- Πόντοι
- 2,148
ειμαι σιγουρος οτι ο κόσμος γουσταρησε καργα
Οχι δεν σκεφτηκα αυτο. Απλα ηθελα να δω αν κανατε μονο το κεφι σας. Απο την απαντηση σου ομως φαινεται πως οχι.Παιξαμε σε ενα ροκ μπεργκερ μπαρ, με καμια 50αρια ατομα. Πληρωθηκαμε κανονικα.
Φανταζομαι οτι θα σκεφτεσαι "με τετοιο ηχο δεν θα εβρισκαν επι πληρωμη δουλεια στην Αθηνα". Δικιο θα ειχες, αλλα ειμαστε το μοναδικο ντοπιο συγκροτημα στην περιοχη και εχουμε το κοινο μας...
κοίταΧιλιες φορες προτιμω οταν δεν επαιρνα χρηματα και επαιζα το καλοκαιρι σε εξωτερικο χωρο σχετικα νωρις.
βέβαια έχω 2 παράπονα απ αυτόν.....προσωπικά τον θαυμάζω
Τα ποτα επρεπε να ειναι FreeΣπυρο, ειναι πολυ δυσκολη η δουλεια που κανεις. Βαρια και ανθυγιεινη. Το σοκ που τρωει οργανισμος μου και τα αυτια μου δεν αξιζουν τα 70 ευρω που περισσευουν. Ασε που τρωω πιο πολλα στα ποτα. Και η καπνα ειναι σε αλλο επιπεδο. Δεν την παλευω γι' αυτο θα το κανουμε αραια και που τον χειμωνα.
Χιλιες φορες προτιμω οταν δεν επαιρνα χρηματα και επαιζα το καλοκαιρι σε εξωτερικο χωρο σχετικα νωρις.
Με τις ωτοασπιδες που μου προτεινες θα μπορω να ακουω φωνη και την κιθαρα σωστα και να μην περνανε οι ψιλες συχνοτητες των drums? Θα εχω προστατευμενα αυτια χωρις ηχητικα θεματα? Σκεφτομασταν για ηλεκτρονικα drums (για μικρους κλειστους χωρους), οπου ειμαστε στριμωγμενοι, παρεα με μικρο ενισχυτη και ενδεχομενως in ear monitors. Και σε ανοιχτο χωρο, χρησιμοποιουμε τα φονικα εργαλεια των πολλων watt. Τι λες?
Ε ναι, οτι ακους, το ακους πιο χαμηλα. Οπως με τις απλες ωτοασπιδες, απλα οχι τοσο χαλια κοψιμο συχνοτητων.Για να ακουω σοϊκά φορωντας τα, θα πρεπει να παιζω σε κανονικα δυνατη ενταση, με μονιτορ κλπ?
Επισης, στο μισο μετρο αριστερα μου ειναι ο ντραμερ και λογω αδραναλινης βαρα. Ειναι αρκετες οι εν λογω ωτοασπιδες, ή μονο με ηλεκτρονικα τυμπανα σωζομαι?