Song For K

Σπύρος Χατζηαντωνίου

Jazzjoker

Ενωμοτάρχης
Πόντοι
1,058
Είχα καιρό να πιάσω τη strat και μου ήρθε κι έγραψα μια instrumental μπαλάντα πάνω σε κάτι που είχα αφήσει στη μέση. Άμα έχετε όρεξη ακούστε.

Song_for_K.mp3

Attachments

PETER%20NORTH%203.jpg

kostas80 είπε:
την καταβρήκα ... πολύ όμως
Χαίρομαι :)

Earendil βλέπω συνεχίζεις τα hints περί αλλαγής καρριέρας. Έχω αρχίσει να το ψάχνω ;D

LK είπε:
Ωραίος ο Σύρος με τη   Strat του λέμε!! ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΤΑΤΟ !!!!!
Εκ Σύρου ορμώμενος. :D

Nestoras είπε:
Εκ Σύρου ορμώμενος. :D
xa xa xa xa xa xa  ;D ;D ;D ;D ;D ;D xa xa xa. Στημένη μου την έχεις Νέστορα!!! αχαχαχαχα. I am sorry ΣΠΥΡΟ!!!

Νέστορα και από εμένα ένα δώρο:

http://1.bp.blogspot.com/_Msuu3MXRhmc/TPI1MsBNpVI/AAAAAAAAQPQ/KZYvaNKBYYY/s1600/klarinette_drehend.gif

αχαχαχαχαχαχαχαχαχ _Κυλιέμαι στα πατώματα λέμε!! χαχαχαχα ;D ;D ;D

Λάκη, δεν ξέρω σε ποιον απευθύνεσαι. Εγώ είμαι ο Σταύρος. Στη Σύρο πήγα το 2005 που παντρεύτηκε ένας φίλος. Δε θυμάμαι και πολλά. Μόνο που κυκλοφορούσε ένας τύπος με ένα νεροπίστολο γεμάτο με ούζο.

Jazzjoker είπε:
Λάκη, δεν ξέρω σε ποιον απευθύνεσαι. Εγώ είμαι ο Σταύρος. Στη Σύρο πήγα το 2005 που παντρεύτηκε ένας φίλος. Δε θυμάμαι και πολλά. Μόνο που κυκλοφορούσε ένας τύπος με ένα νεροπίστολο γεμάτο με ούζο.
;D ;D ;D ;D

Μλκς Σταματήστε!!!!!!!

;D ;D ;D ;D ;D ;Dxoxoxoxooxxoxoox  ;D ¨Ημαρτον..,,,με πόνεσε η κοιλιά ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ!!!χαχαχα χοχοχοχοχοχοχο. Σε καλό να μας βγει!!!!!  ;D ;D ;D

Ωραίο κλίπ!  8)

Επίσης πολύ ωραίος ήχος στην στρατ...(ίσως ο καλύτερος σου μέχρι τώρα...)

Παιδιά σας ευχαριστώ.

πολύ ωραίο θέμα! Και ηχάρα... με τί τρόπο το ηχογράφισες?
Δυο μικρόφωνα πάνω στον ενισχυτή (Deluxe Reverb RI) - Saffire 6 USB - SONAR 8.5.

Παρεμβάλλονται BOSS CS-3 και Barber Direct Drive σε πολύ διακριτικά settings και τα δύο.

Καταπληκτικός όπως πάντα!! Είμαι μεγάλος φαν των chord progressions σου! ;)

Jazzjoker είπε:
Δυο μικρόφωνα πάνω στον ενισχυτή
1)Ποια μικρόφωνα?(δυναμικό κ πυνωτικό?)

2)Το ένα αριστερά και το άλλο δεξιά στη μίξη ή καμία σχέση?

Συγγνώμη για τις κουραστικές ερωτήσεις απλά προσπαθώ να μαζεύω όσες περισσότερες πληροφορίες μπορώ σχετικά με το αmp micing μιας και είμαι άσχετος ακόμα στο αντικείμενο :)

Thank you Vasmar

1)Ποια μικρόφωνα?(δυναμικό κ πυνωτικό?)

2)Το ένα αριστερά και το άλλο δεξιά στη μίξη ή καμία σχέση?
1) Τα μικρόφωνα είναι ένα Sennheiser e906 να "φιλάει" τη γρίλια στο κέντρο κι ένα 57άρι σε γωνία πάλι προς το κέντρο. Στην τοποθέτηση των μικροφώνων δεν έχω καταλήξει ακόμη (ούτε και πρόκειται ;D).

2) Στη μίξη είναι και τα δύο κέντρο. Απλώς έχω παίξει με τις εντάσεις τους λιγάκι.

Καθε φορά που σε ακούω γίνεσαι όλο και καλύτερος

Μπράβο Σπύρο  ;)

Το παλεύω non-stop Θοδωρή ;)

Να 'σαι καλά.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back