Single Coils VS Humbuckers

Κοιτα να δεις......  ακριβως την ιδια  σκεψη εκανα και εγω  ;D

Πουσε ρε Cyber να μας ανοιξεις τα ματια ......

SC κalo gia metal ?

dkall είπε:
Κοιτα να δεις......  ακριβως την ιδια  σκεψη εκανα και εγω  ;D

Πουσε ρε Cyber να μας ανοιξεις τα ματια ......

SC κalo gia metal ?

mono pano se maogkani

Κάνουν για όλα αρκεί να πηγαίνουν σε matched ζευγάρι με extra output, να'ναι σε strat από 3 κομμάτια μαόνι και να παίζονται με κοκκάλινη πένα με λαμπάτο ΧΩΡΙΣ distortion πετάλι. Αλλιώς όχι. Εκτός αν έχεις midi. Εκεί αλλάζει το θέμα. Έχεις midi?

το σημαντικοτερο ειναι να μην ειναι ψηφιακη η καρτα ηχου,μονο η αναλογικη κανει δουλεια φιλως....

Nickolas Jackson είπε:
Παιδιά,οι SC κάνουν για hard rock ή οχι?
singlecut kalo gia blues-rock

doublecut kalo gia metal

mahogany panta aaafstira

blogPRSMcCarty245.jpg

Μην κοροιδευετε...

Έχω κι εγώ ένα σετάκι active μαγνήτες που παίρνουν ρεύμα απ' ευθείας από μπαταρία αυτοκινήτου, κι έχω την ίδια απορία... (+ το που σκάβω ακριβώς για να χωρέσει η μπαταρία)...

θέμα για cyberκατάψυξη αποθήκευση σε usb stick, τοποθέτησή του σε πύραυλο και αποστολή στον Α Κενταύρου one way...

Την μπαταρια φιλαρακι εγω την φοραω με τιραντες στην πλατη και δεν ειχα κανενα προβλημα σε κανενα απο τα εκατονταδες χιλιαδες live μου. Επισης οταν τελειωνει το live βγαζω τα κροκοδειλακια που πανε στους μαγνητες και τα συνδεω στο κινητο για να διαβαζω τα σχολια των θαυμαστων μου στο φεισμπουκ. Ναι.

georgekz750 είπε:
Την μπαταρια φιλαρακι εγω την φοραω με τιραντες στην πλατη και δεν ειχα κανενα προβλημα σε κανενα απο τα εκατονταδες χιλιαδες live μου. Επισης οταν τελειωνει το live βγαζω τα κροκοδειλακια που πανε στους μαγνητες και τα συνδεω στο κινητο για να διαβαζω τα σχολια των θαυμαστων μου στο φεισμπουκ. Ναι.
αχαχαχαχαχα

χαχαχαχα

χαχαχα

προσκυναω :D :D

επι της μαχης μονός vs διπλου μαγνητη

Εμενα μου αρεσει ο συδιασμος τους ακομα και σε full gazia!

με τον διπλο σε κατω θεση εχεις τον γνωριμο σε ολους τσαμπουκαλεμενο κοφτερο και σε solo..sreaming ηχο και την ιδια στιγμη αν περασεις σε neck θεση με μονό μαγνητη,,,Εχεις αυτον το μπασατο και καθαρό ηχο με την ατάκα του μονού...ξερετε τωρα τι λέω..αυτο το περιβόητο..ΚΑΑΑΑΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥ του μονού μαγνητη!

Τα σπάει λέμε

άντε γειά μας λέμε.

Ανοιγω μπυρα και ποιανω κιθαρουλα μερα που ειναι

ps:ζήτω τα σκ!

χτες έμαθα καθότι πρόσφατο μέλος την πρεέλευση της φράσης "afto ine" :) αλλα δε μπορώ να βρω posts του cyberjohny, καμιά βοήθεια κανείς;;;

Nickolas Jackson είπε:
Παιδιά,οι SC κάνουν για hard rock ή οχι?
δεν είμαι σίγουρος, μήπως να έστελνες ένα mail στο [email protected]

;)

φοράει κι αλλο νούμερο παπούτσια :)

Nickolas Jackson είπε:
Ναι μόνο που ο Ritchie Blackmore έχει ((άλλο)) εξοπλισμό,αν με πιάνεις.

skantzos είπε:
χτες έμαθα καθότι πρόσφατο μέλος την πρεέλευση της φράσης "afto ine" :) αλλα δε μπορώ να βρω posts του cyberjohny, καμιά βοήθεια κανείς;;;
auto sou kanei???

http://www.noiz.gr/index.php?action=profile;u=1148;sa=showPosts

Ναι μόνο που ο Ritchie Blackmore έχει ((άλλο)) εξοπλισμό,αν με πιάνεις.
και άλλα χέρια

Trending...

Νέα θέματα

Back