- Πόντοι
- 38
Μαλλον 2 ειμαστε. Αλλα μολις μαθαμε πως τα Mac ειναι value for money. ;DAlchemist είπε:Υ.Γ. Είμαι ο μόνος που δεν είναι τόσο σίγουρος ότι PC = εγγυημένη ταλαιπωρία; :![]()
Μαλλον 2 ειμαστε. Αλλα μολις μαθαμε πως τα Mac ειναι value for money. ;DAlchemist είπε:Υ.Γ. Είμαι ο μόνος που δεν είναι τόσο σίγουρος ότι PC = εγγυημένη ταλαιπωρία; :![]()
Ξαναδιάβασε το αρχικό post...εδώ και ένα μήνα ο ΟΡ κάνει μπρός πίσω...υπάρχει μεγαλύτερο value for money? Εκτός εάν εσύ έχεις ΠΟΛΥ χρόνο για χάσιμο...Nikoubis είπε:Μαλλον 2 ειμαστε. Αλλα μολις μαθαμε πως τα Mac ειναι value for money. ;D
Έλα ρε Marathon... και ένας συνάδελφος πήρε iMac και χρειάστηκε να το στείλει 4 φορές για επισκευή (3 εβδομάδες αναμονή κάθε φορά) πριν δουλέψει σωστά. Συμβαίνουν σε όλους τέτοια προβλήματα...marathon είπε:Ξαναδιάβασε το αρχικό post...εδώ και ένα μήνα ο ΟΡ κάνει μπρός πίσω...υπάρχει μεγαλύτερο value for money? Εκτός εάν εσύ έχεις ΠΟΛΥ χρόνο για χάσιμο...![]()
Αυτός, πρέπει να αγοράσει λαχείο... ;D ;DAlchemist είπε:Έλα ρε Marathon... και ένας συνάδελφος πήρε iMac και χρειάστηκε να το στείλει 4 φορές για επισκευή (3 εβδομάδες αναμονή κάθε φορά) πριν δουλέψει σωστά.
Εσύ όταν ακούς έτοιμο τι καταλαβαίνεις;gdevelek είπε:Μανώλη
αν εννοούσες και το λογισμικό τότε πάσο
βέβαια αυτό το κάνουν ελάχιστοι πελάτες
οι περισσότεροι έχουν την αυτοπεποίθηση πως θα μπορέσουν να πατήσουν setup.exe και να ακολουθήσουν τα βήματα που ακολουθούν, και δεν πληρώνουν για τέτοιες υπηρεσίες, που θα τις έκανε έτσι κι αλλιώς ο "μικρός" του μαγαζιού
κι όταν η έκδοση του λογισμικού και οδηγών συσκευών ταιριάζει με το λειτουργικό, δεν ακολουθεί ο εφιάλτης που έχουμε εδώ
περιμενουμε τα αποτελεσματα (τουλαχιστον εγω ;D)invoker είπε:ΩΩΩΩ χαμος στο ισωμα.... λοιπον παιδια λιγο cool ηρεμια να τα βαλουμε σε μια ταξη γνωριζω αρκετα απο pc σε φυσιολογικο βαθμο τα λεφτα που ειχα ηταν maximum 680 ευρω
αρα mac γιοκ...δεν ειχα αλλα... φανταστειτε οτι δουλευα σε pentium D 2 GIGA ΜΝΗΜΗ και 400 τροφοδοτικο!!!! και ημουν οκ απλα ανεβηκαν οι απαιτησεις μου σε vst κυριως αρα ηθελα μνημη παραπανω και επειδη ειχα το cubase 5 64bit ειπα να το εκμεταλευτω με ενα 64βιτ συστημα τελος παντων νομιζω πως ισως με ενα update στην μητρικη στρωσουν τα πραγματα ετσι και αλλιως ειναι το μοναδικο που δεν εχω κανει....θα παρακολουθω την συζητηση![]()
όταν ακούω "έτοιμο", καταλαβαίνω "συναρμολογημένο πλήρως και έτοιμο να μπουτάρει ό,τι CD λειτουργικού του βάλεις"Μανώλης Χναράκης είπε:Εσύ όταν ακούς έτοιμο τι καταλαβαίνεις;
Εγώ τουλάχιστον αυτό κατάλαβα. Έτοιμο.
