«Sing for Greece» Οι 28 υποψήφιοι για το φετινό διαγωνισμό της Eurovision 2026

Μην τον ακούς. Ο σωστός αριθμός είναι στο #123456789 Thomman Muzikhaus. Πρόσεξε να γράφει 'Ibanez Pia-SLW Steve Vai Signature'.

Νομίζω ότι με κοροϊδεύετε για να σας αγοράζω gear νομίζοντας ότι κάνω κάτι θετικό για τη μουσική τέχνη... Δίνω ομως από 50 ευρώ στον καθένα σας για να τον γιαουρτώσετε, δεν αστειεύομαι, απλά θέλω και βιντεακια με τη φάση

Νομίζω ότι με κοροϊδεύετε για να σας αγοράζω gear νομίζοντας ότι κάνω κάτι θετικό για τη μουσική τέχνη... Δίνω ομως από 50 ευρώ στον καθένα σας για να τον γιαουρτώσετε, δεν αστειεύομαι, απλά θέλω και βιντεακια με τη φάση
Ας μην είμαστε σκληροί με το παλικάρι. Εξάλλου δεν φταίει αυτός για την επιλογή του. Άλλοι φταίνε. :ROFLMAO:Ας περιμένουμε να δούμε πως θα τα πάει και αν δεν τα πάει καλά και εγώ θα εκτονωθώ με πολλά mean posts για αυτόν και για αυτούς που τον επέλεξαν. Τα μέχρι στιγμής προγνωστικά πάντως είναι υπέρ του. Ζητούμενο είναι η νίκη ή έστω μια θέση στην πεντάδα.

Καλημέρα και πάλι παιδιά!
Μετά από λίγες μέρες ξεκούρασης, επέστρεψα εδώ για να ολοκληρώσω αυτό που ξεκίνησα να γράφω πριν από λίγες μερες. Την ταπεινή μου γνώμη για τα κομμάτια της eurovision που πέρασαν στον εθνικό τελικο. Έχω γράψει τη γνώμη μου για τα 7 κομμάτια, θα συνεχίσω με τα υπόλοιπα. Φυσικά οποιαδήποτε συμφωνία η διαφωνία με τα λεγόμενα μου και γενικότερα οποιαδήποτε συζήτηση, δεκτη.

Συνεχίζω λοιπον:

