solo II christos anestopoulos

oregon

Νέο μέλος
Πόντοι
8

Solo II ``more Friselland`` Christos Anestopoulos guitar

Playing with toys:

memory man with hazarai electro harmonix-16 second digital delay electro harmonix-hall of fame  tc electronics.

Guitar: G&L Asat tele

Amp:kori 22 orgasm machines

Ωραίο το σόλο, ταξιδιάρικο.  8)

Θα μου άρεσε να είχε και κάποια αλλαγή κάπου έτσι ώστε να αλλάζει η διάθεση του κομματιού.

ναι όντος πάντα σε όλα που φτιάχνεις στο τέλος θέλει και κάτι ακόμα... :)

Βασικά είναι το DD7 της Boss αλλά ουσιαστικά είναι το προγραμμα analoge που είναι προσομοίωση του DD20.

Μαζί με hall of fame -16 seconds delay-memory man with hazarai για τα loopιδια :)

oregon είπε:
Βασικά είναι το DD7 της Boss αλλά ουσιαστικά είναι το προγραμμα analoge που είναι προσομοίωση του DD20.

Μαζί με hall of fame -16 seconds delay-memory man with hazarai για τα loopιδια :)
Καλα μου ακουστηκε "boss"  :D :D Εχω το dd20 γι'αυτο  ;)

Off topic....

Ειχες ποτε σου προβλημα με τις "ψηλες" ? ηταν πολυ sharp ?

Στην συγκεκριμένη ηχογράφηση το dd7 είναι πολλή χαμηλά άρα δεν θα έλεγα ότι επεμβαίνει πολλή στον ήχο.

Παρόλα αυτά το dd7 και to dd2 είναι αρκετά κοντά στο dd3 άλλα και πάλι δεν είναι τόσο όμορφα τα high τους (τόσο ζεστό) όσο ένα πιο analoge μίμο όπως το memory man το παλιό.

Αλλά θα έλεγα στην συγκεκριμένη περίπτωση αν σου είναι πολλή sharp κοίτα τον ενισχυτή σου και το ηχείο του.

Αν δηλαδή είναι ένας style vox τότε ναι τα treble σκουζουν σε καποιους αρέσει σε άλλους όχι.

Πάντως το ταίριασμα όλου του συνόλου παίζει μεγάλο ρόλο το ηχείο και ο ενισχυτής.

Έχω φτιάξη 4 guitar amps με κάνα 5 διαφορετικά ηχεία για να βρω αυτο που ήθελα τελικά.

αν είσαι και λίγο ψειρας και κολληματιας στον ήχο και ολας ...άστα μαρτύριο... :)

άλλο ενα πιο experimental

Solo I theme from ``wish you could stay`` free improvitation by Christos Anestopoulos.

Playing with sound toys:

16 second delay electro harmonix-memory man with hazarai ehx-micro synth ehx-hall of fame tc electronic-dd7 boss-green ringer orgasm machines-rat orgasm machines-orange squeezer orgasm mashines-small stone ehx.

Guitar:G&L ASAT tele

Amp: kori 22 orgasm machines

Μπράβο Χρήστο βλέπω τον Bill τον έχεις  8)

ναι άστα... είναι κάτι που δεν ξεπερνιέται εύκολα...

αμ και αυτός ο παλιάνθρωπος να παίζει τόσο όμορφα.... :)

ένα σόλο από το φεστιβάλ πατρας

Δεν έχει καλή εικόνα ούτε ήχο αλλά οκ...

Νομιζω ακομα και μ'αυτον τον ηχο βγαζει ακρη καποιος,οσο για την εικονα δεν εχει τοση σημασια για του λογου μου τουλαχιστον.

Eιναι πολυ ωραιο αγαπητε!

Φίλε μου ευτυχώς δεν εξωτερίκευσα τις σκέψεις μου σε ένα προηγούμενο ποστ σου(τελικά το ίδιο είναι), μόνος στο στούντιο "περικυκλωμένος" από πεταλάκια και συσκευές ήχου, μου φάνηκες ένας ακόμα κιθαρίστας (καί είναι πολλοί :-X) που δίνει πιό πολύ σημασία στον "ήχο" παρά στο παίξιμο του (με απλά λόγια δεν μου άρεσε ::)). Μετά από αυτό το βίντεο αναθεωρώ καί συγνώμη γιά τις αρνητικές σκέψεις, τώρα μάλιστα, (απ'ότι είδα-άκουσα) ένας ολοκληρωμένος κιθαρίστας-μουσικός. Μπράβο!!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εμένα και το προηγούμενο σόλο με κράτησε και το άκουσα αλλά και αυτό ηταν πολύ καλό,αλλά αυτό που θέλω να πω οτι ενδιαφέρον έχει και ο δίσκος που μας έδωσε με λινκ σε προηγούμενο ποστ ο Χρήστος.Τον ακούω πριν πέσω καθέ βράδυ και μου αρεσεί πολύ,πολύ ψυχεδελικός και ταξιδιάρικος .Πέρα από τα σόλα τσεκάρεται και το δίσκο.Οντως είναι ένας ολοκληρωμένος μουσικός με άποψη.

Παιδιά ευχαριστώ πολλή για τα καλά σας λόγια,

δεν μπορώ να πω ότι δεν με χαροποιούν ιδιαίτερα... αν και τα αρνητικά σχόλια και αυτα πιστεύω ότι είναι σημαντικά γιατί σε κάνουν να γινεσαι καλύτερος και να ξεκολλάς από διάφορα κολλήματα, αν τα δεις από την θετική τούς πλευρά.

Έχεις δίκιο cigaret13 είναι πολλή εύκολο να χάσης τον δρόμο με την τεχνολογία γενικώς στην μουσική. Την έχω πατήση πολλες φορές και μαλλον ακόμα την πατάω....  :) αλλά δεν πειραζει όλα είναι δρόμος ... καποια στιγμή κατακάθονται τα ιζήματα και ερχεται στην επιφανεια ότι καλό εχουμε και αυτο αρκεί...ίσως καποιες φορές αργή...αλλά οκ.

Και ιδικά τώρα που γράφω τον καινούργιο δίσκο...εδώ να δεις κολλήματα..... πο πο... ποιος  preamp είναι καλύτερος πιο mic, ποιος ενισχυτής πια κιθάρα...μαρτύριο....

ναι εκείνο το live ήταν στο φεστιβάλ πατρας με τον Αλέξη...ΑΡΧΟΝΤΑΣ :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back