smart.noiz μικρά προβλήματα

Αντωνης Λαλαουνης

noe13

Slow must go on!
Πόντοι
198
δε μου εμφανιζει το εικονιδιο του Smart!Ξερετε τι παιζει?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
πάντα είναι επείγον το smart.noiz ;D

LK είπε:
Ούτε και εγώ το βλέπω.

Μάλλον θα είναι κάποιο τεχνικό θέμα.

Αν είναι κάτι επείγον μπες απο εδω :smart.noiz.gr ;D
ουαουουουουο!!!!

Προστέθηκε στο τοπ μενού η επιλογή "Αγγελίες" για να είναι εμφανές σε κάθε σημείο της σελίδας.

Ελπίζω να βολεύει καλύτερα.

Mια ακομα επισημανση οσον αφορα τις αγγελιες. Τουλαχιστον στον δικο μου browser δεν ειναι δυνατον να ανοιξεις καθε υποκατηγορια με δεξι κλικ σε νεα σελιδα του browser,  αλλα εισαι αναγκασμενος να ανοιγεις μονο μια κατηγορια και μετα να ξεκινας απο την αρχη εαν θες να δεις μια αλλη. Θα βοηθουσε στην ευχρηστια και στην ταχυτητα να μπορουσαμε να ανοιγουμε σε new tab την καθε κατηγορια.

yameth είπε:
Προστέθηκε στο τοπ μενού η επιλογή "Αγγελίες" για να είναι εμφανές σε κάθε σημείο της σελίδας.

Ελπίζω να βολεύει καλύτερα.
Καλημέρα!

Θέλω να ανανεώσω μια αγγελία μου η οποία ηταν free πακέτο και μόλις έληξε αλλα τώρα θέλω να αλλάξω πακέτο και δεν μου βγάζει άλλες επιλογές εκτός απο free.

Αλλαξε κάτι?

Διαπίστωσα ότι δε μπορώ να βγάλω ανενεργές αγγελίες από τη hotlist μου. Μου δείχνει αυτό το μήνυμα:

The requested content cannot be loaded.

Please try again later.

Πιθανόν να ήταν κάτι τυχαίο. Δεν υπάρχει τετοιο πρόβλημα.

Ξαναδοκίμασε.

Αν εχεις πρόβλημα στείλε π.μ.

Ενα στιγμιαίο πρόβλημα της βάσης που σε οδήγησε σε μια κενή σελίδα και το browser σου την κράτησε στην μνήμη, για να το αναφέρεις εδω. ;)

Η σελίδες λειτουργούν κανονικά.

Ενω κανω login και παρολο οτι τικαρω την επιλογη  για να με θυμαται το συστημα και να μενω συνδεδεμενος καθε 15 λεπτα περιπου με "πεταει" εξω και μου ξαναζηταει να κανω login.Οχι οτι ειναι κατι σημαντικο ιδιαιτερα απλα το αναφερω μιας και ειδα το θεμα.Μπορει να ειναι και θεμα firefox.

Είναι γνωστό θεματάκι που θα διορθωθεί όταν γίνει αναβάθμιση της πλατφόρμας.

Επισης εγω οταν κανω login στις αγγελιες ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ, δεν εχω προσβαση στο hotlist μου!

Δεν μπόρεσα να αναρτήσω αγγελία, το τρεχαντίρι στο τέλος έμεινε για πάντα. :'(

noe13 είπε:
Επισης εγω οταν κανω login στις αγγελιες ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ, δεν εχω προσβαση στο hotlist μου!
Δυστυχώς ισχύει για όλους μας. Εχει αρχίσει να δείχνει την ηλικία της η σελίδα. Δουλεύουμε προς νέα πράγματα.

Δεν μπόρεσα να αναρτήσω αγγελία, το τρεχαντίρι στο τέλος έμεινε για πάντα. :'(
  Το τρεχαντήρι προσφέρεται σαν bonus στους έξτρα δυνατούς παίκτες. :laugh: Δοκίμασε ξανά. Μπορεί να σου κάτσει joker.

Απαντήσεις

Νέα θέματα

Back