«Sing for Greece» Οι 28 υποψήφιοι για το φετινό διαγωνισμό της Eurovision 2026

Άγιος

Διαστημικός
Πόντοι
938
Σήμερα στις 7 στην ΕΡΤ 1 θα παιχτούν αποσπάσματα από τα 28 τραγούδια. Δεν θα τα ανεβάσουν σύντομα στο ίντερνετ λέει οπότε ότι δούμε απόψε. Αν το δείτε γράψτε μας εδώ πως σας φάνηκαν και αν ξεχωρίσατε κανένα από αυτά, προβλέψεις, και ποιο ήταν το χειρότερο

Πόσο έχει πέσει η ποιότητα της τηλεόρασης από τις αρχαίες εποχές που έβλεπα... Τι τελευταίες παρουσιάστριες είναι αυτές!

EDIT. Και τα δήγματα των τραγουδιών είναι πολύ μικρά, δεν μπορείς να καταλάβεις τίποτα... Επίσης δεν μας ενδιαφέρουν οι προσωπικότητες των συμμετεχόντων! Αποτυχία η παρουσίαση ελεορ

Επειδή από ότι καταλαβαίνω δεν το είδατε πολλοί να σας κάνω μια περίληψη της εκπομπής

#1 Ερώτηση:
Ποιον πήρες πρώτο τηλέφωνο να του πεις ότι σε επιλέξανε στους 28;
ΠΟΙΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΦΙΛΕ;

Επίσης, σημαντικό, τελευταία στιγμή ήρθε σε όλους η φώτιση να στείλουν κομμάτι, ένα τέταρτο πριν λήξει η προθεσμία είπανε όλοι '' ρε δεν στέλνω; Και στείλανε... Δεν τους νοιάζει και πολύ κιόλας

Τέλος το μόνο γκομενάκι που βλέπεται ήταν η marseaux

Άκουσα τα δείγματα που ανέβασε η ΕΡΤ. Απογοητεύθηκα! Αν θα έπρεπε να επιλέξω ένα, αυτό θα ήταν του Ηλία Κόζα, από τους Koza Mostra το "Bulletproof", με ροκ ήχο το τραγούδι.

Υ.Γ. Πήγε ο άλλος ντυμένος σαν τη μασκότ από τα Cheetos, τα πακοτίνια. Είναι και συντοπίτης μου. Τρομάρα του!

δυστυχώς, δεν μπορούσα να το δω οπότε έχω εμπεριστατωμένη άποψη :ROFLMAO: που όταν νιώσω έτοιμος θα την παραθέσω μιας και η Eurovision είναι η ειδικότητά μου. Έχουμε καιρό. :)

Εγω, ενα τραγουδι θα επρεπε να υποστηριζω με φανατισμο!!!!!
Δυστυχως δε θυμαμαι το ονομα του παλικαριου που το λεει,
εχει τιτλο, ASTROLAB!!!!!!!!!!
(αμα δε πηρε, τουλαχιστον τα εξοδα του προμο απο την Arturia,,,, εχει κανει μεγαλο λαθος!!!!!)!!!!! καλα σιγουρα θα πρεπει καποια στιγμη, που θα γινει λογικα, να τα ακουσουμε ολα ολοκληρα και οπως πρεπει!
3-4 ειναι πολυ καλα για την εποχη!

Όλα μαζί τα κομμάτια για όση διάρκεια παίξανε και στην εκπομπή, δεν έπρεπε να δω την εκπομπή έπρεπε να περιμένω αυτό το βίντεο...

Όλα μαζί τα κομμάτια για όση διάρκεια παίξανε και στην εκπομπή, δεν έπρεπε να δω την εκπομπή έπρεπε να περιμένω αυτό το βίντεο...

Στο countdown, μέχρι το #20 (δηλαδή στα 8 τελευταία σε ψήφους κομμάτια, από το #28 ώς το 20), μετράμε ... 7 άνδρες και 1 γυναίκα.
Στην πρώτη 20άδα, όμως, από το #1 ως το #20, μετράμε... 5 άντρες και 15 γυναίκες.

