υποηχητικές συχνότητες;2:45 Το πλοίο σαλπάρει!;D ;D
Είδες, άμα έχει authority ο παίκτης... ;DΚαι kudos στον τομαροκρούστη όταν καταφέρνει κάτι τέτοιο εκεί. ;D