Noizαδες για μια ακόμη φορά καλησπέρα. Κλασικά μπαίνω αμέσως στο ψητό. Ο amp είναι ένας Peavey Stereo Chorus με 2x12". Τον βρήκα μεταχειρισμένο (είναι τουλάχιστον 15ετίας...) και μου είπε ο τύπος που τον δίνει ότι καθώς τον καθάριζε με την ηλεκτρική σκούπα ( ???
) έσχισε καταλάθος το woofer από το ένα ηχείο......
Η αλήθεια είναι οτι ακόμα δεν τον έχω δει ούτε ακούσει αλλά μιας και ψήνομαι για αυτόν τον ενισχυτή περιμένω απόψεις για το αν αξίζουν τα 200€ που ζητάει. Παίζει το σχίσιμο να έχει γίνει από την πολύ χρήση και το τσίτωμα του ενισχυτή (είναι 150αρης)?? (μιας και μου είπε οτι έπαιζε σε μια ταβέρνα live... :-X).
Επίσης τί πιθανά προβλήματα μπορεί να έχει ένας solid state amp μετά από αρκετή χρήση και live???
Any comments θα με βοηθήσουν αφάνταστα! Ευχαριστώ.

Η αλήθεια είναι οτι ακόμα δεν τον έχω δει ούτε ακούσει αλλά μιας και ψήνομαι για αυτόν τον ενισχυτή περιμένω απόψεις για το αν αξίζουν τα 200€ που ζητάει. Παίζει το σχίσιμο να έχει γίνει από την πολύ χρήση και το τσίτωμα του ενισχυτή (είναι 150αρης)?? (μιας και μου είπε οτι έπαιζε σε μια ταβέρνα live... :-X).
Επίσης τί πιθανά προβλήματα μπορεί να έχει ένας solid state amp μετά από αρκετή χρήση και live???
Any comments θα με βοηθήσουν αφάνταστα! Ευχαριστώ.