Είπα για το quote, γιατί άλλαξες το νόημα αυτών που είπα.
Ναι, τα αδέσποτα (τα πολλά και τα ανεξέλεγκτα και τα μη-υγειή) είναι ένα πρόβλημα. ΔΕΝ φτάινε αυτά! Άλλος φταίει: ΕΜΕΙΣ!
Αν πάρεις τις πάραπανω 3 προτάσεις και αφερέσεις τις 2 βγαίνει μισό το νόημα. Έκανα απλα μια ανάλυση, αντί να αρχίσω να δηλώνω πόσο μαλάκας (που είναι προφανώς) ο τύπος που το έκανε. Σχολίασα ότι για κάποιον κόσμο, μπορεί να αποτελέι πρόβλημα ένα αδέσποτο σκυλί. Δε σημαίνει φυσικά ότι μπορεί να καταφεύγει σε οξέα και ότι άλλα μονάχα ένα άρωστο μυαλό θα κατέφευγε! Αλλα ισχύει, ότι ένα αδέσποτο σκυλί πιθανόν να αποτελεί ένα θέμα.
Δε φταίει το σκυλί, και φυσικά η λύση δεν είναι η φόλα ή ακόμη χειρότερα ο βασανισμός ή τα οξέα κλπ.
Και να επαναλάβω, ότι σίγουρα έχω ακούσει το όνομα της φιλοζωικής εταιρίας, και είμαι σίγουρος (και μετά απο το λινκ που μου δόθηκε) ότι υπάρχουν και άλλοι οργανισμοί και ότι και οι δήμοι υπάρχουν και η νομοί φροντίζουν για το θέμα.
Έλα που όμως 4 χρόνια στο Λονδίνο (και τις περι περιοχές, λίγο έξω απο τον M25 για όσουν ξέρουν) ένα αδέσποτο δεν είδα! (για παράδειγμα το Λονδίνο, αφού έχω εμπειρία. Έτσι για να πούμε ότι ΕΙΝΑΙ δυνατόν να υπάρχει επαρκείς έλεγχος)
Συμπέρασμα;
1. Τελικά φταίμε! Εγώ, εσύ, η θεία μου, κλπ. Απο κάπου έρχονται αυτά τα άμοιρα και αθώα ζώα!
2. Τελικά υπάρχει και περίπτωση να μην γίνεται η δουλειά του ελέγχου αρκετά καλα. (όποιος και να είναι, ιδιωτικός, δημόσιος, δημοσίου έργου, η φιλοζωική ή οι εκάστοτε δήμοι κλπ. ΔΕΝ ονομάζω και δεν κατηγορώ αφού δε γνωρίζω συγκεκριμένα. Εικασίες κάνω)
Τέλος πάντων κάπως έτσι το βλέπω. Νομίζω ότι δεν αντιφάσκω κάπου... αλλά... αν είναι πείτε μου.