- ZAF και Αστειο : Αρχικα (μέχρι και πριν 5-6 μέρες περιπου είχα βάλει ν' ακούσω μόνο 7 κομμάτια (στις studio εκτελεσεις) για να δω τι παίζει και οχι και τα 28. Αυτά ήταν τα κομμάτια του Ακυλα, του GoodjobNicky, της Ευαγγελίας, της Marseux, της Tianora, των Dynamiss και του Zaf. Δεν μου έλεγαν λοιπον κατι τα κομματια. Οσον αφορά τον GoodjobNicky τον εκτίμησα εντέλει την προηγούμενη Παρασκευη στον Β' ημιτελικο, κι ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω αν μου άρεσε απλά η φωνη του (άσχετα από το τι έγινε στις ψηλες) και το γεγονός ότι μου φάνηκε συμπαθής, η αν τελικά μου άρεσε και το κομμάτι του. Υπ' όψιν ότι τον Α' ημιτελικό δεν τον είδα καθόλου και άκουσα μετά τις εκτελέσεις των κομματιών από εκεί στο YouTube, λιγη ωρα πριν τον Β' ημιτελικο, (συνδέοντας το laptop με την τηλεόραση με hdmi για να έχω καλή εικόνα και ηχο). Επομένως μέχρι και την περασμένη Παρασκευή είχα άκουσα μόνο τα παραπάνω από το κινητό (που ο ήχος από 'κει είναι χαλια) και δεν μου έλεγαν κάτι τα κομμάτια. Κι ενώ συνέβαινε αυτό, όταν άκουσα το κομμάτι του Zaf από το κινητό, λέω κοίτα να δεις, τουλάχιστον αυτός σε σχέση με τους άλλους τραγουδάει κι έχει ένα κανονικο κομμάτι με μουσική (couple, refrain, γεφυρες) και με στιχο, και τουλάχιστον αυτός τραγουδάει απλά, χωρίς υπερβολές στην ερμηνεια και χωρίς διαφορά "φτιασιδια" κι εντυπωσιασμους που κάνουν άλλοι. Από αυτά τα 7 κομμάτια που προαναφέραμε δηλαδή μου φάνηκε το πιο ΟΚ.
Όλα αυτά μεχρι να τον ακούσω κανονικά απο την τηλεόραση μου και την ΕΡΤ στον Β' ημιτελικό (οποτε ειχα ακουσει μαζι με τα youtube και τα 28 κομματια.Όταν λοιπόν τον άκουσα ζωντανά μου φάνηκε πολύ μέτρια η φωνη του στα couple (βασικά ένιωσα πως δεν είχε καλή άρθρωση και δεν καταλαβαινα καθαρά τους στίχους στα couple). Στα refren και στις πιο ψηλές, καταλαβαίνα τι έλεγε κι έσκαγε πιο καλά η φωνη του, αλλά και πάλι η χροιά του δεν μου έλεγε πολλα. Δεν ήταν κακή ή φωνη του, ήταν όμως μια μετριοψιλοκαλη φωνη και ως εκει. Το ίδιο και το τραγούδι του, ένα όχι καθαρόαιμο λαικοποπ της σειράς, σαν κι αυτό έχουν βγει δεκάδες. Βασικά τόσο η φωνη του, όσο και το τραγούδι ήταν για μενα καθαρά για το πρώτο πρόγραμμα στα μπουζουκια, για να μην πω και πριν απ' αυτο (στα παιδιά που βγαίνουν στην αρχή δηλαδη). Το όλο αποτέλεσμα σε Β' ημιτελικό και τελικό μου φάνηκε πολύ μέτριο (αν και αρχικά πριν τον ημιτελικό το είχα κάπως ψιλοσυμπαθησει), οπότε λέω άστο, δεν μπορώ να το ψηφισω. Όπως είπα και πριν σε συγκριση με τα 7 κομμάτια που ανέφερα στην αρχη μου φαινόταν ΟΚ, όταν άκουσα και τα 28, κατάλαβα ότι υπήρχαν πολύ καλύτερα (κατ' εμε) απ' αυτο.

Συνεχίζω σε πολύ λίγο με Koza mostra.