Συνολικά στα 28 τραγούδια του διαγωνισμού
12 είναι με άντρα ερμηνευτή
και
16 με γυναίκα.

Στο countdown, μέχρι το #20 (δηλαδή στα 8 τελευταία σε ψήφους κομμάτια, από το #28 ώς το 20), μετράμε ... 7 άνδρες και 1 γυναίκα.
Στην πρώτη 20άδα, όμως, από το #1 ως το #20, μετράμε... 5 άντρες και 15 γυναίκες.

Συνολικά στα 28 τραγούδια του διαγωνισμού
12 είναι με άντρα ερμηνευτή
και
16 με γυναίκα.
Ταμ Ταμ νομίζω πως η σειρά με την οποία εμφανίζονται τα κομμάτια στο βίντεο είναι τα προσωπικά γούστα του youtuber αυτού... Μην δίνεις σημασία στη σειρά εμφάνισης

Ταμ Ταμ νομίζω πως η σειρά με την οποία εμφανίζονται τα κομμάτια στο βίντεο είναι τα προσωπικά γούστα του youtuber αυτού... Μην δίνεις σημασία στη σειρά εμφάνισης
χαααχ τι χαζος που ειμαι
ευχαριστω για την επισήμανση!

To κόβω να πηγαίνουμε στη Eurovision με τραγούδι που έχει μουσική από ισραηλινό παραδοσιακό κομμάτι.
Το τραγούδι της Ευαγγελίας που δανείζεται μελωδία και σταδιακή επιτάχυνση τέμπο απο το Hava Nagila.
Ωρε γλέντια που θα κάνουν οι Eurofans και δεν θα το ξέρουν :ROFLMAO:

Ιδιαίτερες και προτότυπες οι συνθέσεις...Εγώ θα αντέγραφα αυτό,αλλά άντε να βρείς τραγουδίστρια να το πεί.

Η πιο ωραία γκόμενα είναι η Ευαγγελία αλλά είναι άμουση, ακόμα προσπαθεί να το κάνει όπως η Σατι, δεν μου άρεσε το κομμάτι. Η Marseaux είναι κοντούλα και παράξενη, ούτε αυτή τη βλέπω να πηγαίνει πουθενά.

Τα καλύτερα κομμάτια είναι τα παρακάτω για εμένα και θα έλεγα ότι είναι πολύ καλύτερα από πέρυσι

Alexandra Sieti - The Other Side
Rosanna Mailan - Άλμα
STEFI - Europa

Το τραγικό της ιστορίας, το πιο φόλα, είναι φυσικά το ''ferto'' και τι καραγκιόζης ο ερμηνευτής... Αυτά προς το παρόν

Last edited:
Tα υπόλοιπα 14 τραγούδια που διαγωνίζονται.
Φαβορί προς το παρόν είναι το "Ferto"
(Φίλε ακροατή μην απαντήσεις, μην απαντήσεις 😂 )

Δεν καταλαβαίνω γιατί λένε ότι το ''Άλμα'' της Rosanna Mailan είναι ξενικό και δεν πρέπει να εκπροσωπήσει την Ελλάδα, πραγματικά είναι κανένα από τα υπόλοιπα Ελληνικό; πρόκειται απλώς για ξενικό τραγούδι άλλης σφαίρας, εγώ το προτιμώ από τα περισσότερα.

Από τα αποψινά ξεχωρίζει νομίζω το παρακάτω

Είναι σαν ποπ του 80, καλό, σου μένει, ή το Αλμα ή αυτό...

Να τα δείτε όλα, έχει και alternative rock πιασάρικο... Έχει μέχρι παρωδία Loreena McKennitt, δεν θα κράξετε; Χειρότερο από το να κράζετε τα τραγούδια είναι να μην τα ακούσετε καθόλου, τόσους κόπους κάνανε τα παιδιά... Αμαρτία, ή είμαστε μουσικός σύλλογος διανοούμενων Ελλάδας ή δεν είμαστε.

Τα βίντεο στα ποστ Panosf1 δεν είναι βίντεο είναι λίστες, αν ακολουθήστε τα λινκ στο youtube θα δείτε όλα τα κομμάτια εύκολα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back