- Πόντοι
- 16
Πως καταλαβαίνεις ποιά κλίμακα να χρησιμοποιήσεις πάνω σε μία μελωδία?
+1000 :wink: Μάθε πρώτα τουλάχιστον βασική θεωρία και μετά προχωράς στα υπόλοιπα. Πιστεύω ότι είναι απαραίτητο.Μου φαίνεται πρέπει να αρχίζω να διαβάζω θεωρία!!! :x 5-6 συγχωρδίες ξέρω και ζήτημα είναι αν θυμάμαι και 3 ονόματα!!
+100.000.000!!!!!+1000 :wink: Μάθε πρώτα τουλάχιστον βασική θεωρία και μετά προχωράς στα υπόλοιπα. Πιστεύω ότι είναι απαραίτητο.Μου φαίνεται πρέπει να αρχίζω να διαβάζω θεωρία!!! :x 5-6 συγχωρδίες ξέρω και ζήτημα είναι αν θυμάμαι και 3 ονόματα!!
Βασική βασική θεωρία = νότες - διαστήματα - κλίμακες - χρόνοι - συγχορδίες.
Καλό διάβασμα. :wink:
When it's time to solo, play anything but rhe right scale......Πως καταλαβαίνεις ποιά κλίμακα να χρησιμοποιήσεις πάνω σε μία μελωδία?
Εγώ σολάρω πάντα playback. Έτσι, είμαι πάντα στην σωστή κλίμακα...When it's time to solo you play anything but rhe right scale......Πως καταλαβαίνεις ποιά κλίμακα να χρησιμοποιήσεις πάνω σε μία μελωδία?
Sorry...δεν μποριύσα ωα αντισταθώ........
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Όχι... Εννοώ ότι ηχογραφώ το σόλο από πριν και μετά κάνω πως το παίζω...Εννοείς βάζεις το ρυθνικό να παίζει και σολάρεις??Και εγώ έτσι το κάνω.Με τη σωστή κλίμακα όμως βγάζεις κάτι πολύ καλύτερο από το να παίζεις στην τύχη πολύ πιο γρήγορα
εεε???Με τη σωστή κλίμακα όμως βγάζεις κάτι πολύ καλύτερο από το να παίζεις στην τύχη πολύ πιο γρήγορα
Πολλές φορές όμως μπορεί να ανήκουν και σε δυο διαφορετικές κλίμακες.Εξαρτάται πάντα απο τις επιλογές στις νότες σου και στις συγχορδίες :wink:
οι νότες μιας μελωδίας βασίζονται σε μια κλίμακα(τουλαχιστον)' date='[/quote']:wink:
Πειράζει να διαφωνήσω;δεν καταλαβες καλα...σολαρουμε μονο στη σωστη κλιμακα αλλιως φαλτσαρουμε.δεν υπαρχει αλλος τροπος λιγο καλυτερος η λιγο χειροτερος.
εεε???Με τη σωστή κλίμακα όμως βγάζεις κάτι πολύ καλύτερο από το να παίζεις στην τύχη πολύ πιο γρήγορα
δεν καταλαβες καλα...σολαρουμε μονο στη σωστη κλιμακα αλλιως φαλτσαρουμε.δεν υπαρχει αλλος τροπος λιγο καλυτερος η λιγο χειροτερος.