- Koza mostra και Bulletproof : Τους βλέπω live στην ΕΡΤ στον Β' ημιτελικο. Πριν καν ξεκινήσει το τραγούδι βλέπω μια κατάσταση rock (drums, ηλεκτρικές κιθαρες) σε συνδυασμό με λαϊκά όργανα (τζούρας ή μπουζουκι - αν κάνω λαθος διορθώστε με παρακαλώ - και βιολι). Λέω εδώ είμαστε, θα γίνει ωραία κατάσταση μ' έναν φοβερό συνδυασμό μουσικων οργανων και μ' ένα πιο μουσικό και καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.
Ξεκινάει και αυτό που ακούω είναι αξιοπρεπές μεν, κάπως άνευρο δε, η απογείωση που περίμενα δεν ήρθε ποτέ και να το πω απλά το μουσικό αποτέλεσμα που άκουγα δεν συνδυαζοταν και δεν ήταν αναμενόμενο της εικόνας που έβλεπα, ήταν λίγο πιο κάτω από το αναμενόμενο. Όπως έγραψα και σε προηγούμενο post ήταν μια κάπως ανευρη ροκια κατά τη γνώμη μου. Το μόνο που θυμάμαι από το κομμάτι αυτό αυτή τη στιγμή είναι η μουσική της εισαγωγής, στην οποία η κατάληξη της μου θυμίζει την κατάληξη της μουσικής από το "Μπαρ το ναυαγιο". Τίποτα άλλο δεν θυμάμαι, ούτε couple, ούτε refren, ούτε μουσικη, ούτε στίχο. Ή μάλλον λάθος, πέρα από την εισαγωγή, το άλλο σημείο που κάπως θυμάμαι, ήταν η γέφυρα μετά το δεύτερο refren που είναι και το μόνο σημειο που υπάρχει μια αποιγειωση, για λίγο όμως και δεν φτάνει μόνο αυτό για ν' απογειώσει όλο το κομμάτι στο σύνολο του. Κάποιος πιο πάνω έγραψε ότι ένω το κομμάτι ήταν ωραίο, η φωνη του τύπου το χάλασε τελείως. Δεν ξέρω αν η έφταιγε η φωνη του (φυσικά ούτε εγώ τρελάθηκα με τη φωνή, απλά δεν ξέρω αν όντως φταιει αυτο), ξέρω ότι ενώ ήταν σχετική καλή δουλειά, κάτι έλειπε, κάτι δεν το απογειωνε. Και σε συνδυασμό με την πλήρη εικόνα που έβλεπα, ήταν αυτή που μ' έκανε ν' αντιλαμβάνομαι ακόμα πιο πολύ ότι κάτι λειπει μουσικα και ηχητικα. Εν τέλει, αυτο το κομμάτι, δεν με ξεσήκωσε ποτέ, το παρακολουθούσα απλά ακινητος και με ένα άπραγες συναίσθημα. Ένιωθα ας πούμε, σαν να ειχα πάρει ηρεμιστικό και ακόμα και να ήθελα να ξεσηκωθω π.χ. να χορεψω ή να έστω να νιωσω κατι, να μην μπορουσα. Αν κι βασικά, μάλλον εδω δεν υπηρχε απολύτως τίποτα που να μου προκαλέσει κάποιο συναίσθημα, ποσό μάλλον την παραμικρή σκεψη με να ξεσηκωθω με αυτό. Οπότε ούτε αυτό το κομμάτι, μπορούσα εν τέλει να το υποστηριξω!

Last edited:
Υ.Γ. : Μια διόρθωση σε ότι έγραψα πιο πάνω για Κοza Mostra και Bulletproof στις τελευταιες γραμμες (τις ξαναγράφω σωστά εδω) :

Ένιωθα ας πούμε, σαν να ειχα πάρει ηρεμιστικό και ακόμα και να ήθελα να ξεσηκωθω π.χ. να χορεψω ή να έστω να νιωσω π.χ. μια δυναμικη, να μην μπορουσα. Αν κι βασικά, μάλλον εδω δεν υπηρχε απολύτως τίποτα που να μου προκαλέσει κάποιο δυναμικο συναίσθημα, ποσό μάλλον την παραμικρή σκεψη του να ξεσηκωθω με αυτό. Οπότε ούτε αυτό το κομμάτι, μπορούσα εν τέλει να το υποστηριξω!

Αυτό ήθελα να διορθώσω. Ναι, το κομμάτι δεν ήταν εντελως για πέταμα, οποτε το ελαχιστο συναίσθημα ίσως και ασυνείδητα να υπήρξε μέσα μου. Σε καμία περίπτωση όμως αυτό δεν ήταν δυναμικό (και μπορει όχι και τόσο συνειδητο) όπως θ' αναμενόταν από ένα τέτοιο κομμάτι.

Παρακαλούνται οι mods , αν κι εφοσον θέλουν και μπορούν, να ενώσουν αυτό το post με το προηγούμενο μιας και τα δύο post αναφέρονται στους Koza mostra και το Bulletproof.

