- Πόντοι
- 398
Μην τον ακούς. Ο σωστός αριθμός είναι στο #123456789 Thomman Muzikhaus. Πρόσεξε να γράφει 'Ibanez Pia-SLW Steve Vai Signature'.
Ας μην είμαστε σκληροί με το παλικάρι. Εξάλλου δεν φταίει αυτός για την επιλογή του. Άλλοι φταίνε.Νομίζω ότι με κοροϊδεύετε για να σας αγοράζω gear νομίζοντας ότι κάνω κάτι θετικό για τη μουσική τέχνη... Δίνω ομως από 50 ευρώ στον καθένα σας για να τον γιαουρτώσετε, δεν αστειεύομαι, απλά θέλω και βιντεακια με τη φάση
@Άγιος κι εμένα απο τα 3 κομμάτια που ψηφισα, τα 2 ήρθαν σε κάποιες από τις τελευταίες σχετικά θέσεις (11 το Αλμα και 13 η Μαρικα) ενώ και η Σιετη ήρθε 8η στους 14.Περίμενα μια διαφοροποίηση ανάμεσα στις ψήφους των επιτρόπων και του κοινού αλλά από ότι φαίνεται δεν θέλησαν να εναντιωθούν στις μάζες, όπου φυσάει ο άνεμος η καλλιτεχνική τους άποψη... Θέλω να υπογραμμίσω ότι το Άλμα και το Εuropa ήταν δυο κομμάτια που μου άρεσαν και ήρθαν στις 2 τελευταίες θέσεις... Κάτι που σημαίνει ότι είμαι τελείως αποκομμένος από τις μουσικές τάσεις του σήμερα. Επίσης θα ήθελα να στείλω από αυτό το βήμα τις ευχές μου για την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision, εύχομαι ειλικρινά να πατώσει και να αποκλειστεί η χώρα από την επόμενη διοργάνωση λόγο σαχλαμάρας και καραγκιοζιλικίου, αυτά
εγώ δεν μπορώ να μπώ στην επιτροπή; Γιατί δηλαδής, τι μου λείπει;Ζήτω οι επιτροπές! Ελπίζω να μην αποτελούνται από τίποτα τυχάρπαστους όπως στο Sing for Greece
Σου λείπουν,διαγωνιζόμενοι,μιά αίθουσα,τηλεοπτικά συνεργεία και οι υπόλοιποι που θα την αποτελούν,εγώ δεν μπορώ να μπώ στην επιτροπή; Γιατί δηλαδής, τι μου λείπει;![]()
Μήπως μου λείπουν και τα προσόντα επειδή είμαι και ερασιτέχνης της πλάκας; Μετά από σχεδόν δυόμισι δεκαετίες στο ΝΟΙΖ μάλλον ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσω την αλήθεια κατάματα και να πάψω να τρέφω αυταπάτες. Είναι και θέμα ηθικής τάξης.Σου λείπουν,διαγωνιζόμενοι,μιά αίθουσα,τηλεοπτικά συνεργεία και οι υπόλοιποι που θα την αποτελούν,
αλλά δέν θέλω απαισιοδοξία.
Πιό καλές αναλύσεις κάνουμε εμείς και αφιλοκερδός.
Σου έχω ένα ευχάριστο νέο.Μήπως μου λείπουν και τα προσόντα επειδή είμαι και ερασιτέχνης της πλάκας; Μετά από σχεδόν δυόμισι δεκαετίες στο ΝΟΙΖ μάλλον ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσω την αλήθεια κατάματα και να πάψω να τρέφω αυταπάτες. Είναι και θέμα ηθικής τάξης.![]()
Σου έχω ένα ευχάριστο νέο.
Ζούμε σε μιά χώρα,οπού αυτοί που κάνουν την πλάκα τους,πολλές φορές είναι καλύτεροι από αυτούς που το κάνουν "σοβαρά".
Πως και δεν είχε και δικηγόρους, γιατρούς, μηχανικούς η ελληνική επιτροπή. Θα ήταν πιο.. ΓΟΥΡΛΙΔΙΚΗ...Με τις θερμές ευχές μας λοιπόν θα παρακολουθήσουμε και φέτος την Ελληνική συμμετοχή που επιλέχθηκε ανάμεσα σε 600 τραγούδια από επίδοξους καλλιτέχνες από όλη την χώρα,οπού κάτω απο αυστηρά μουσικά κριτήρια κατέληξε σε μιά τελική μονομαχία συγγενών και φίλων,με τις σχέσεις αυτές να κλονίζονται είναι η αλήθεια αν λάβει κάποιος υπ όψιν του το χρηματικό έπαθλο.
Το αποτέλεσμα της επιτροπής,οπού αποτελούνταν από υψηλής εξειδίκευσης μέλη,όπως δημοσιογράφοι,ηθοποιοί,τραγουδοποιοί κ.α οι οποίοι μας έγιναν επίσης γνωστοί από την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό,δέν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης ώς προς την απόφαση του τελικού αποτελέσματος.
Βιέννη ερχόμαστε με Akyla!!!
Δέν χρειάζονται υπερβολές με μπάντες και τμήματα αποδόσεων τιμών στον αερολιμένα κατά την άφιξη,ενώ έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας,αφού και ενδυματολογικά η φετινή μας συμμετοχή γίνεται εύκολα ορατή ακόμη και κάτω από σφοδρή χιονόπτωση,ενώ τηρούμε αυστηρά αποστάσεις ασφαλείας από όλες τις δασικές περιοχές οπού επιτρέπετε το κυνήγι η υπάρχουν προστατευόμενα είδη άγριων ζώων.