• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Sonisphere Festival 2011 - Iron Maiden

avalon

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Καλησπέρα κατ' αρχάς και συγγνώμη αν το ποστάρω σε λάθος τομέα, αλλά δεν ξέρω από αυτά καθώς σπάνια βγαίνω εκτός Guitars bass(es) and amps Section. :)

Λοιπόν ενδιαφέρομαι πολύ να ανεβώ στην Αθήνα για αυτή την συναυλία και κοιτούσα τα εισητήρια.

Η τιμή των εισιτηρίων γενικής εισόδου είναι 59€
Μετά την εξάντλησή τους η τιμή των εισιτηρίων γενικής εισόδους θα διαμορφωθεί στα 65€

Η τιμή των εισιτηρίων για το Pitch A είναι 80€

Η τιμή των εισιτηριών της  διακεκριμένης θέσης είναι 100€
Θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν γνωρίζετε την διαφορα των εισιτηρίων γενικής εισόδου με τα εισητίρια Pitch A (πέραν της εμφανούς διαφοράς στην τιμή).

Ευχαριστώ πολύ

Κρίνοντας απο πολλές συναυλίες που έχω πάει πίτσ Α είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι μπρωστά στη σκηνή (κάγκελο που λέμε) στο οποίο οι έχωντες το εισητήριο για εκεί απολαμβάνουν τους αγαπημένους τους καλιτέχνες απο απόσταση αναπνοής. :)

Επίσης απολαμβάνεις σπρώξιμο, εκκωφαντικές εντάσεις, νερά και μπύρες που πετάνε στον

αέρα ή και ολόκληρα μπουκαλάκια νερό που εκσφενδονίζονται από πίσω...

bihlas87 είπε:
Επίσης απολαμβάνεις σπρώξιμο, εκκωφαντικές εντάσεις, νερά και μπύρες που πετάνε στον

αέρα ή και ολόκληρα μπουκαλάκια νερό που εκσφενδονίζονται από πίσω...
+1

Kαλά ρε, πάνε καλά μερικοί τύποι? Ποτέ δεν θα καταλάβω αυτό το σπρωξίδι-mosh pit-πως-σκατα-το-λένε στο οποίο εκτoνώνονται μερικά σπυριάρικα που προφανώς εκβάλλουν την τεστοστερόνη που έχει συσσωρευθεί στο σώμα λόγω αγαμίας...και 'ντάξει άμα πάς σε τίποτα sodom-slayer-slipknot που πας καθαρά για το χτύπημα και όχι για τη μουσική να το καταλάβω...αλλά ....Deep Purple  ::) που ήμουνα προχτές οι ''χωροπηδηχτούληδες'' οπαδοί του Βασίλη (ξέρετε από αυτούς που χτυπιούνται στο ''χαιρετίσματα'' του Παπακωνσταντίνου) έκαναν πάλι αυτή τη μαλακία (στα μοναδικά τραγούδια που ήξεραν, δηλ. smoke on the water και Perfect Strangers). Είχα γίνει κυριολεκτικά ''ανθρώπινο τοίχος'' για να προστατέψω την κοπέλα μου, που κάναμε το λάθος να πάμε προς το τέλος πιο μπροστά. Τουλαχιστον η παρέα αποζημιώθηκε από μια πένα του Steve Morse  ;D

Εικόνα103.jpg

Γιαυτο εγώ π'ηγα να δώ Puple στη Πάτρα  :P

Εμείς κ' εμείς ήμασταν!!! Όσο για τους φάν του *Βασίλης* ? Όλα τα λευτά... Παντού οι ίδιοι, 3 κομμάτια ήξεραν και χτυπιόντουσαν και εκτός ρυθμου χααχχαχα

Γειά σας και πάλι,

Αυτό νόμιζα και εγώ μέχρι που είδα οτι το Sonisphere και φέτος θα είναι σαν το περισυνο...

Κρίνοντας απο πολλές συναυλίες που έχω πάει πίτσ Α είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι μπρωστά στη σκηνή (κάγκελο που λέμε) στο οποίο οι έχωντες το εισητήριο για εκεί απολαμβάνουν τους αγαπημένους τους καλιτέχνες απο απόσταση αναπνοής. Smiley
μέχρι που είδα οτι το Sonisphere και φέτος θα διεξαχθεί παρομοίως με το περσινό (δηλαδή συγκροτήματα θα παίζουν και στις 2 σκηνές σε απόσταση ~500+ ;; μέτρων)..

Δηλαδή άν είσαι μαντρωμένος μπροστά μπροστά στην μία σκηνή, πώς θα πηγαίνεις στην άλλη σκηνή που θα παίζουν άλλα συγκροτήματα ; ??? ??? ???

avalon είπε:
Γειά σας και πάλι,

Αυτό νόμιζα και εγώ μέχρι που είδα οτι το Sonisphere και φέτος θα είναι σαν το περισυνο...μέχρι που είδα οτι το Sonisphere και φέτος θα διεξαχθεί παρομοίως με το περσινό (δηλαδή συγκροτήματα θα παίζουν και στις 2 σκηνές σε απόσταση ~500+ ;; μέτρων)..

Δηλαδή άν είσαι μαντρωμένος μπροστά μπροστά στην μία σκηνή, πώς θα πηγαίνεις στην άλλη σκηνή που θα παίζουν άλλα συγκροτήματα ; ??? ??? ???
Πολύ εύκολη η απάντηση... Με τα ποδαράκια σου  ;D

Οπότε αν είσαι κάγκελο για να πάς στην άλλη σκηνή και να είσαι πάλι στο κάγκελο μπροστά μπροστά πρέπει να δώσεις υπεράνθρωπη μάχη... Εκτός και άν ισχίει αυτό που είπα παραπάνω, δηλαδή να έχει ξεχωριστό χώρο για τα ακριβότερα εισητήρια ακριβώς μπροστά στη σκηνή.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back