Last edited:
- Sabotage από Leroybroughtflowers : Απο τον Β' ημιτελικο που το άκουσα ήταν από τα πιο αδιάφορα κομμάτια για μενα (αν όχι το πιο αδιαφορο), απορώ εντελώς για το πως πέρασε στο τελικό και τι του βρήκε ο κόσμος. Υπήρχαν 1-2 καλύτερα που θα μπορούσαν να περάσουν για μενα, π.χ. το κομμάτι της Basilica που δεν πέρασε τελικό. Ολο κι ολο το κομμάτι μια υποτονική μπαλαντα που αποτελείται από 2 αργα 4/4 μέτρα που επαναλαμβανονται (το ότι σ' ένα σημείο λέει αντί της πρώτης μισης φράσης "Sabotage, sabotage" δεν αλλάζει κάτι για μενα). Το ίδιο και το ίδιο πράγμα πριν ενός σημείου λίγο πριν το τέλος που κάνουν λίγο πιο έντονο το ρυθμό (χωρίς και πάλι ν' αλλάζει και κατι σημαντικο για μενα) και φυσικά ανεβαίνει για λίγο μια οκτάβα ψηλότερα (όπου στον τελικό "την σκοτωσε" μετά συγχωρησεως) και φυσικά ξανακατεβαινει λίγο πριν το κλείσιμο στην αρχική οκτάβα εντελώς αδιάφορα κατ'εμε. Προφανώς και τα γεγονότα που προανέφερα (λίγο πιο έντονος ρυθμος, μια οκτάβα ψηλότερα για λιγο) δεν σώζουν την κατάσταση για μενα και το πιο σημαντικό απ'ολα είναι αυτο που ανέφερα πριν: η ίδια και η ολόιδια επανάληψη της ίδιας αδιαφορης (κατ' εμε) φράσης σε δύο μέρη (μετρα), ξανά και ξανά και αυτο είναι εντέλει όλο το τραγούδι. Και φυσικά στα σημεία που δεν τραγουδάει η φωνη, παίζει και πάλι απλά, η ίδια συνοδεία της ίδιας τραγουδιστικης φράσης, απλά χωρίς τη φράση αυτή τη φορά. Θα μπορουσε να υπηρχε εστω καποια αλλαγη, καποια αλλη μελωδια, και γιατι οχι με ισως αλλα ακκορντα στα σημεία που δεν τραγουδάει η φωνη, αλλά δεν.... Βρε παιδιά, πλάκα μας κανετε; Από μένα ούτε καν...

- Stylianos και You and I : Το μόνο που θυμάμαι από αυτή τη μπαλαντα, είναι το refren της, τίποτε άλλο (ούτε couple, ούτε εισαγωγες). Κακή ερμηνεία μπορεί να μην ήταν, όπως ούτε και κακό τραγούδι (με την εννοια οτι σε καμια περιπτωση δεν ενοχλει και δεν προσβαλλει), όμως ήταν για μένα μια παντελως αδιάφορη μπαλαντα. Τέτοιες μπαλαντες, είναι πλέον εντελώς συνηθισμένες, έχουμε ακούσει στα χρονικά, δεκάδες τέτοια κομμάτια. Μια από τα ίδια μου φάνηκε κοινώς, χιλιοακουσμενο στυλ που δεν είχε τιποτα καινούργιο να προσθεσει. Και φυσικά όσο καλή και σωστή μπορει και να ήταν η φωνη του παλικαριού που το έλεγε, πως ν' αναδειχθεί με αυτό το τραγούδι; Βασικά δεν μπορώ καν να κρίνω τη φωνή του παιδιού και να έχω γνώμη γι'αυτη με αυτό το τραγούδι, μιας και αυτό δεν την αναδεικνύει καν. Γενικα μου φάνηκε άχρωμο το τραγούδι, οπότε δεν μπορω να καταλάβω αν έχει χρώμα, χροια και ογκο ή φωνη του παιδιού μ' ένα άχρωμο (κατ' εμε) επαναλαμβάνω τραγούδι. Απλά μου φάνηκε εν γένει σωστή η ερμηνεία του, αλλα μεχρι εκει μπορεσα να καταλαβω (δεν φταιει καπου το παιδι, απλα εγω δεν έδωσα και πολύ σημασία μέσα σε όλη αυτή τη φαση, είπαμε, αντε να καταλαβω κατι απ' ολο αυτο). Όσον αφορά το τραγούδι δεν... , είπαμε κακο δεν το λες αλλα αδιαφορο για μενα, πέρασε και δεν ακούμπησε. Τι αλλο να γραψω πλεον δεν ξερω, ποσο να το αναλυσω αλλο, δεν αναλυεται, δεν παει παραπερα. Πάμε παρακατω...

