Μια ερώτηση. Έχω σύνδέσει την gt6 σε ένα stereo κανάλι στον μείκτη μου (yamaha MG16/6FX) για να ηχογραφήσω στο cubase. Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος σύνδεσης για να έχω την καλύτερη ποιότητα ήχου? χρειάζεται di box πουθενά? χρειάζεται να "δώσω" και απο τον προενισχυτή του μείκτη για να είναι δυνατό το σήμα? Παρατηρώ ότι αυτό που ακούω απο τα monitors( event 20/20 bas v2) όταν παίζω, είναι ελάχιστα καλύτερο απο το ίδιο ηχογραφημένο...το ηχογραφημένο είναι λίγο πιο μουντό πολύ λίγο, με λίγα λόγια υπάρχει κάτι σημαντικό που δεν έχω κάνει?
Η σύνδεση που έχω κάνει είναι: boss σε stereo channel του μείκτη.Τα outputs της κάρτας ήχου στα two-track in του μείκτη και το pre-fader-listen ανοιχτό (το fader στο 0) γιατι αν το έχω κλειστό δεν το βλέπει το cubase και τέλος τα to stereo out του μείκτη στα inputs της κάρτας ήχου.
Η σύνδεση που έχω κάνει είναι: boss σε stereo channel του μείκτη.Τα outputs της κάρτας ήχου στα two-track in του μείκτη και το pre-fader-listen ανοιχτό (το fader στο 0) γιατι αν το έχω κλειστό δεν το βλέπει το cubase και τέλος τα to stereo out του μείκτη στα inputs της κάρτας ήχου.