Επαναλαμβάνω, εάν βέβαια ζητήθηκε αυτό.
Για τα live που το θέλει σίγουρα...αλλά ας μην υπερβάλουμε όμως, χρόνια έγραφα με τη "φούσκα" (που ήταν και πιό παλιά από το mini) χωρίς πρόβλημα.trolley είπε:Επί τη ευκαιρία (προς marathon), όπως είδες, με αυτά τα χρήματα δεν μπορεί να πάρει τίποτε άλλο εκτός από το μικρό mac mini, το οποίο όμως δεν επαρκεί για μουσικές εφαρμογές.
Δεν πρόσθεσες απλά ένα δίσκο και κόλλησε...μπορείς να τα πείς όλαTechnoPrisoner είπε:πριν ενα μηνα εκανα με ενα φιλο upgrade στο μακ προ του προσθετωντας εναν εξτρα σκληρο δισκο,στο επομενο boot κολλησε το λειτουργικο και βλεπαμε μηλαρακι και το σχεδιο με το κυκλακι ασταματητα.
Βεβαίως και θα το κρατήσουμε για τον εαυτό μας, λές να τρέχουμε στο Πλαίσιο μπρός-πίσω για ένα μήνα? ;D ;Dοποτε το "μακ και παλι μακ" κρατηστε το για το εαυτο σας
θες να σου πω μαλλον οτι πρωτα εκανα shutdown ωστε να μην βρισκεται σε λειτουργια το μηχανημα,μετα εβγαλα τη πλαινη πλευρα του tower,επειτα εβγαλα το 3ο κατα σειρα συρταρι οπου και εγκατεσησα το δικο μιας και τα 2 πρωτα ειχαν ηδη δισκους,επειτα κουμπωσα το συρταρι με το δισκο μεσα στο σλοτ,τοποθετησα πισω το πλαινο αλουμινιο του κουτιου και τελος πατησα το power button για να διαπιστωσω μαζι με το φιλο οτι το μηχανημα δε μπουταρει αλλα παρεμεινε στην εικονα που περιεγραψα παραπανω.marathon είπε:Δεν πρόσθεσες απλά ένα δίσκο και κόλλησε...μπορείς να τα πείς όλα...προφανώς και κανένα λειτουργικό δεν είναι άτρωτο, όταν δεν ξέρουμε τι κάνουμε...
Βεβαίως και θα το κρατήσουμε για τον εαυτό μας, λές να τρέχουμε στο Πλαίσιο μπρός-πίσω για ένα μήνα? ;D ;D
ακομα δε καταλαβα,διοτι με το που ειδαμε αυτο το ατελειωτο bootloading,αποφασισαμε να βγαλουμε τον 3ο δισκο,δηλαδη το επαναφεραμε στην αρχικη του κατασταση,αλλα και παλι ατελειωτο bootloading,"λες να ειμαστε τοσο γκαντεμηδες και να "χτυπησε" ο δισκος με το που προσθεσαμε αλλον ενα???" αναρωτηθηκαμε,τελικα βαλαμε τον καινουριο δισκο σαν 1ο δισκο(και τους αλλους 2 δισκους ως 2ο και 3ο),του καναμε εγκατασταση ξανα το macosx,και στο επομενο boot το νεο-εγκατεστημενο λειτουργικο "τραβηξε" ολες τις εγκατεστημενες εφαρμογες απο τον πρωην boot δισκο και ετσι συνεχισαμε τη δουλεια μας.marathon είπε:Eαν μου πείς και τι έφταιγε, για να καταλάβω...