Smooth'n'Groovy BT impro

longshadow

Μέλος
Πόντοι
38
Τους τελευταίους μήνες ο ενισχυτής μου βρισκόταν μονίμως στον χώρο που κάνουμε πρόβες με τη μπάντα.

Είχα συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια όταν είχα όρεξη να παίξω ή να γράψω κάτι να τον έχω εύκαιρο στο σπίτι και λόγω της απουσίας του είχα σχεδόν σταματήσει να παίζω πέρα απο τις πρόβες (είμαι σε δύο μπάντες τον τελευταίο καιρό).

Στο σπίτι είχα φτάσει στο σημείο να πιάνω τη κιθάρα μόνο όταν έπρεπε να κοιτάξω κάποιο κομμάτι πριν απο πρόβα.

Εδώ και μία εβδομάδα που τον έχω πάλι στο χώρο μου άρχισα σιγά σιγά να ξαναπαίζω και ηχογράφησα ξανά κιθάρα μετά απο πολύ καιρό.

Αφορμή στάθηκε ένα groovάτο bt που βρήκα τυχαία στο youtube και μου έκανε κλικ.  8) :)

smoothngroovy-longshadow.mp3

Attachments

longshadow είπε:
Τους τελευταίους μήνες ο ενισχυτής μου βρισκόταν μονίμως στον χώρο που κάνουμε πρόβες με τη μπάντα.

Είχα συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια όταν είχα όρεξη να παίξω ή να γράψω κάτι να τον έχω εύκαιρο στο σπίτι και λόγω της απουσίας του είχα σχεδόν σταματήσει να παίζω πέρα απο τις πρόβες (είμαι σε δύο μπάντες τον τελευταίο καιρό).

Στο σπίτι είχα φτάσει στο σημείο να πιάνω τη κιθάρα μόνο όταν έπρεπε να κοιτάξω κάποιο κομμάτι πριν απο πρόβα.

Εδώ και μία εβδομάδα που τον έχω πάλι στο χώρο μου άρχισα σιγά σιγά να ξαναπαίζω και ηχογράφησα ξανά κιθάρα μετά απο πολύ καιρό.

Αφορμή στάθηκε ένα groovάτο bt που βρήκα τυχαία στο youtube και μου έκανε κλικ.  8) :)
Πάρα πολύ ωραία!!! άψογος,με ουσία,και γαμ.τη φρασεολογία-συναίσθημα μ άρεσε πολύ ;)

Το γνωστό μεστό παίξιμό σου, με τον φοβερό ήχο και τo καταπληκτικό phrasing, που όντως είχε λείψει τον τελευταίο καιρό από το noiz. :)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πρόλογος,κυρίως θέμα,επίλογος,όσες φορές και να τ'ακούσεις ανακαλύπτεις καινούρια πράγματα! Φρασεολογία αλλού :o .Ήχος "μεστός".Το κρατάω γιά μελέτη (δεν κάνω πλάκα ;))

Πολυ ομρφο παιξιμο και ηχος.

Με τι παιζεις αν επιτρεπεται?

Πολύ ωραίος αυτοσχεδιασμός, με φοβερή φρασεολογία και παίξιμο με συναίσθημα. Μπράβο!!!  :)

Θα σου ήταν εύκολο να βάλεις το λινκ από το backing για να κάνουμε λίγο προπόνηση σπίτι;  ;)

Εγώ δεν έχω, παρά να συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες... Απλά φανταστικό!

Good job!  ;)

Adamo είπε:
Αν και δεν έχει σημασία .... και με σκουπόξυλο τον ίδιο ήχο θα είχε ο Γιώργος  ;D

Ακούω τα βαριά μαόνια της γριάς  ή ιδέα μου είναι ?

Εύγε νεαρέ μου. Έχεις λαμπρό μέλλον. Σε κόβω να πηγαίνεις πολύ μπροστά.

Εξαιρετικο το παιξιμο με πολυ groovατο rythm section( ετοιματζιδικο βεβαια αλλα η δουλεια εγινε αψογα )!!!

80'ς 100 %.Μπραβο μικρε  ::) ::)

πολύ ωραίο...με φοβερό tone....φράσεις φυσικά...πολύ ωραία μίξη του σόλο με το BT....και μου άρεσαν πολύ και οι δισολίες στο τέλος.....!!! ;D

yeah! :)

αυτα ειναι!

ειναι πολυ σημαντικο να μπορουν οι φρασεις να ειναι τοσο γκρουβαριστες

και εσυ το κανεις πολυ καλα :)

Adamo είπε:
kostas80 got it right...  :)

Triple Threat!   ;D

1.

guilds300d6.jpg

2.

crazytube_ziggy-ltd_001.jpg

3.

MesaBoogieDC3002.jpg

Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια.

Είχα ανάγκη απο μία μικρή "σπρωξιά", ίσως αρχίσω να ξανασκαλίζω δικά μου πράγματα, έτσι για τη πάρτη μου.

The...thing...

http://www.youtube.com/watch?v=Qz2JWWeU_dQ

Εννοείται ότι όποιος θέλει ανεβάζει τη δική του version εδώ.

Εννοείται ότι όποιος θέλει ανεβάζει τη δική του version εδώ.
                                                                                                             Ναι καλά......Μένει μόνο να πάω να μαζέψω την κιθάρα απ' τον ακάλυπτο (την πέταξα χθές απ'το παράθυρο,4ος όροφος,μόλις άκουσα το κλιπ σου ::))    Υ.Γ. Λίγο άσχημη η κιθαρούλα σου   ;D ;D

Καλούτσικος θα έλεγα αν δεν ήξερα ότι οποιοσδήποτε παίζει με μαόνι Ονδούρας μπορεί να τα κάνει αυτά.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back