Παιδιά μπορώ να βάλω εγώ drums!!! Γουστάρω!!...DRUMS!!!!! θέλουμε!!!!! (Πλάκα κάνω)
άντε μπράβο , βοηθείστε λίγο!!!!
Παιδιά μπορώ να βάλω εγώ drums!!! Γουστάρω!!...DRUMS!!!!! θέλουμε!!!!! (Πλάκα κάνω)
άντε μπράβο , βοηθείστε λίγο!!!!
Έχω ανεβάσει' date=' http://www.emasters.co.uk/marathon/το περί ου ο λόγος κομμάτι. Πάρτε λοιπόν μια πρώτη δόση, σκεφτήτε το και δώστε μου χρόνο να ανεβάσω και τα layers...τώρα που το σκέφτομαι δεν θα με χάλαγε να ξαναγράψουμε το μπάσο.[/quote']
Αν ενδιαφέρεστε τελικά για μπάσο μπορώ να κάνω μια προσπάθεια :wink:
Πάντως παιδιά πέρα από την συγκεκριμένη προσπάθεια θα με ενδιέφερε να ανεβάζουμε απλά midi αρχεια (μιας και είναι πανευκολο να επεξεργαστουν) με κάποιες ιδέες μας αρχικά' date=' πριν γίνουν οι κανονικές ηχογραφήσεις. Να μπεί δηλαδή το όποιο κομμάτι σε κάποιο κοινά αποδεκτό καλούπι (όσο είναι δυνατόν κάτι τέτοιο) πριν το τελικό στάδιο, δηλαδή αυτό της ηχογράφησης.[/quote']
ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΚΩΣΤΑΚΗ, ΣΟΒΑΡΑ; :lol:
Δυο χρόνια τα είχα ανεβασμένα, ελεύθερα προς κάθε επεξεργασία, ώσπου σβηστήκανε τις προάλλες μαζί με τα υπόλοιπα της ενότητας...
Είδες φίλε wasted_sunsets που χρειάζεται που και που να τους ξυπνάμε?Πάντως παιδιά πέρα από την συγκεκριμένη προσπάθεια θα με ενδιέφερε να ανεβάζουμε απλά midi αρχεια (μιας και είναι πανευκολο να επεξεργαστουν) με κάποιες ιδέες μας αρχικά' date=' πριν γίνουν οι κανονικές ηχογραφήσεις. Να μπεί δηλαδή το όποιο κομμάτι σε κάποιο κοινά αποδεκτό καλούπι (όσο είναι δυνατόν κάτι τέτοιο) πριν το τελικό στάδιο, δηλαδή αυτό της ηχογράφησης.[/quote']
ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΚΩΣΤΑΚΗ, ΣΟΒΑΡΑ; :lol:
Δυο χρόνια τα είχα ανεβασμένα, ελεύθερα προς κάθε επεξεργασία, ώσπου σβηστήκανε τις προάλλες μαζί με τα υπόλοιπα της ενότητας...
Τα είχα ακούσει φίλε τα κομμάτια σου' date=' απλά δεν ήταν στο στυλ μου κάτι τέτοιο και δεν ανακατεύτηκα![/quote']
Σωστός.