studio54GR είπε:
Αν έκανε συννενόηση εκτός φορουμ ας μην έβαζε εδώ μέσα αγγελία και ας πωλούσε εκτός φόρουμ.
Όταν προχωρήσει σε εκτός φόρουμ πώληση οφείλει να κλείσει πρώτα την αγγελία του εδώ και να μην μας γράφει όλους στα παλαιότερα των υποδημάτων του. Αν είναι η πώληση εντος φόρουμ να σεβαστεί την προτεραιότητα και ή να κλείσει ο ίδιος την αγγελία ή ο αγοραστής, τι φταίμε οι υπόλοιποι να παίρνουμε τηλέφωνα και να σπαταλάμε τζάμπα χρόνο και χρήμα ?
Δεν μιλάμε για μιά περίπτωση ρε παιδιά αλλά για 6-7.... ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εξανίστασαι έτσι... :
Βάζω κάτι προς πώληση. Δέκα λεπτά μετά με παίρνει κάποιος τηλέφωνο και μου ζητάει να κλείσουμε ραντεβού για την επόμενη μέρα, για να αγοράσει το προϊόν.
Τρία λεπτά μετά απ'αυτό, μου τηλεφωνεί δεύτερος και ζητάει κι'αυτός το προϊόν. Τον ενημερώνω ότι ήδη κάποιος έχει ενδιαφερθεί και, αν κάτι στραβώσει, θα τον ενημερώσω αμέσως.
Τις επόμενες 2 ώρες, έχω λάβει 7 (!!!!) τηλεφωνήματα ή μηνύματα για το προϊόν, και ενημερώνω όλους. Το προϊόν πωλείται στον πρώτο που εκδήλωσε ενδιαφέρον την επομένη μέρα.
Πραγματική ιστορία από αγγελία μου.
Τώρα, αν κάποιος πατούσε το @#$#@%$ το κουμπάκι, απλά θα τον ενημέρωνα για την κατάσταση όπως όλους τους άλλους. Αν μου έκανε "αρνητική αξιολόγηση" να είσαι σίγουρος ότι θα τα έπαιρνα πολύ άσχημα στο κρανίο.
Α, και για να μην ξεχνιόμαστε, το κουμπάκι "Άμεση Αγορά" που γράφει ακριβώς ότι με ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ να πουλήσω στον συγκεκριμένο? Μήπως τα έχεις μπερδέψει με το ebay?