Last edited:
- Delta και Mad about it : Δεν θυμάμαι καν, τίποτα απολύτως από μελωδια και στίχο από το κομμάτι. Το μόνο που θυμάμαι ήταν πως για μενα ήταν μια εντελως ανευρη ροκια, πως στο refren σε κάποια σημεία που ακουγόταν πληκτρα (αν θυμάμαι καλα), μου ανέτρεπαν και μου χάλαγαν το οποίο rock χρώμα μπορει να υπηρχε, πως η φωνη του τραγουδιστή δεν με έπειθε για rock και πως στη γέφυρα (εισαγωγή αν θυμάμαι καλά) μετά το πρώτο refren που χτυπιοντουσαν, το τόσο πολύ χτύπημα δεν ανταποκρίνονταν στη μετριοπαθη (για να μην πω χαμηλομετρια) δυναμικη του τραγουδιού, έβλεπα τους καλλιτέχνες να χτυπιούνται τόσο πολυ , μ' ένα τραγούδι που προσωπικά για μενα δεν μπορεί να σε κάνει να χτυπήθεις (τουλαχιστον τόσο αν όχι καθολου), σαν εικόνα δηλαδή σε συνδυασμό με τον ηχο, μου έμοιαζε παραταιρη. Όπως είπα και πιο πάνω ανήκει στην κατηγορία: αυθεντικο - μαιμου. Δηλαδή στο rock είδος η αυθεντική ροκια για μενα που τα 'σπαγε ηταν η ροκια του Garvin (Back in the game) που αποτελούνταν από πραγματικά rock όργανα ή μάλλον για να το πω πιο σωστα ειχε πραγματικο και αυθεντικο rock ηχο, είχε για μενα όντως τη δυναμική που χρειαζόταν μια rockια και πραγματικά τα 'σπαγε. Για τη ροκια των Κoza Mostra, τα είπαμε πιο πάνω (δεν ήταν μαιμου, αλλά ανευρη κατ' εμε) ενώ το τραγούδι του Delta μου φάνηκε απλά εντελώς μαΐμου ροκια και δεν μου άρεσε. Κατά τα λοιπά, για να μην το θυμάμαι καθόλου, σημαίνει πως για τον εγκέφαλο μου και τ' αυτιά μου πέρασε και δεν ακούμπησε καν και προφανώς ήταν για μένα άνευ σημασίας. Και προφανώς, εφόσον από το αυτούσιο τραγούδι και τη φωνή του τραγουδιστή δεν μου εμεινε τίποτα τόσες μέρες μετά, δεν υπάρχει λόγος να το βάλω να το ξανακούσω καθόλου και ουσιαστικά απλά δεν έχω (σχεδον καθολου) άποψη για το τραγούδι και τη φωνή.

