Έχουμε δεί ΑΠΕΙΡΑ videos εδώ μέσα...μέχρι κιθάρα από μπετό έχουμε δεί...freerock1974 είπε:Προσωπικα εχω μεινει καγκελο..
Προφανώς και δεν πληρώνεις σχεδιασμό...μία κιθάρα σαν τη παραπάνω δεν θα την αγόραζες ακόμα και εάν είχε τον καλύτερο ήχο στον κόσμο...Πληρωνουμε σχεδιασμο λοιπον...(και μαλλον ακριβα...)
Δάχτυλα;marathon είπε:Έχουμε δεί ΑΠΕΙΡΑ videos εδώ μέσα...μέχρι κιθάρα από μπετό έχουμε δεί...
Το παραπάνω video απλά δείχνει ότι το κύριο συστατικό του ήχου μίας ηλ. κιθάρας είναι οι μαγνήτες, τα ηλεκτρικά και ο ενισχυτής...τίποτα παραπάνω από αυτά που (κάποιοι από εμάς) λέμε εδώ μέσα.
Μιλάμε για ήχο ή για παίξιμο?Evilnye είπε:Δάχτυλα;
Έχω μείνει μακάκας. Από τα ομορφότερα μουσικά όργανα ever. Ειδικά το πίσω μέρος με την σφραγίδα του βαρελιού και το original look του παλιού ξύλου απλά δεν υπάρχει. Και floyd και humbucker, τι συνδυασμός !!Superfunk είπε:εμενα μου αρεσε η...βαρελοcaster
http://www.tdpri.com/forum/tdpri-2010-%24210-tele-build-challenge/202202-2010-tdpri-%24210-challenge-lessoncaster.html
Με την ίδια κιθάρα, τον ίδιο ενισχυτή παίζοντας το ίδιο lick, θα βγάλω τον ίδιο ήχο με τον Knopfler;marathon είπε:Μιλάμε για ήχο ή για παίξιμο?
Εάν με την ίδια κιθάρα, τον ίδιο ενισχυτή, με τον αντίχειρα, κτυπήσεις και εσύ και ο Knopfler τη La...λές να βγάλετε διαφορετικό ήχο? Αυτός είναι ο ήχος της κιθάρας....audiokostas είπε:Με την ίδια κιθάρα, τον ίδιο ενισχυτή παίζοντας το ίδιο lick, θα βγάλω τον ίδιο ήχο με τον Knopfler;
Δεν νομίζω.
Θέλει πολλά ψωμιά ακόμα ο λαπάς ............
Ναι, με βεβαιοτητα μαλιστα.marathon είπε:Εάν με την ίδια κιθάρα, τον ίδιο ενισχυτή, με τον αντίχειρα, κτυπήσεις και εσύ και ο Knopfler τη La...λές να βγάλετε διαφορετικό ήχο?
Δηλ μόνο οι παλιές ακούγονται ωραία?...Οι καινούργιες δεν έχουν καμμία τύχη?...yameth είπε:Οταν παλιώνει όμως... τι φταίει κι ακούγεται ωραία;
Είναι λές θέμα αντίχειρα?Ναι, με βεβαιοτητα μαλιστα.
αυτο δεν παιζει με την ΚΑΜΜΙΑ (αλλοιως δεν θα ειχα πουλησει ΟΛΕΣ τις παλιες μου τελε,πλην μιας ),οι καλυτερες μου τελε ειναι brand new...... ;DΟταν παλιώνει όμως... τι φταίει κι ακούγεται ωραία;
Σε ενισχυτή ή ακουστικά? ;D ;DSuperfunk είπε:σιγουρα βεβαια ακουεται καλυτερα ο ηχος των ...500ευρων οταν τα μετρας (αφου τις πουλησεις).... ;D
...αυτό.audiokostas είπε: