- Πόντοι
- 6
Είμαι κάτοχός ενός bogner alchemist. Θέλω την σειρά των βημάτων που ακολουθούμε για να χρησιμοποιήσουμε έναν λάμπατο ενισχυτη κ κατά την διάρκεια της πρόβας κ κατά την διάρκεια μιας ζωντανής εμφάνισης! ευχαριστώ εκ των προτέρων
ΓΙΑΤΙ παιδακι μου κανεις ολη αυτη τη φασαρια?τον βαζω σε stand by mode 10 λεπτα να κρυωσει με κλειστες εντασεις κ μετα τον σβηνω, τον αφηνω κ αλλα 5 λεπτα να κρυωσει
Η αληθεια ειναι Νικο πως εμενα εχει φοβηθει το ματι μου με τον Koch μου. Ευλαβικα του συμπεριφερομαι διοτι ειχα ενα θεματακι και οταν τον πηγα για επισκευη μου λεει ο μαστορας....κι αλλος ??? εχω τρελαθει να τους φτιαχνω!Superfunk είπε:Ενισχυτες ειναι ,οχι ...μπιμπελο...δεν χαλανε ετσι ευκολα... ;D
ΑΑΑΑΑSuperfunk είπε:Ενισχυτες ειναι ,οχι ...μπιμπελο...
Έχουν πέρασει 2 koch απο εμενα, δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα.solega είπε:Η αληθεια ειναι Νικο πως εμενα εχει φοβηθει το ματι μου με τον Koch μου. Ευλαβικα του συμπεριφερομαι διοτι ειχα ενα θεματακι και οταν τον πηγα για επισκευη μου λεει ο μαστορας....κι αλλος ??? εχω τρελαθει να τους φτιαχνω!
Για να μην σου πω ότι και αυτό δεν είναι πολύ σοβαρό. Φτάνει να μην τον κοπανάς αλύπητα.frunobulax είπε:Το μόνο που πρέπει να προσέχει κάποιος και σπανιότατα προσέχει, είναι να μην τον μεταφέρει - ταρακουνησει όσο ειναι ζεστός μετά το κλεισιμο.