Last edited:
- Europa από Stefi και Labyrinth από Mikay : Απο το Europa το μόνο που θυμάμαι είναι ότι ήταν μπαλαντα και η τραγουδιστρια ήταν ξανθιά και ισως και λίγο εως και καπως (σαν να μου ερχεται λιγακι τωρα) τη φάτσα. Σαν να μου λεει κάτι ότι το τραγούδι της και η φωνη της ήταν αξιοπρεπή γενικα, χωρίς να μπορώ αυτή τη φορά να το στηρίξω αυτή τη λέξη με παραπάνω επιχειρήματα γιατί πολύ απλά και τα δυο (τραγούδι, φωνη) δεν τα θυμάμαι καν. Απλά με τη λέξη αξιοπρεπή εννοω αυτή τη φορά ότι αν θυμάμαι καλά, μου ακούστηκαν γενικά και απλα σωστά. Περίπου τα ίδια και για το Labyrinth της Mikay, το μόνο που θυμάμαι είναι ότι ήταν pop το τραγούδι (η κάτι τετοιο), πολυ ελαχιστα εως μάλλον ανεπαισθητα τη φωνη της, τη φατσα της τραγουδιστριας μονο νομιζω οτι κάπως ψιλοκαλα τη θυμαμαι και οτι η τραγουδιστρια είχε ροζ βαμμένο μαλλί. Η φωνη της Mikay πρέπει να ήταν αξιοπρεπης (πάλι χωρίς επιχειρήματα γιατί δεν την πολυθυμαμαι - μονο κατι ψιλα θυμαμαι - οπότε πάλι ουσιαστικά εννοώ ότι ήταν γενικα και απλα σωστη) και το μόνο που θυμάμαι ότι σε κάποια φάση λίγο πριν το refren πήγαινε σε ψηλές νότες. Τα ίδια και για το τραγούδι της, πρέπει να ήταν αξιοπρεπές (χωρις ομως να ειμαι και 100% σιγουρος) και πάλι με την εννοια του απλά σωστού και οχι κατι παραπανω αν κι έχω την εντύπωση ότι το τραγούδι της Stefi πρέπει να ήταν κάπως περισσότερο "αξιοπρεπές με την εννοια του γενικά και απλά σωστου" από αυτό της Mikay.
Τελικά όμως κανένα από τα δύο τραγούδια και φωνές δεν έχω ουσιαστικά συγκρατήσει. Τη φωνή της Mikay την έχω συγκρατήσει ελάχιστα έως σχεδόν καθόλου, ενώ τη φωνή της Stefi καθόλου. Τα δύο τραγούδια αυτά δεν τα έχω συγκρατήσει πάλι καθόλου πέρα από τους ρυθμούς τους (μπαλαντα της Stefi, δυναμικο pop της Mikay).
Ούτε στον τελικό φυσικά μου είπαν πολλά, αλλά για να μην τα θυμάμαι καθόλου τόσες μέρες μετά, θα πω ότι είπα πριν και για τον Delta. Δηλαδή προσωπικά για μενα, για τον εγκέφαλο μου πάλι και για τ' αυτιά μου, πέρασαν και δεν ακούμπησαν και μαλλον ήταν ανευ σημασίας για μενα προσωπικά. Οπότε και πάλι δεν υπάρχει λόγος να βάλω να τα ξανακούσω και ουσιαστικά και πάλι δεν έχω άποψη γι' αυτά τα δύο τραγούδια.

Last edited:
Σαν την Μαρίνα, κανείς. :love:

Όλα θα εξαρτηθούν για τον Ακύλα από τις επιτροπές, τους Juries. Αυτές συνήθως βαθμολογούν πιο κλασσικές φωνητικές επιδόσεις, παραγωγές χωρίς ρίσκα και τραγούδια που ακολουθούν τη δυτική pop δομή. Δε νομίζω φέτος να βραβεύσουν ένα χαοτικό κομμάτι με τέτοια οπτική σκηνοθεσία. Έχουμε και Τράμπ τώρα. :LOL:Και το κοινό να το βγάλει ψηλά στις επιτροπές το όνειρο θα χαθεί.

Ζήτω οι επιτροπές! Ελπίζω να μην αποτελούνται από τίποτα τυχάρπαστους όπως στο Sing for Greece

Περίμενα μια διαφοροποίηση ανάμεσα στις ψήφους των επιτρόπων και του κοινού αλλά από ότι φαίνεται δεν θέλησαν να εναντιωθούν στις μάζες, όπου φυσάει ο άνεμος η καλλιτεχνική τους άποψη... Θέλω να υπογραμμίσω ότι το Άλμα και το Εuropa ήταν δυο κομμάτια που μου άρεσαν και ήρθαν στις 2 τελευταίες θέσεις... Κάτι που σημαίνει ότι είμαι τελείως αποκομμένος από τις μουσικές τάσεις του σήμερα. Επίσης θα ήθελα να στείλω από αυτό το βήμα τις ευχές μου για την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision, εύχομαι ειλικρινά να πατώσει και να αποκλειστεί η χώρα από την επόμενη διοργάνωση λόγο σαχλαμάρας και καραγκιοζιλικίου, αυτά
@Άγιος κι εμένα απο τα 3 κομμάτια που ψηφισα, τα 2 ήρθαν σε κάποιες από τις τελευταίες σχετικά θέσεις (11 το Αλμα και 13 η Μαρικα) ενώ και η Σιετη ήρθε 8η στους 14.
Μόνο ο Goodjobnicky που μου άρεσε καπως αρκετά άλλα τελικά δεν τον ψήφισα (για τους λογους που εγραψα στα παραπανω post) ήρθε 2ος.
Αυτό σημαίνει ότι μάλλον κι εγώ είμαι αποκομμενος από τις μουσικές τάσεις του σήμερα!
Τώρα οσον αφορά το κομμάτι που θα μας εκπροσωπήσει, προσωπικα ούτε θα ευχηθώ να πετύχει, ούτε ν'αποτυχει! Ότι βρέξει ας κατεβάσει! Πρώτα ο Θεός, καλα να 'μαστε σε 3 μήνες και εδω θα' μαστε να δούμε τι θα γίνει.

Last edited:
Ζήτω οι επιτροπές! Ελπίζω να μην αποτελούνται από τίποτα τυχάρπαστους όπως στο Sing for Greece
εγώ δεν μπορώ να μπώ στην επιτροπή; Γιατί δηλαδής, τι μου λείπει; :cry:

εγώ δεν μπορώ να μπώ στην επιτροπή; Γιατί δηλαδής, τι μου λείπει; :cry:
Σου λείπουν,διαγωνιζόμενοι,μιά αίθουσα,τηλεοπτικά συνεργεία και οι υπόλοιποι που θα την αποτελούν,
αλλά δέν θέλω απαισιοδοξία.
Πιό καλές αναλύσεις κάνουμε εμείς και αφιλοκερδός.

Σου λείπουν,διαγωνιζόμενοι,μιά αίθουσα,τηλεοπτικά συνεργεία και οι υπόλοιποι που θα την αποτελούν,
αλλά δέν θέλω απαισιοδοξία.
Πιό καλές αναλύσεις κάνουμε εμείς και αφιλοκερδός.
Μήπως μου λείπουν και τα προσόντα επειδή είμαι και ερασιτέχνης της πλάκας; Μετά από σχεδόν δυόμισι δεκαετίες στο ΝΟΙΖ μάλλον ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσω την αλήθεια κατάματα και να πάψω να τρέφω αυταπάτες. Είναι και θέμα ηθικής τάξης. :D

Μήπως μου λείπουν και τα προσόντα επειδή είμαι και ερασιτέχνης της πλάκας; Μετά από σχεδόν δυόμισι δεκαετίες στο ΝΟΙΖ μάλλον ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσω την αλήθεια κατάματα και να πάψω να τρέφω αυταπάτες. Είναι και θέμα ηθικής τάξης. :D
Σου έχω ένα ευχάριστο νέο.
Ζούμε σε μιά χώρα,οπού αυτοί που κάνουν την πλάκα τους,πολλές φορές είναι καλύτεροι από αυτούς που το κάνουν "σοβαρά".

