Skelters "Explain To Me" Album - Κριτική

mscmkr είπε:
Ρε παιδιά, γιατί δεν μου λέτε; Πειράζει; Μη με αφήνετε να στεναχωριέμαι...
ΝΑΙ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. τολμας να το παραδεχεσαι κ ολας!

και 17 ευρα παρακαλω το τσεντε

mscmkr είπε:
Ρε παιδιά, γιατί δεν μου λέτε; Πειράζει; Μη με αφήνετε να στεναχωριέμαι...
τα ωραία πράγματα όταν έρχονται εκεί που ΔΕΝ τα περιμένεις γίνονται ακόμη ωραιότερα

άρα ανήκεις στους τυχερούς

πιστεύω σε κάλυψα

Για να γίνει ο Αστερίξ δεν φτάνει μόνο o Uderzo. Είναι απαραίτητος κι ο Goscinny.

Σαν τους μπασίστες βρε παιδί μου.

Καταλαβαίνεις την χρεία τους όταν σου λήψουν

marathon είπε:
MA πόσο γέρος και πίσω είσαι...

http://www.spectrasonics.net/instruments/trilogy.html
Μιλάω για μουσικούς.

Οχι για καρτάκηδες.

Να σε δω on stage με το Trilogy πλάτη-πλάτη να σολάρεις και τι στον κόσμο.

Δεν θα το συνεχίσω ότι και να απαντήσεις γιατί πάλι πας να πηδήξεις το thread. Ελα σήμερα το βράδυ στο Silly, να μου τα πεις.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
audiokostas είπε:
Να σε δω on stage με το Trilogy πλάτη-πλάτη να σολάρεις και τι στον κόσμο.
MA πόσο γέρος και πίσω είσαι...πάρε μου ένα τέτοιο και σε έσβησα...

roland_ax_500.jpg

Παίδες... ειλικρινά τώρα... η κριτική αυτη που διαβάζω δεν είναι καθόλου επικοδομητική.

Από ενα δελτίο τύπου; Αυτό θα περιμένατε να σας κανουν συνάδελφοι στο δικό σας έργο; Δεν λέμε, όπως πολύ καλά ξέρετε απο τη πρακτική μας εδώ μέσα, να τους παραπλανήσουμε, γλύφωντας.

Σχολιάζετε το δελτιο τύπου; Εχετε διαβάσει άλλα; Σκοπός τους είναι να προάγουν και φυσικά τα κείμενα θα είναι "bigger than life".

Κοιτάξτε το μουσικό μέρος και την ολοκληρωμένη δουλειά που παρουσιάζεται. Το προιόν είναι το άλμπουμ. Αν δεν σας αρέσουν σαν μπάντα λόγω μουσικού ύφους... τι επεμβαίνετε; Για να πείτε "είμαι καλύτερος"; Για να δούμε... μήπως σας περιμένει καποιος άλλος στη γωνία;

Σόρι που γράφω έτσι, αλλά δεν θεωρώ ότι τα πάντα είναι ανοιχτά σε κακοπροαίρετη κριτική. Εδώ έχουμε άλλο στόχο. Ετσι δεν είναι;

+1. Θα έπρεπε να κλειδωθεί από την αρχή, σαν δελτίο τύπου που είναι.

Trending...

Νέα θέματα

Back