σκέφτομαι να αφαιρέσω το bigsby από την tele μου

fendercustomshop

Νέο μέλος
Πόντοι
6
έκκληση προς κάθε γνώστη και κυρίως telecaster boys (SUPERFUNK...ETC...HAHA)

Αντάλλαξα την 62 ltd custom shop στρατ μου με μια 52 california beach custom shop tele του αγαπητού Έξαρχου.

Η κιθάρα σκοτώνει σε ήχο και στην εγκατάσταση του bigsby έγινε πολύ καλή δουλειά με αποτέλεσμα η κιθάρα να είναι πολύ σταθερή με 11άρες.

Θέλω να σας ρωτήσω το εξής.

Μου αρέσει περισσότερο η string through body κλασσική περίπτωση στην τελε κι επειδή το σώμα της κιθάρας θα έχει 4ις τρύπες αν βγάλω το bigsby....πως διορθώνεται η φάση?

μπορούν να κλείσουν οι τρύπες και τα μπαλώματα να βαφτούν επιτυχημένα κάπως και κάπου ώστε να μην φαίνεται τίποτα?

Η πρέπει να ξεβαφτεί και να ξαναβαφτεί εκ νέου η κιθάρα σε κάποιον σχετικό (πχ Κακανιάρης)?

τη γνώμη σας παρακαλώ.

(κατά τα άλλα η κιθάρα είναι πανάλαφρη, έχει πολύ καλούς τελε μαγνήτες και αρκετά παχύ τελε maple μπράτσο, και alder σώμα)

fendercustomshop είπε:
έκκληση προς κάθε γνώστη και κυρίως telecaster boys (SUPERFUNK...ETC...HAHA)

Αντάλλαξα την 62 ltd custom shop στρατ μου με μια 52 california beach custom shop tele του αγαπητού Έξαρχου.

Η κιθάρα σκοτώνει σε ήχο και στην εγκατάσταση του bigsby έγινε πολύ καλή δουλειά με αποτέλεσμα η κιθάρα να είναι πολύ σταθερή με 11άρες.

Θέλω να σας ρωτήσω το εξής.

Μου αρέσει περισσότερο η string through body κλασσική περίπτωση στην τελε κι επειδή το σώμα της κιθάρας θα έχει 4ις τρύπες αν βγάλω το bigsby....πως διορθώνεται η φάση?

μπορούν να κλείσουν οι τρύπες και τα μπαλώματα να βαφτούν επιτυχημένα κάπως και κάπου ώστε να μην φαίνεται τίποτα?

Η πρέπει να ξεβαφτεί και να ξαναβαφτεί εκ νέου η κιθάρα σε κάποιον σχετικό (πχ Κακανιάρης)?

τη γνώμη σας παρακαλώ.

(κατά τα άλλα η κιθάρα είναι πανάλαφρη, έχει πολύ καλούς τελε μαγνήτες και αρκετά παχύ τελε maple μπράτσο, και alder σώμα)
Γνώμη μου άσε τις τρύπες όπως έιναι ...αλητεία!

Η βιδωσε με τις βιδες καμια μεταλλικη αμερικανοπινακιδα μιας και ειναι και california και beach να δεσει το γλυκο και να γινει πιο "χεβυ μεταλ"

κατά τα άλλα η κιθάρα είναι πανάλαφρη,
που να βγαλεις και το bigsby .....εκει να δεις ποσο ελαφρια θα γινει.

argytar είπε:
Γνώμη μου άσε τις τρύπες όπως έιναι ...αλητεία!
+1000

Αυτη την τελε την ...ξαναεκανα τελε εγω και απο οτι βλεπεις καποιος...αντιχριστος ειχε βαλει...tune-o-matic... ;D...εβαλα απλα ξανα μια κανονικη γεφυρα τελε και αφησα τα σιδερα & τις τρυπες  απανω....ειναι..πρωτοτυπη αν μη τι αλλο... ;D

alkinoos-schoolwave.jpg

fendercustomshop είπε:
>:( :( 8) ::)

Trending...

Νέα θέματα

Back