Smoke in the morning - Jasemeister

Jasemeister

Master of Ceremonies
Πόντοι
38
Ενα κλιπ ηχογραφημένο με 4 κιθάρες πάνω σε κλασσικό μπακιτράκι. Οι κιθάρες ακούγονται εναλλάξ, είπα να πειραματιστώ λίγο.

Συστατικά

Ενα Line6 Pod X3 Live - "Purple" preset χωρίς delay και comp

Mια Schecter Demon

Μια Fender Classic 70s Strat

Mια Fender Std Strat με SD JB Jr

Μια Ibanez SA360 με Duncan Designed '59

Όλα τα ρυθμικά είναι με τους bridge μαγνήτες.

Το 7am σόλο είναι με το neck της Classic 70s, με delay και comp.

Ελπίζω να σας ανεβάσει πρωινιάτικα μαζί με τον καφέ/τσάι/γάλα/ρόφημα.

Υπόσχομαι το επόμενο κλιπ να έχει λιγότερο gain  ;D

Jasemeister_-_Smoke_In_The_Morning.mp3

Attachments

εσυ πας φιρι φιρι να γινουμε αποδοτικότεροι στην δουλεια πρωινιατικο ;D ;D ;D

Ωραίος!!!

\,,,/ (ο_ο) \,,,/

Πάρα πολύ ωραίο το κλιπάκι!! Πολύ ξεσηκωτικό πρωί πρωί ;D

Να σε ρωτήσω εκεί στο 00:21 που μπαίνει το κομμάτι είναι 2 κιθάρες μαζί ή dualtone απο την X3 Live;;

Και πάλι φοβερός :)

Καλημέρες, χαίρομαι που σας ξεσήκωσε  ;D

Μενέλαε, εκεί που λες είναι μια κιθάρα μαζί με τα πλήκτρα του backing track.

Τώρα που το ξανακούω το πιασα!! ;)

Μπράβο και πάλι μας έφτιαξες τη μέρα Jasemeister!! :D

Σχόλια:

α) Too much gain!!! :D

b) Too much gain!!!  ;D

c) Είναι κάποια σόλο που είναι ταυτισμένα με το τραγούδι. Πιστεύω πως αυτό είναι ένα τέτοιο. Ο Blackmore είναι ένας πολύ ιδιαίτερος κιθαρίστας με χαρακτηριστικό παίξιμο. Η αρχή του σόλο αλλά και κάποια σημαντικά περάσματα όπως πχ στο 3,15 και στο 3,35 πρέπει να προσεγγίζουν το original αφού οι αλλαγές αυτές τραγουδιόνται από το κοινό που το ξέρει απ'έξω σαν νεράκι. Αυτά.

Κατα τ' άλλα... εύγε νέε μου!

ΥΓ - too much gain!

yameth είπε:
Σχόλια:

α) Too much gain!!! :D

β) Είναι κάποια σόλο που είναι ταυτισμένα με το τραγούδι. Πιστεύω πως αυτό είναι ένα τέτοιο. Ο Blackmore είναι ένας πολύ ιδιαίτερος κιθαρίστας με χαρακτηριστικό παίξιμο. Η αρχή του σόλο αλλά και κάποια σημαντικά περάσματα όπως πχ στο 3,15 και στο 3,35 πρέπει να προσεγγίζουν το original αφού οι αλλαγές αυτές τραγουδιόνται από το κοινό που το ξέρει απ'έξω σαν νεράκι. Αυτά.
Συμφωνώ απόλυτα.

;D ;D ;D ;D

Παιδιά έχω δυο ελλατώματα:

1) μου αρέσει το gain  ;D

2) δεν έχω αξιωθεί να βάλω κάτω την x3 να βγάλω κανένα δικό μου ήχο και ακόμα κοπανάω με τα presets.  :P

Τελευταία φορά όμως μιας και κατάφερα να "ισοπεδώσω" ηχητικά 4 κιθάρες τελείως διαφορετικές μεταξύ τους.

Για το σόλο συνήθως είμαι τύπος που προσπαθεί να παίζει καρμπόν. Αυτή τη φορά μου βγήκε στην πορεία ενας ψιλο-αυτοσχεδιασμός και δεδομένης της σπανιότητας τέτοιων αρτιστικών ελευθεριών  ;D στον τρόπο που παίζω είπα να το αφήσω, γνωρίζοντας πάντως ότι θα κριθώ ιδιαίτερα αυστηρά. Point taken though!

Λογαριάζω να επαναλάβω την προσπάθεια με tailor-made, low-gain ήχους και ενα πιο προσεγμένο σόλο  :)

Ευχαριστώ για την ακρόαση!

BTW, να αναφέρω οτι σαν κάρτα ήχου δούλεψε η x3. Ενα περίεργο που αντιμετώπισα ήταν η συμπεριφορά στο left/right panning. Όσο πιο hard ήταν το panning, τόσο χάλαγε ο ήχος. Αν βρω τι έφταιξε (υποθέτω οτι κάτι έκανα εγώ στραβά στις ρυθμίσεις) θα επανέλθω.

Ok το κομμάτι αυτό κυλά στις φλέβες μας πλέον... ;D

Λέω να κάνουμε ένα τοπικ που θα ανεβάσουμε όλοι τα smoke on the water που έχουμε παίξει και να ψηφίσουμε το καλύτερο... (Με διάθεση χιούμορ πάντα  ;) )

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back