Smoke on the water - solo

Δεν είναι... 
Δικά μου σόλο παίζω πάντα, και πάντα διαφορετικά. Δεν μπορώ να αντιγράψω. Καλιά να με βαρέσεις με την κιθάρα στο κεφάλι...
Εάν είναι έτσι δεν θα έρθω να σας δω....?

Εσύ τραγουδάς;

Δεν με άκουγα λόγω βαβούρας και δεν το ευχαριστιόμουν λόγω μάσκας...?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Το μόνο που μου λείπει είναι λίγο γηπεδικό echo (από αυτό της κιθάρας σου) και στην φωνή.

Όσο για το σόλο... έπος!

Είμαστε σε ένα δωμάτιο 4χ4, χωρίς ηχοαπορροφυτικά. Κοτσάρω τη φωνή σε έναν μείκτη 30ετίας+, όπου φυσικά δεν έχει κανένα εφέ πάνω. Και να είχε, δεν νομίζω να με άκουγα, έτσι και αλλιώς.  

Με το κινητο ηχογράφησα, οπότε μην περιμένετε ηχάρες...

και το tascam τι το έχεις? για φιγούρα?

(τα φιλαράκια είναι καινούργια? ωραία το πάνε)

Ο μπασίστας είναι ο παλιος.

Ο ντράμερ είναι νέος, πιτσιρικας, σπουδαγμένος μουσικος. Με αυτόν παίζουμε πολύ καλύτερα, και ειναι μόνο η 4η προβα.

Bonus: Ο χώρος (του) που τζαμαρουμε ειναι 40 μέτρα από το σπίτι μου...

και το tascam τι το έχεις? για φιγούρα?

Δεν το σκεφτηκα. Για να παίξω παω, όχι να ηχογραφώ. Αλλά είχα κέφια εκείνη την ημερα, και έβαλα να γράψω το τελευταίο μισάωρο.

ως γνωστόν η μπάντα είναι τόσο καλή όσο ο drummer.

Πάντως εγώ τo tascam το κουβαλαω ακόμα και σε περιπάτους

Μπράβο Γιώργο!
Θα σταθώ στα φωνητικά. Super!

P.S. Κι ένα σχόλιο για το reverb: Κιθάρα στο ΟΑΚΑ, φωνητικά στο διπλανό δωμάτιο ?

Οντως. Ξεραΐλα η φωνή. Ούτε κομπρεσορας, ούτε reverb, ούτε τίποτα.

Όσον αφορά την κιθάρα (v52), έπαιξα με τον dsl5c με ένα od μπροστά και ένα delay στο fx loop. Χρησιμοποίησα τόνους από το τελευταίο και λίγο από το reverb του ενισχυτή. Πολύ απλό και αποτελεσματικό rig.

Πολυ καλο.

Ξερεις ειναι τετοιο το οριτζιναλ σολο που ολοι περιμενουν να ακουσουν εστω καποια βσσικα σημεια του.

Ειναι μερος του κομματιου ουσιαστικα.

Η φωνη σκοτωνει.

Πολλα μπραβο Γιωργη.

Ξερεις ειναι τετοιο το οριτζιναλ σολο που ολοι περιμενουν να ακουσουν εστω καποια βσσικα σημεια του.

Ειναι μερος του κομματιου ουσιαστικα.
Τουλάχιστον τα πρώτα μέτρα της αρχής του και (κυρίως) το τέλος του, θα "έπρεπε" να τα παίζει...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back