- Πόντοι
- 1,058
Είχα καιρό να πιάσω τη strat και μου ήρθε κι έγραψα μια instrumental μπαλάντα πάνω σε κάτι που είχα αφήσει στη μέση. Άμα έχετε όρεξη ακούστε.
Song_for_K.mp3
Song_for_K.mp3
Χαίρομαιkostas80 είπε:την καταβρήκα ... πολύ όμως
Εκ Σύρου ορμώμενος.LK είπε:Ωραίος ο Σύρος με τη Strat του λέμε!! ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΤΑΤΟ !!!!!
xa xa xa xa xa xa ;D ;D ;D ;D ;D ;D xa xa xa. Στημένη μου την έχεις Νέστορα!!! αχαχαχαχα. I am sorry ΣΠΥΡΟ!!!Nestoras είπε:Εκ Σύρου ορμώμενος.![]()
;D ;D ;D ;DJazzjoker είπε:Λάκη, δεν ξέρω σε ποιον απευθύνεσαι. Εγώ είμαι ο Σταύρος. Στη Σύρο πήγα το 2005 που παντρεύτηκε ένας φίλος. Δε θυμάμαι και πολλά. Μόνο που κυκλοφορούσε ένας τύπος με ένα νεροπίστολο γεμάτο με ούζο.
Κυρήσσω τον πόλεμο. ;DLK είπε:Νέστορα και από εμένα ένα δώρο:
http://1.bp.blogspot.com/_Msuu3MXRhmc/TPI1MsBNpVI/AAAAAAAAQPQ/KZYvaNKBYYY/s1600/klarinette_drehend.gif
αχαχαχαχαχαχαχαχαχ _Κυλιέμαι στα πατώματα λέμε!! χαχαχαχα ;D ;D ;D
Δυο μικρόφωνα πάνω στον ενισχυτή (Deluxe Reverb RI) - Saffire 6 USB - SONAR 8.5.πολύ ωραίο θέμα! Και ηχάρα... με τί τρόπο το ηχογράφισες?
1)Ποια μικρόφωνα?(δυναμικό κ πυνωτικό?)Jazzjoker είπε:Δυο μικρόφωνα πάνω στον ενισχυτή
1) Τα μικρόφωνα είναι ένα Sennheiser e906 να "φιλάει" τη γρίλια στο κέντρο κι ένα 57άρι σε γωνία πάλι προς το κέντρο. Στην τοποθέτηση των μικροφώνων δεν έχω καταλήξει ακόμη (ούτε και πρόκειται ;D).1)Ποια μικρόφωνα?(δυναμικό κ πυνωτικό?)
2)Το ένα αριστερά και το άλλο δεξιά στη μίξη ή καμία σχέση?