Σου έχω ένα ευχάριστο νέο.
Ζούμε σε μιά χώρα,οπού αυτοί που κάνουν την πλάκα τους,πολλές φορές είναι καλύτεροι από αυτούς που το κάνουν "σοβαρά".

Δεν βλέπω Eurovision αλλά αυτή τη μλκ που στείλανε για τραγούδι ελπίζω να βγει τελευταίο και να πάει άπατο

...Με τις θερμές ευχές μας λοιπόν θα παρακολουθήσουμε και φέτος την Ελληνική συμμετοχή που επιλέχθηκε ανάμεσα σε 600 τραγούδια από επίδοξους καλλιτέχνες από όλη την χώρα,οπού κάτω απο αυστηρά μουσικά κριτήρια κατέληξε σε μιά τελική μονομαχία συγγενών και φίλων,με τις σχέσεις αυτές να κλονίζονται είναι η αλήθεια αν λάβει κάποιος υπ όψιν του το χρηματικό έπαθλο.

Το αποτέλεσμα της επιτροπής,οπού αποτελούνταν από υψηλής εξειδίκευσης μέλη,όπως δημοσιογράφοι,ηθοποιοί,τραγουδοποιοί κ.α οι οποίοι μας έγιναν επίσης γνωστοί από την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό,δέν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης ώς προς την απόφαση του τελικού αποτελέσματος.

Βιέννη ερχόμαστε με Akyla!!!

Δέν χρειάζονται υπερβολές με μπάντες και τμήματα αποδόσεων τιμών στον αερολιμένα κατά την άφιξη,ενώ έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας,αφού και ενδυματολογικά η φετινή μας συμμετοχή γίνεται εύκολα ορατή ακόμη και κάτω από σφοδρή χιονόπτωση,ενώ τηρούμε αυστηρά αποστάσεις ασφαλείας από όλες τις δασικές περιοχές οπού επιτρέπετε το κυνήγι η υπάρχουν προστατευόμενα είδη άγριων ζώων.

Last edited:
...Με τις θερμές ευχές μας λοιπόν θα παρακολουθήσουμε και φέτος την Ελληνική συμμετοχή που επιλέχθηκε ανάμεσα σε 600 τραγούδια από επίδοξους καλλιτέχνες από όλη την χώρα,οπού κάτω απο αυστηρά μουσικά κριτήρια κατέληξε σε μιά τελική μονομαχία συγγενών και φίλων,με τις σχέσεις αυτές να κλονίζονται είναι η αλήθεια αν λάβει κάποιος υπ όψιν του το χρηματικό έπαθλο.

Το αποτέλεσμα της επιτροπής,οπού αποτελούνταν από υψηλής εξειδίκευσης μέλη,όπως δημοσιογράφοι,ηθοποιοί,τραγουδοποιοί κ.α οι οποίοι μας έγιναν επίσης γνωστοί από την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό,δέν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης ώς προς την απόφαση του τελικού αποτελέσματος.

Βιέννη ερχόμαστε με Akyla!!!

Δέν χρειάζονται υπερβολές με μπάντες και τμήματα αποδόσεων τιμών στον αερολιμένα κατά την άφιξη,ενώ έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας,αφού και ενδυματολογικά η φετινή μας συμμετοχή γίνεται εύκολα ορατή ακόμη και κάτω από σφοδρή χιονόπτωση,ενώ τηρούμε αυστηρά αποστάσεις ασφαλείας από όλες τις δασικές περιοχές οπού επιτρέπετε το κυνήγι η υπάρχουν προστατευόμενα είδη άγριων ζώων.
Πως και δεν είχε και δικηγόρους, γιατρούς, μηχανικούς η ελληνική επιτροπή. Θα ήταν πιο.. ΓΟΥΡΛΙΔΙΚΗ😃

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back