Small Blues Trap, new album

lgbesios

Μέλος
Πόντοι
48
Μια μικρή ιδέα απο την καινούργια μας  δουλειά 

Μεγάλη μας  τιμή  η συμμετοχή της Γεωργίας Συλλαίου  (http://www.sylleou.gr/georgia.php)  σε τέσσερα tracks.

Κάποια  στιγμή, ελπίζω κοντά  στην κυκλοφορία της έκδοσης βινίλιου, θα κυκλοφορήσουν και τα ψηφιακά.

http://www.smallbluestrap.gr/

Μεγειά μας  ;D

Ωραιότατο. Μεστός ήχος. Μπλούζ μέσα από στάχτες και καπνούς,μυρωδιά από καπνισμένα βαρέλια απόσταξης...

Μεγειά σας κύριοι!

Αρρωστο και σκοτεινο,οπως πρεπει δηλαδης.

Βαρατε βρε!

Και μέσα σε όλα αυτά που μας έχουν βρει κατά μόνας και ομαδικά και παρ΄όλες τις αντίξοες συνθήκες, κάποιοι, με λίγα ή με λιγότερα, επιμένουν να δημιουργούν.

Μπράβο και καλή τύχη παίδες.

Οι SBT ΔΕΝ αντιγράφουν, ΔΕΝ μιμούνται, ΔΕΝ διασκευάζουν (αν το κάνουν, το κάνουν ελάχιστα), ΑΛΛΑ επιμένουν. Επιμένουν σε ένα τελείως δικό τους στυλ, με δικό τους ήχο και στίχο, με δικά τους προσωπικά ερεθίσματα και πολύ ΔΙΚΗ τους προσωπική δουλειά. Σκοτεινό μπλουζ των αισθήσεων, των παραισθήσεων, των ταξιδιών του μυαλού και των συναισθημάτων όλα μαζί ανακατεμένα σε ένα κοκτέϊλ που σε άλλους αρέσει και σε άλλους όχι. Όπως όμως και να έχει το πράγμα, τα παιδιά αυτά μοχθούν και παράγουν καινοτομικές και ριζοσπαστικές δημιουργίες που σίγουρα αξίζουν τα συγχαρητήρια όλων γιατί όπως είπε και ο Κώστας, στους καιρούς αυτούς, τέτοια εγχειρήματα είναι μάλλον πράξεις ανδρείας.

Ευχαριστούμε Κύριοι

Φίλοι μου καλοί ,καλοί μου φίλοι  :)  η επιμονή στην δημιουργία είναι μάλλον επιμονή στο να ξορκίσουμε  το ''κακό'' ,όπως και να μεταφράζεται αυτό

και φυσικά στο να οικονομήσουμε καμιά  τρακοσαριά χιλιάδες ευρώ  ;D ;D ;D

Πολυ ωραιο!

Πολυ φωνη ο τραγουδιστης σας!

Γουσταιρνω!

Συγχαρητηρια,και σ αλλα με υγεια!

Bump

μόλις χθες ήρθε στα χέρια μας ,σε ψηφιακή μορφή η νέα μας δουλειά

Το cd  θα είναι  διαθέσιμο απο μας ,στο site μας με mail στο [email protected] , στα live  μας , και κάποια στιγμή στο cd baby

Η έκδοση  βινίλιου  αναμένεται  τον  Μάρτιο 

f_cover.jpg

Άντε, καλορίζικο!

Πάντως το προηγούμενο, μου άρεσε ιδιαίτερα με τον Παναγιώτη να σπέρνει.....

Είμαι σίγουρος πως και αυτό θα κρύβει μυστικά από τους γνωστούς, μαγικούς, αισθησιακούς Καραπιπέριους κόσμους.............

Πάντα τέτοια αδέρφια.....

Καλή επιτυχία μάγκες....

Το βινύλιο, με το καλό, το ακούμε σπίτι (μου) μετά ξηροκαρπίων και βυνοζωμών εξανυπερθέτως... ;)

Πολλα συγχαρητηρια παιδια!!

Απολαυστικη δουλεια με πολυ ιδιαιτερο υφος!

Καλοταξιδο παιδες!

Κι από μένα τα καλύτερα Λευτέρη. Το προηγούμενο άλμπουμ το είχα αποκτήσει μαζί με το βιβλίο του Δημήτρη και ήταν εξαιρετικό.

Σας  ευχαριστούμε  όλους  κύριοι  είθε  να  είναι καλοτάξιδο

Εδώ μπορείτε να ''κατεβάσετε''  ενα  track  με την Γεωργία , θα βρείτε επίσης   και την τελευταία δουλειά  του αρμονικιστα μας και τραγουδιστή , του Παυλου Καραπιπέρη

και άλλα καλούδια

http://www.smallbluestrap.gr/mp3/mp3.html

και εδώ  απ το youtube

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Σταθερή αξία τα τελευταία χρόνια.

Μπράβο και πάλι μπράβο στους φίλους sbt που ακόμα και υπό δύσκολες συνθήκες συνεχίζουν να δημιουργούν. Μπράβο και για την προσπάθεια με τα βινύλια!

Το live (χθές στο Double Trouble) όπως πάντα καλό στα γνωστά στάνταρ των Small Blues Trap.

To βινύλιο όμως (180gr με gatefold, τους στίχους σε ένθετο μαζί με φωτό αλλά και σοβαρό - antistatic ? - record sleeve) ήταν ακόμα καλύτερο.

Ευχαριστώ παιδιά και μπράβο σας.

Ομολογώ ότι ζήλεψα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back